Лаковe за нокти - 139

• 26 822
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Агент, 💓
И аз хванах синята вълна 🌊

Лемиии, страхотна красота! Как направи това шаренкото? Или е печат? 😍

# 511
Леми, и аз забравих да питам дали това е ваденка или някакъв нов интересен трик... Печат май не е Grinning

# 512
  • Берлин
Обожавам синьо и зелено в комбинация. Леми, Маме, страхотни сте Heart

# 513
Да се представя, че сериозно ви следя от балкона. Не се бях лакирала... Сигурно от 2014-та и с тази изолация нещо ми дойде музата, започнах да следя супер много форуми и така през последните седмици съм си купила около 50-ина лака.

Преди ми бяха ужасни ноктите и лакът не ми издържаше и един ден понякога, но от началото на годината започнах да пия доста витамини, защото имах сериозни липси и имам чувството, че има огромен ефект, защото сега без проблеми ми издържа лака няколко дена, а аз мия сериозно чинии и меся тесто на ръка последните седмици постоянно.

# 514
Далиндра, можеш и да показваш маникюри Grinning
И аз обичам синьо+ зелено.
Папурче, бих купила може би всичките цветове от лидълските лакове Grinning

# 515
В дългосрочен план ефекта от заздравителите с формалдехид е точно такъв, стават крехки и се разслояват. Затова пише да се ползват кратко.
Аз имам този Евелин без формалдехида, но не ми допадна, още повече ми се скапаха ноктите.

# 516
Явно точно този Евелин не става Heart Eyes
Амини, да, аз мисля да си почивам от време на време от активния заздравител на Перфект. Blush

# 517
Цяла тема съм пропуснала:(
Замислям се за маникюристката си вече.
Купувам лак след лак и все нещо не им харесвам.
Това от тази вечер:

И тези от предишните седмици:

# 518
ГР калър експерт 92 и 21- номер 58. Започнах с идеята за нещо като мраморен маникюр- обаче го трансформирах в друго Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

Този цвят е доста неподходящ за лакиране вечер- дори и след като видях на снимките, че са се получили малко балончета се взирах, но на живо не си личат- а гледах добре уж...на снимките обаче ги виждам тези балончета. Bowtie
Всъщност, и цветът (на зеления лак) е малко по-убит на живо.

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 02:44 от dolce miele

# 519
Мисля, че акцентите на маникюра на Леми са с dry brush техниката.
Аз също съм от лакоманиаците, но не си снимам маникюрите, или по-скоро ги снимам, но все откривам някой дефект, и не ги публикувам тук. Но чета с удоволствие темата и се радвам на прекрасните Ви маникюри.Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

# 520
В дългосрочен план ефекта от заздравителите с формалдехид е точно такъв, стават крехки и се разслояват.

Изобщо не ми беше минало през ума... А аз години наред го ползвам. Тц, тц. Явно наистина се получава обратен ефект.

# 521

Impala 34 номер!

# 522
Lemy, разкошотия Heart Eyes Heart
Момичета, аз също имам млечния на Евелин и реших да пробвам преди известно време малко да променя с него. Имах същото белене, но помислих че не съм почистила хубаво и е останал като филм върху нокътя Thinking

# 523
  • Пловдив
Моя 8в1 винаги е бил млечен, никога дори не съм виждала прозрачен. Започнах да го ползвам като приключих с гела, приди повече от 5 години. Ползвала съм го и като терапия и като база. Сега съм с Евелин Диаманта, но не съм доволна май много-много.

# 524
При мен не знам дали е пренасищане от формалдехида Rolling Eyes
След като получих беленето, няколко пъти използвах пак прозрачния, който имам и ноктите спряха да ми се белят. Но пък той доста се е сгъстил и вече ми е трудно да го нанасям. Взех пак един с формалдехид, само че на Виктория бюти. Белене нямам, но лака ми не издържа толкова.
Така че може и до нокти да е.

Общи условия

Активация на акаунт