Лаковe за нокти - 139

• 26 343
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Много интересна е станала тази тема. С удоволствие я изчетох, имаше толкова много мнения по забавни топици Simple Smile

И аз планирам лакиране с жълто, вероятно довечера. Много ми допадна и неон като акцент, както беше споделила Ивчето.

За млечно бяло не-бяло желе имаше предложение за ГР Сити Калър 02. Аз сложих снимка с него, ето го пак как стои (със светкавица, че вечерта снимах):
https://bg-mam.ma/p/1214722/40839195

# 122
Осми ден му е, много ме изненада този лак Grinning Всичко правя без домакински ръкавици...Но може и да е от активния заздравител на Перфект...или от слоя Perfect Top shine (ама надали точно от него ще да е Joy ) под Speed dry...В действителност, има леко оголени връхчета, но на живо си е съвсем приемлив- от светкавицата връхчетата изглеждат по-оголени на снимката:

Лучия, нюд с акцент неон и аз много харесах  (търся сега подходящ жълто-зелен или зелени-жълт неон Laughing ).
Маме, много закачливо Grinning

# 123
  • Измир
Dolce, как 8 ми? Никога не съм успявала да задържа в приличен вид маникюр дори 6 дена. Моля те дай описание стъпките по стъпка и номера на лаковете ако имаш време разбира се.
MamaNaMiro, пуснах заявка в Истаграм за да се наслаждавам на красотите, които споделяш.
Джаста, много нежно. А и ноктите ти са прекрасни.
Арабескче, чашите са супер интересни. За ноктите няма да коментирам, направо страхотни.
Въобще момичета показвате толкова различни красиви комбинации, моля ви продължавайте.
Аз пак съм в червено. В България продават ли лакове на Pastel?

# 124
Олгарита, осми ден му е, да. Описвам в скрития текст Blush
Скрит текст:
По принцип, зависи и от ноктите- на моите обикновено лаковете се задържат за 5-6 дни, седмица дори- но с повече забележки, естествено. Без топ лак пак толкова, но се напукваше лакът накрая. А този е с много приемлив вид. Използвах за база активния заздравител на Перфект, после 2 пласта лак Флормар 397 Rose coral, после пласт Перфект Top shine (това е уж "мигновено съхнещ топ лак", но въобще не съхне бързо!, не се подлъгвай; но придава блясък), най-отгоре пласт бързосъхнещ топ Перфект Speed dry. Брокатът е на Габрини. Преди лакирането за кожичките използвах електрическа пила+ емулсията за кожички на Перфект (едно след друго)- но не знам това дали е оказало някакво влияние върху трайността на лака. Вечер мажа с крем за ръце и/или с олио за кожички и нокти- обичайно от това мазане лакът е с тенденция да ми се отлепва по крайчетата по-бързо, но този път не. Thinking
Pastel мисля, че Ивчето си купуваше от Турция? Може би ще се включи да каже.

# 125

essence 10 Love Me Like You Do

# 126
Благодаря ви за предложенията, взех 05 и се оказа, че това е моят лак 💞

# 127
Олеле, Леми, прекрасен е Heart Eyes. Ще трябва да го издирвам.

Олга, благодаря. Hug

# 128
Нали, много неочаквано се оказа попадение, и бързо съхне. Тук е на три слоя, и на две е много красив, но не успях да ги изравня добре и сложих още един.
На малкия пръст е една Чайна, да не се заблудите нещо : ))
Арабеск, синята металик чаша най-много ми хареса. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 129
Леми точно се чудех как си го докарала така плътен и не на четки.
Благодаря за споделеното ще се пробвам да му дам още един шанс Flowers Hibiscus

# 130
Спайка, ами не зная как точно, много ми беше лесно да работя с него, просто наистина много мой лак. Ако искаш, покажи пак твоят маникюр. Ето го на два при мен:
Скрит текст:

# 131
Леми аз се мацотя само в неделя, другата ще го пробвам (само да не забравя, че му е ред Blush) и ще споделя, защото много ми хареса като цвят, но обичам на два пласта да ми е ОК.
А с каква база си? Да не би от там да идва???

# 132
Базата е някаква на perfect не е нещо особено, да не кажа, че много много не ми харесва. Допълних поста по-горе, сложих снимка и на два слоя да видиш как е при мен.
Аз лак за който трябват три слоя не държа, нямам нерви, единствено един неон на Чайните, но на тях им прощавам всичко. Но този съхне много бързо, така че ще си го оставя.

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 20:09 от Lemy

# 133
Ох далеч съм от перфектно, но не се и старая много де Rolling Eyes
Скрит текст:
Днес точно загледах 05 на City Colour, но не го взех, защото търсих 02.Утре се връщам за него, много нежно стои!

# 134
Този 05 и аз го загледах оня ден, ама в шишето хич не ме впечатли. Виж, на ноктите на Леми, е друга работа... Heart Eyes
Ще го помисли още малко... Първо да видя новите гел лакове на ГР, пък тогава ще реша. Smiley

Ааа, и аз искам да се похваля - като Долче - че и моят маникюр издържа по една седмица. Ако не забравя, следващия път ще си снимам едноседмичния маникюр. Blush

Общи условия

Активация на акаунт