Лаковe за нокти - 139

• 26 351
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Грийни, забравих да кажа- много ми хареса ваденката ти. Ти ли я изряза отгоре, за да се вижда лакът или така си беше? Открадвам идеята Innocent Ще чакам да се похвалиш след седмица Wink Аз днес ще си намеря повод да изтрия лака Smiling Imp
Леми, разкош! Heart Толкова ми харесва как стои, че и аз ще търся ГР Сити калър 02 и 05 и ще решавам на място кой...А ЧЕТКАТА как е? Grinning Не знам на ГР аз ли ги улучвам все дефектни или повечето са си така... Laughing
Tual, на този цвят прощавам всичко Heart Eyes Много летен!

Някой поръчвал ли е от BSI/BCI cosmetics- нещо подобно беше( ще допълня после)?

# 136
Dolce, четката е супер, няма нащърбено, от тънките е, но аз харесвам точно такива:

# 137
Леми, перфектна е. Аз нямам нищо против тънките четки- стига да не са стърчащи, твърди и несиметрични. Поправям се- ментовият ми лак с гадната четка е на ГР Калър експерт. И на ГР Рич калър имам ментов лак и пак четката му е отвсякъде крива и с различна дължина косъмчета- абе, като клонинги са им четките Joy Те и имената на лаковете ГР толкова си приличат, че ги бъркам... Laughing

# 138
dolce благодаря! Тъкмо мислих да си купя подобно синьо и се оказа, че съм имала позабравен такъв Joy
Вдъхновявате ме да експериментирам!

# 139
Долче, аз я изрязах. Тази е втората. Първата, която бях предвидила, ми скъса нервите, не се залепи както трябва, развали ми лака-основа, смачка се.... Абе, каквото се сетиш, че една ваденка може да прецака - тази успя. Joy
Накрая залепих тази. Пак не съм особено доволна, ама ще я изтърпя. Smirk

# 140
  • София
Момичета, как успявате да нанасяте толкова равномерно лака без да се изцапват кожичките? Направо благородно ви завиждам за точната ръка.

Маникюрите са чудесни аз се запалих също по  млечно белия лак на GR City Colour.

# 141
С много практика, Илития. Smiley

# 142
Момичета, как успявате да нанасяте толкова равномерно лака без да се изцапват кожичките? Направо благородно ви завиждам за точната ръка.

Много практика... Но аз лично понякога се налага да чистя. Особено червените лакове, ужасно ми се разливат под кожата на нокътното легло.

# 143
Грийни, никога не съм се сещала да изрежа ваденката така, а толкова хубаво стои. Simple Smile
Илития, като начало с повече тренинг Grinning Аз лично предпочитам да избутам добре кожичките и да съм супер стриктна с нанасянето на лака, вместо да лакирам по-бързо и да се налага после да трия...Най-големият ми трик е да използвам клечка за зъби Laughing - приготвям си малко бурканче (имам едно мини от Нутела около 30-40 мл е, но и друго върши работа)- идеята е клечката за зъби да е поставена така че да стърчи, за да се взима лесно. Ако оцапам на някой нокът, минавам с клечката покрай кожичките веднага след лакирането. Лакът да не е засъхнал.

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 22:37 от dolce miele

# 144
Долче, нали знаеш: Всеки дефект - ефект!
Тук сме царици на това! Smirk

# 145
Аз нямам много точна ръка, отделно от това се лакирам по нощите, затова и не качвам маникюри, че ме е срам. Моля да ме извините за което. От самолет не се вижда, но на снимка всичко лъсва 🥴

# 146
  • Благоевград
И аз да се покажа в жълто Sunglasses
Поне 3 пъти се трих, че нещо не успях да си реализирам първоначалната идея, та накрая се спрях на това:

Жълтурчото е любимецът БЕЛ, а под цветенцата е само базата на СНБ.
Хич не си харесвам плочките на ноктите, много грозни и странни по форма. Нагоре към костите са тесни, и надолу се разширяват.

# 147
И аз да се покажа в жълто Sunglasses
Поне 3 пъти се трих, че нещо не успях да си реализирам първоначалната идея, та накрая се спрях на това:

Жълтурчото е любимецът БЕЛ, а под цветенцата е само базата на СНБ.
Хич не си харесвам плочките на ноктите, много грозни и странни по форма. Нагоре към костите са тесни, и надолу се разширяват.
Имам приятелка със същата форма на ноктите, но ги поддържа винаги дълги и правоъгълни... Еее на тази жена всякакъв лак ѝ ходи, и стои превъзходно. Така, че не считай тази форма за недостатък. 😊😊

# 148
  • Стара Загора
Eх, какви сте ми жълтурчета... Вече е късно, но нищо чудно утре да извадя и аз Лимонадата да се намажа подобава. Simple Smile))

Снощи буквално не знае какво ми се носи, та сложих една супер невзрачна Чайна от стара пролетна колекция. Sunset Sail е крайно неподходящ за моя тен, но утре вече ще сменям.

Относно лаковете на Pastel - да, от Турция ги купувам. Тук от години няма. Редовно има намаления в дрогериите и са по 5 лири. Любим ми е един коледен червен и от нюдовете 751 Bride. Heart

Днес инцидентно и в последния момент реших да излезна по сандали, та когато тръгнах се погледнах в краката и виждам голите нокти. Ужааас! Колегите веднага ме бъзикнаха, но се поправих преди малко. Лакирах ги в ярко розово - OPI Charged up Cherry. Колебаех се за някакъв неутрален като за френски, но скучно ми се стори. Joy

# 149
И моите плочки се разширяват нагоре, при мен много помогна по-заострената форма. Heart Така че вероятно всеки трябва да открие формата която му отива най-много. Има и късметлийки на които им отива всякаква форма Blush
Като стана дума за жълтурчета, в Кауфланд едно момиче  (касиерка) такъв хубав жълт лак имаше- с акцент на безименните пръсти, че ми се прииска и на мен жълтурче Grinning

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 23:30 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт