Лаковe за нокти - 139

• 26 329
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Разбира се, с удоволствие ще покажа. И без това искам от много време да ги снимам всички, но едва ли в една снимка ще се поберат.

Между другото Ивчето ми е намерила една бройка от топа на ГР и го е запазила в един магазин, ще си го взема утре Grinning

# 76
  • Измир
А, явно има връзка между лакове и чаши, защото и аз обичам да купувам Joy. С удоволствие ще погледна колекцията на Арабескчето.
Джаста, взимай идеята, но искаме снимки Hug Маргаритките аз и ги нарисувах, но иначе сама се лакира.
8 в 1 ползвам за база. Топа на Sally Hansen в момента слагам, защото го купих на промоция и имам чувството, че е старичък, но съм доволна и от ГР ( до половината шише Grinning)

# 77
Олгарита, значи и ти имаш какво да показваш Grinning

# 78
Арабескче, с теб май си причаме, освен по нюдовете и по чашите Grinning И аз съм така с чашите, събирам откъдето и да ходя Grinning

# 79
  • София
Арабескче, с теб май си причаме, освен по нюдовете и по чашите Grinning И аз съм така с чашите, събирам откъдето и да ходя Grinning
Ауууууу, бройте и мен с чашите Innocent Имам повече лакове, отколкото чаши, де Simple Smile. Отдавна съм изпуснала бройката на лаковете и не искам да я знам, честно казано, ще се депресирам.

# 80
Аз пък имам една чаша от Венеция, една с Рим (но купувана в кварталното левче Joy ) и още няколко чаши които не са с градове. А и нямам място за повече. Лаковете са по-лесни за съхранение Laughing

# 81
  • Пеликания
За чашите и на мен ми е интересно. Обичам такива колекции. Аз пък имам такава от магнити, по малко място заемат Grinning
Неделя - ден за глезене Grinning

Скрит текст:

# 82
# 83
  • Пловдив
Основа ползвам 8в1 от както свалих ноктопластиката, повече от 5 години.
МП, в началото като се наносех при него, като видя над 100 чифта обувки, над 20-30 чанти и дрехи от четирикрилен гардероб изобщо не обърна много внимание на двете кутии с лакове Joy към днешна дата никога не ми е мрънкал за аромат или че отделям време за да се лакирам.
Чаши обичам до толкова, че като ми хареса някоя купувам и ползвам само и единствено аз до втръсване. Но виж...магнитите са ми другата страст много обичам.
Днес иначе от скука, направих педикюр и маникюр на моя приятел на майтап, тръгнах от един нокът, където така го беше отрязъл, че думи нямам. Та хванах пилата, оформих и почистих кожички, гледаше ме недоумяващо и ми викя, такова чудо не вярвах, че ще доживея да ми се случи.
И днес тръгвайки да се лакирам установих, че имам само една циклама на Pastel, която дори е с кофти покривност. Така, че приемам предложение за бюджетен лак циклама.

# 84
Този син цвят има уникален чар 🤣 🧡 Кой е лакът?

# 85
  • Перник
И трите лака са Бел, ето ги с номерцата:

# 86
  • Пловдив
.. attractive .., този също е подобен

# 87
Аз имам такъв :
Скрит текст:

# 88
И трите лака са Бел, ето ги с номерцата:

Хаха и аз щях да питам кой е синия свят, а пък аз го имам явно Satisfied Ей така се оказвам с по два-три пъти купен един и същи лак - явно забравям, пък си ми харесва всеки път като го видя Joy

# 89
  • Варна

И аз съм в синьо от днес.

Общи условия

Активация на акаунт