Лаковe за нокти - 139

• 26 329
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
Бубана, аз не се лакирам на 2 дни Blush
Арабеск, бройката на чашите ти е внушителна Joy Лаковете сигурно заемат по-малко място Stuck Out Tongue Winking Eye

# 61
  • Кюстендил
Бубана, аз не се лакирам на 2 дни Blush
Арабеск, бройката на чашите ти е внушителна Joy Лаковете сигурно заемат по-малко място Stuck Out Tongue Winking Eye
Не искам да се приема като вид обида, просто го написах така. Много от дамите са уникални с творенията и се възхищавам на тяхната отдаденост в лакирането, постоянството и разнообразието което показват😍

# 62
  • София
Благодаря за темата!

Супер къси нокти отново. Нокътят на показалеца се счупи странично и дълбоко, няма как да скъся дотам, ще чакам да израсте.
 Лакът не е нищо особено, четката не ми харесва, може и да е дефектна. Май единственото хубаво е, че не мирише убийствено.

Страхотно! и нокти, и снимка като за реклама.

# 63
Бубана, че кой се обижда Blush И аз се възхищавам на творенията в темата, а и на момичетата които се лакират през 2-3 дни- мен ме мързи много и държа лака докато изглежда прилично Grinning

# 64
ММ твърди, че това изобщо не е нужно, само цъка как ми се занимавало и прочее.
Вече не му показвам новите придобивки, че се потриса, по-добре луканка да се купи...

# 65
  • Измир
Grinning Хубава тема сте подхванали.
ММ след 17 години брак е свикнал. Имаме две дъщери на 11 и 14 и те определено споделят страстта ми по лаковете. Прилагам снимков материал от времето на карантината. Разбира се голямата девойка не ходи с такава дължина  на училище Joy
Малката:

# 66
Благодаря за темата, явно само ММ е против миризмата вкъщи и само ми мрънка, затова се лакирам на терасата. Офффф явно трябва превъзпитание, но аз не съм като повечето от вас, вие през два дни се лакирате(много ви се възхищавам) а имам над 100 лака. Но на последък никаква нужда от лакиране нямам. Нищо ама нищо, незнам какво става с мен. Все пак прекрасни сте всички и всеки ден влизам да ви гледам красотите. За база ползвам 8в1 на Евелин и на Jessica, а топ UV top Perfect.

Ще успееш,щом аз успях да превъзпитам 3 ма...😀😀😀

# 67
Олга, мисля да открадна идеята за маникюр на малката ти дъщеря. Grinning

Джастев мрънка, че му мирише като се лакирам, но търпи като цяло. Лак няма да тръгне да ми купува, ама пък ползва лаковете ми в работата си, ако се налага(не да лакира себе си, де). Joy
Имах един клиент, той пък умирал да му мирише на лак и ацетон. Вика като котка на валериан налитам на миризмата, обожавам я. Joy Със сестра му бяхме си накупили лакове и топове от едно малко градче където бяхме по работа и в колата почваме да разглеждаме покупките, тя даже вика аз ще си мацна на нокът да видим цветовете и тоя идва и вика тука на лак ли мирише и ние - о, извинявай, а той - ааа, неее, аз умирам от кеф да ми мирише на лак. Е, това е мъж мечта. Joy

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 09:16 от Джаста Праста

# 68
  • Варна
Здравейте! Наскоро си взех зеления лакочистител на Лили, но вече е с нова опаковка и нов състав. Дълги години ползвах стария и много ми харесваше, но новият ми изсушава ноктите. Препоръчайте хубав лакочистител, който хем да сваля лесно и глитъри, хем да не изсушава. Помня, че преди сте хвалили някакъв на ДМ, но така и не съм пробвала техен. Благодаря!

# 69
  • Стара Загора
Ebelin вече е променен и има само без ацетон, ако не се лъжа. Не посмях да го купя поради тази причина, а и цената му е двойна!

Открих си заместител - лакочистителя на марката на Billa Today. За лев и стотинки, получавате 200 мл.

# 70
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Благодаря за темата, явно само ММ е против миризмата вкъщи и само ми мрънка, затова се лакирам на терасата.
ММ твърди, че това изобщо не е нужно, само цъка как ми се занимавало и прочее.
Вече не му показвам новите придобивки, че се потриса, по-добре луканка да се купи...
Заради подобни поведенчески модели мъжовете биват изпратени на безсрочна мисия в Жълто море с мило пожелание за безкраен и еднопосочен дайвинг!

Не, сериозно, много е тъжна липсата на толерантност и разбиране към най-близките хора, никога няма да разбера тези проявления на неуважение именно към тях!

B.U 2, благодаря. Много ми допада подписа ти, абсолютно вярвам, че хората не се променят.Heart

# 71
Каталано, той само си мрънка, и едва ли е единственото мрънкало тук 😉 лакирам се където и когато пожелая.

# 72
  • София
ММ изобщо не мрънка, даже напротив - като дойде ден за лакиране се интересува какъв цвят ще сложа, ще декорирам ли и т.н. Понякога даже като се колебая какви ваденки да сложа се консултирам с него Joy

# 73
Като стана дума пак за бройка - моите са официално 211. Преди няколко дни ги подреждах.
Иначе за миризмата...да, гадничко си мирише, ама поне лятото може на отворени прозорци. Което пък ме подсеща за кошмара всяко лято - балони по ноктите.
Извън темата...
Скрит текст:
имам и 73 чаши за кафе. От различни градове и държави. Това ми е другата мания, само че те са по-обемни и е малко по-сложно Joy
Арабескче, стана ми много интересна колекцията ти от чашите. Ако нямаш нищо против можеш да пуснеш някоя снимка на поне крайче от колекцията, да се порадваме и ние 😄😊 Тук всички момичета са готини и съм сигурна, че няма да имат против, че не е по темата 😄

# 74
Чакаме дааа,пускай!

Общи условия

Активация на акаунт