"Смешно" ли е раждането?

• 308 676
  • 1 072
  •   1
Отговори
# 285
Вторият път -много бързо получих пълно разкритие-нито аз, нито докторите повярваха и настана една суматоха и едно бързане и тичане от предродилна към родилна зала.Там се качвам на магарето, слагам единя крак, а с другия изобщо не мога да стигна до въпросното място. Трябва да напъвам -с единя крак във въздуха - голям смях Simple Smile. Сестрите в паниката си -не могат да дръпнат механизма към мен-нещо заяаде. Решиха да ми държат крака, докато раждам, а докторката им се кара. Накрая дойде завеждащият на отделението (единствения мъж ::: в отделението в момента), и с едно побутване -оправи магарето Simple Smile)! Ако не ме болеше-щях да умра от смях.После видях момичето, което е раждало преди мен на това магаре -тя беше висока 1.87, а аз 1.63 Simple Smile

# 286
Е чак смешно не е било но се разпадна масата на две части като натиснах с крак че ми бръкнаха с ръка да ми извадят плацентата  Sick , добре че не се разпадна докато раждах че точно посредата слагат бебетата катоизлизат а там се разглоби масата  Crazy

# 287
Аз се сетих и други смешки.
Отивам да раждам, за секцио, и ми казват " Айде сега качвай се на масата" и аз както съм си с чехлите и хоп, пък те "Ма, моля Ви се как така с чехлите", викам "Айде , голяма работа". Вдигат ми нощницата, аз с бикини и те "Ама, ти още с гащите ли си, що не си ги махнала?", "Ми де да знам, че трябва да ги махна, никой не ми каза, а и вие нали няма отдолу да го изкарвате бебока", голям смях ми се смяха, не че не бях за смях, ама ....... Махнаха ми гащите, после два дни не мога си ги открия, разпитах всички акушерки, докато си ги намеря. Ама накрая с бикините си се прибрах де! Laughing

# 288
Леле, ще ме уморите от смях (и не само. Sad за ужаса, който са изпитали някой). Тази темичка е невероятна Simple Smile

# 289
Здравейте Hug
При мен забавните моменти от раждането също са предимно свързани със случки с мургави съгражданки.Раждах секцио в началото на 8-мия месец.В съседната стая имаше едно 16 годишно циганче Гинка - абсолютно същият случай като моя.И двете бяхме на системи за задържане на бебоците,за да им се направи тридневна профилактика за разгръщане на белите дробчета.В същото време,в случай на контракции,трябваше да сме готови за раждане всеки момент.За тази цел ни ограничаваха храната,защото нали ако се наложи упойка,трябва да е на гладно.Това обаче за Гинчето се оказа страхотен проблем.Как така не може да се яде!!!И що на сутринта нашто момиче да не си свали абоката и да не избяга.Страхотен глад...Вечерта си се прибра,нали все пак трябваше да роди. Много му беше тежко обаче на горкото,постоянно плачеше за майка си..и разбира се отнесе доста подигравки от сестрите,как тя самата майка ще става,а реве за своята.
И аз не бях подмината от черния лекарски хумор.На операционната вече анестезиоложката ме дупчи за упойка,само че ми спуква вена.При което коментара й беше:"Ех,жалко,хубава вена беше."Мога да си представя от там нататък какви са ги говорили,но за съжаление аз спях..

# 290
Много е хубаво да се разсейват притесненията с една хубава доза смях.

Благодаря ви мили майчета  Hug Hug Hug

Обещавам, ако има какво да разказвам и аз да го направя, за да се успокояват следващите.

# 291
  • Стара Загора
Забавно беше когато акушерките влизаха при току-що родилите майки с обръщението "девойки"...
Хихихихихи ами има нещо вярно в това обръщение, моя доктор така се постара с "бода зад игла"че направо си бях като девойка  : Embarassed Joy

# 292
хахахахаха, тази тема доста ме развесели

# 293
 Grinning Страхотна темичка-не мога да се откъсна от нея-смях се от сърце.Още не е минало достатъчно време от моето раждане,че да ми е смешно Simple SmileОще обаче ми звучи в главата гласът на доктора,минаващ на визитация на другия ден/той присъстваше на моето раждане/-"Е,толкоз зор за 3.100"

# 294
  • София
 hahaha Супер забавна темичка.

# 295
  • постоянно
Моето раждане беше планирано да  е със секцио в 38 и половина г.ц защото бебо беше седалищно.На 19 февруари отидох за при-операционен преглед и докторката на смяна ме пита защо това бебче ще се ражда с операция а аз и викам защото е  седалищно.
Тя пак погледне и вика "Не е бебето е с главичката надолу"
Лошо ми стана Sick Аз цял месец се настроивах психически за тази операция и сега всичко се обурна на 360градуса.
Родих си нормално в 40г.ц +1 ден- не беше от наи лесните раждания, но това няма значение когато ти дадат това малко бебе в ръцете забравяш всичко останало.
Раждането беше наи- вълнуващото преживяване за нас- нашият татко също беше там и плака като малко дете когато му предложиха да пререже пъпната връв..... а уж не можеше да гледа кръв! newsm78
Мили дами мислете позитивно и се наслаждаваите на емоциите от раждането.
ЗАСЛУЖАВА СИ ВСЯКА БОЛКА!
Целувки от Вили
 newsm10 newsm10

# 296
  • Far away from here...
Предстои ми след 1 ден и се надявам после да има какво да разказвам,за да го приемат позитивно всички бъдещи майчета. Peace

# 297
  • София
Леко раждане, Вики!   bouquet
И на мен ми предстои скоро и се надявам, че и аз после ще разказвам с усмивка! Praynig

# 298
  • София
За смешно не мога да пиша. Смешен ми е само моментът, в който родиш и захочват всички "ЧЕСТИТО, ЧЕСТИТО!" , все едно ти ще станеш на секундата поздравления да приемаш...

# 299
Ама то си било цяло шоу...!

Общи условия

Активация на акаунт