Лаковe за нокти - 139

• 26 338
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
А, добре се е получило. Я кажи какъв лак сложи под рисунките? Май и аз ще си търся някакъв млечен прозрачен желе. На кой беше поста с предложенията за такъв тип лакове, бяха две снимки ако не се лъжа, имаше на ГР и разни други?
Блъд, и твоят ти стои много добре.
Днес сутринта се мацнах на бързо, не мислех да показвам/защото е изключително обикновен/, но лакът е точно такъв тип прозрачно млечен. Ако ти допадне цвета довечера ще пусна номерчето.

# 106
Джаста, много свежичко е станало Simple Smile
Леми, благодаря Relaxed

# 107
Намерих въпроса, и някоя мацка беше пуснала снимка с няколко лака за предложения, но не я намирам, сещате ли се?

# 108
Леми, аз бях попитала за подобен лак и това бяха предложенията, мисля че за тях говориш.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 109
Леми, аз вчера си купих един Катрис от Нюд серията им точно за тази цел. Като го пробвам ще ти пиша как е .

# 110
# 111
# 112
Tual 🤍 Много ти благодаря точно това търсех.

# 113
Помня, че някой беше казал, че ГР Сити калър 02 е млечнобял (като снимката от цитата на Леми), другите предложения розовеят, защото бяха "препоръка" за другата снимка от поста. Simple Smile
Леми, аз ще изпробвам заздравителите на Перфект и ще кажа как стоят. Wink Този моят лак още се държи прилично Laughing
Блъд, винаги е удоволствие да гледам съвършените ти нокти Heart Eyes
Джаста, много свежо се е получило Heart А кое е жълтичкито? Цветята ти изобщо не приличат на пържени яйца Joy , как ти хрумна Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 12:50 от dolce miele

# 114
Долче, благодаря. Hug
Сладка си като името си, винаги намираш добра дума за всеки.
Жълтия лак е от серията Wow на GR. После ще докладвам и номерчето. Много приятно лакче със слънчев, летен цвят, на един пласт леко прозира, но на втория, а още повече на третия всичко си идва на място. Grinning

# 115
Джаста, Hug

# 116
Е, явно всички се инфлуенснахме за жълто Heart Eyes
https://www.instagram.com/p/CBK8LF-jXSA/?igshid=3bz9xl1641di

Дума не може да става за сравнение между двата лака. ГР ми изпили нервите, макар и само на един пръст...

Блъд, чудно ти стои!

Скрит текст:
Нямам тези дни грам време, за да снимам хубаво чашите, но ще покажа шкафа с пролетно-летните. В смисъл имам и коледно-зимни, ама са прибрани Grinning

Иии между другото Joy -

# 117
GR Holographic 01 + GR Ice Chic 101

# 118
Арабеск, чудна колекция- лаковата чаша е върхът! Но някои от най-интересните не се виждат добре Blush Относно маникюра- крайният резултат е чудесен Heart Eyes Но чувствата ми към тези лакове ГР са подобни на твоите Laughing Под ваденката с Евелин 8 в 1 ли си?
Преслава, този хамелеон ми е много любим и на мен Heart А лакът отгоре какъв цвят е (не мога да се ориентирам от снимката)?

# 119
Долче, този брокат е. 😁

Общи условия

Активация на акаунт