Лаковe за нокти - 139

• 26 808
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
Heart Техниката е както е споменала Мими-dray brush. Колебаех се между тези два сходни маникюра:
https://m.youtube.com/watch?v=-5OT7m1e6mI
https://m.youtube.com/watch?v=a7AGWH2NZI8
Сега ме е яд че си затрих няколко папки с клипчета с уроци и идеи за маникюри.
Сладурки, винаги съм била против разните му заздравители с формалдехид, и тук по едно време все ви опявах да не ги ползвате. Hug

# 526
rumi_m2001 и аз съм като теб. Снимам и се потрисам от видяното и не качвам 😀 а на живо недостатъците не вадят така очи.

# 527
Ама много свежи цветове споделяте момичета, вдъхновявате ме да разнообразявам !
Вчера минах през Лили и не минах без лак, прибрах и аз един 05 (изглежда ми розов леко, ще видим) и от тяхната серия 21
Скрит текст:

# 528
  • Prismatica Aerie
Оо, Леми, страхотноо! Blue Heart Green Heart Благодаря, че ми оцвети деня!

Аз лично  не ползвам продукти с формалдехид (и дибутил фталат, толуен.. Всъщност си мислех, че са  забранени за влагане в козметика??..)

# 529
Малко маникюрчета и от мен Simple Smile

Скрит текст:

Чудя се дали днес да не си мацна нещо синьо и аз, да не остана по-назад Laughing

# 530
  • Пеликания
Ох, от това розово на SNB всеки път ми трепва сърцето Grinning Heart Eyes

# 531
Ох, от това розово на SNB всеки път ми трепва сърцето Grinning Heart Eyes
И аз много си го обичам, и редовно го слагам, а по принцип рядко повтарям лакове Heartbeat Имам и едно малко по-светло от това пак от същата серия и то е много ярко неоново. Яд ме е, че не поръчах и другите цветове, но по-натам ще ги взема обезателно.

# 532
Каталано Kissing Heart
Осмичке, и мен ме подкокоросваш с тези неони, знаеш къде ми е слабото място. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 533
Ммм ще се пробва тази техника определено, но първо съм решила да пробвам ето тази. Ясно ми е, че ефекта няма да е същия с обикновени лакове, но си струва опита за тая шаренийка Grinning
Даже втория клип е с обикновени лакове Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=hbppCdqndbs
https://www.youtube.com/watch?v=54SPlpftHsY&t=175s

# 534
Ей как ги измислят тези техники, сега пък с конец : )) Може да взема и аз да пробвам, но подозирам омазване 😸

# 535
Техниката с конеца е много интерсена и не я бях виждала Blush , благодаря за идеята Flowers Hibiscus
На лявата ръка може и да ми се получи, ама като знам каква съм сръчна като правя нещо на дясната Joy

# 536
От Евелина и аз не бях доволна. За разлика от него активният заздравител на Перфект няма грешка Stuck Out Tongue Много го обичах като студентка, с него си отгледах орлови нокти тогава. Ползвах го над три години без почивка и нямах проблеми. Не си спомням що го смених Grinning Сега пак се върнах към него с едно на ум, че може да е с променен състав, но за сега си е същия. Лакът с него ми е бетон. Онзи ден се лакирах и готвих, чистих, месих, пържих мекици и не е мръднал! даже връхчетата не са оголени, а ми се иска вече да го сменя Grinning На ноктите също се отразява добре именно заради отворичката формалалдехид Grinning Ама, пък кое не е отровно на днешно време Stuck Out Tongue

# 537
  • Пеликания
Хайде и аз със синьо. Не ми се получиха много, много чертите ама с дебели четки толкова Grinning от самолет не се вижда Joy

Скрит текст:

# 538
  • Измир
А някой ползвал ли е базата на Флормар?
Имам и двата 8 в 1
Години наред съм доволна от млечния, но сега като ви прочетох коментарите започнах да се замислям...  Ще сменям да видим как ще ми се отрази.

# 539
Спайка, шшшшш....всички сме много сръчни на дясната ръка Stuck Out Tongue Winking Eye
Мари, много красиво (и без да гледам от самолет) Grinning
Нови техники за пробване значи... Grinning
Моята дъщеричка се влюби в маникюра ми- което ме изненада много, защото тя признава предимно розово, лилаво и подобни... Blush А майка ми пък въздъхна с облекчение, че съм махнала ужасното жълто (цитирам) Joy Аз пък ли нещо не съм наред, че вече с всякакви цветове се възприемам? Thinking Grinning
Георгиева, да ти кажа, и аз се чудех дали от активния заздравител ми издържа 9 дни предишния лак- на 9-тия изтрих вече, чак тогава малко се оголиха връхчетата... Thinking След това се лакирах без него и маникюрът издържа наполовина.

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 14:01 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт