Лаковe за нокти - 139

• 26 336
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Само аз ли виждам/категоризирам първите 2 показани лака (Бел и ГР) като синьо-зелени? Thinking
Tual, този 431 на Флормар (ако не се лъжа, като име е Tropic blue) си е вече наистина син Heart
Тина, много хубав маникюр и плочки.
Десислава, развесели ме- викаш, кутиите с лаковете са останали почти незабелязани на фона на дрехи, чанти и обувки Laughing

# 91

Това зелено много ми хареса, ама така да мразя лакове с равна четка Unamused

# 92
Ах, какви сладури Grinning А кой е лакът с равна четка?

# 93
  • Варна
Dolce miele, благодаря! След 3 години майчински, в които почти не се лакирах, отново се връщам към старата си страст Simple Smile

# 94
И аз обичам да си купувам единични бройки чаши. По едно време спрях, че нямаше място в шкафа, но след като разнесох на вила, на майка, някои счупих, освободих малко място 😸

# 95
  • Берлин
База не ползвам никога. Топът ми е мат на Есенс или лъскавия на Ривал. Те са ми първенците след много проби.
Утре съм рожденичка в синьо

Упс..Миленка,благодаря за темата. Страхотна корица

# 96
Благодаря на всички включили се с предложевие за такъв вид син лак. Всички са много красиви и определено ще грабна някой от тях. Право в сърцето ме удря точно това синьо. 💙💙

# 97
Долче ето го:

Номер 157 Flowers Hibiscus

# 98
  • София
Ваденката ми скъса нервите, но горе-долу се получи нещо Blush

# 99
матиран

Скрит текст:

# 100
Една лавандулова любов - 464, от която осъзнах че имам 2бр и двата няма нищо общо един с друг Grin

Скрит текст:

# 101
Blood много нежна лавандула, записвам си номера Heart Eyes
Вчера съм седнала да се лакирам за предстоящата седмица и съм поставила на плота едно колелце с декорации от този тип:

във формата на светли камъчета със златен обков, при което брат ми възкликва: "уау, колко много обици си си накупила?! Ама за какво са ти толкова чифтове?!" Grinning Grinning Grinning Много ме развесели, хем не бях в настроение Simple Smile
Много обича да му мирише на лак, все се навърта наоколо като се лакирам и все дава (непоискани) съвети как да изглежда маникюрът Simple Smile

# 102
Ето я "кражбата", ама който няма търпение, цветенцата му повече приличат на пържени яйца Joy :

Скрит текст:

Пп И точиците отстрани дойдоха в повече. Нищо. Следващия път по добре. Grinning

# 103
А, добре се е получило. Я кажи какъв лак сложи под рисунките? Май и аз ще си търся някакъв млечен прозрачен желе. На кой беше поста с предложенията за такъв тип лакове, бяха две снимки ако не се лъжа, имаше на ГР и разни други?
Блъд, и твоят ти стои много добре.

# 104
Леми, благодаря.
Ето това ползвах за основа:
Скрит текст:
попълващата база на Импала:

И едно лакче от Елитис, купувано много отдавна. Супер прозрачно е и му трябват поне три пласта. Номерчето е F4.

Общи условия

Активация на акаунт