Лаковe за нокти - 139

• 26 801
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
Valeto новия ти 8 в 1 прозрачен или е млечен като цвят? Питам, защото новия който си взех е млечен на цвят и с него ми се “налюспиха” ноктите, но се чудех дали е от него Rolling Eyes
Сега ползвам друга база и нямам проблем и се чудя дали Евелина да го пращам в кофата?!?

# 496
Момичета, аз само ви чета, не съм се включвала никога... Поздравления за перфектните ви нокти и маникюри! Много ви се радвам!  Simple Smile От известно време имам и аз проблем с моите, които по принцип са здрави и твърди.. лаковете ми издържаха по цяла седмица, а вече по един ден... Причината вече е ясна - Евелин 8 в 1, млечен на цвят Worried

# 497
Хммм, аз преди 2-3 седмици го взех и беше млечен като цвят, обаче и преди ми е бил такъв винаги. От друга страна от скоро започна това белене. Което ме навежда на мисълта, че може да има нещо общо... За един от ноктите съм сигурна, че го нараних със свалянето на брокат, даже скоро го коментирах тук в темата, но започнаха и други, на които нямаше проблем. А такива брокати не съм слагала сега. В момента пия Цинк и Биотин на Абофарма, пих го и от началото на ИП, обаче не видях разлика... косата ми е се подобрява определено, ама това с ноктите?!

Джулс, само цинк ли е това, че не мога да го разгадая?

# 498
Арабеск, доколкото прочетох е цинк, селен и Д може би е вит. Д? Thinking Но и нещо калций или вит. Ц май имаше- не се вижда много добре...
Аз да ви питам този Евелин 8 в 1...как го използвате и за база като май никъде на опаковката не пише такова приложение  (гледах 2 вида в Лидъл имаше)?

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 21:47 от dolce miele

# 499
Агент, 💓
И аз хванах синята вълна 🌊

# 500
Аз да ви питам този Евелин 8 в 1...как го използвате и за база като май никъде на опаковката не пише такова приложение  (гледах 2 вида в Лидъл имаше)?

Защото няма по принцип такова приложение Smiley Аз просто разбрах още преди години, че с него лаковете ми издържат доста и затова започнах да го ползвам за основа. Предполагам и при другите момичета е било нещо подобно. Сега обаче се замислям дали не е някакво пренасищане и дали не е хубаво да го спра...

# 501
Аз не помня дали пише, че може да се ползва като база Rolling Eyes и защо съм решила, че може, но го ползвам много години и не съм имала проблем до сега и лака с него ми държи доста (или поне повечето лакове).
А и не съм виждала да има повече видове на 8 в 1, освен ако не са пуснали някой нов вид и да съм ги объркала.
Аз имам тези:

Ноктите ми взеха да се белят от този в ляво. Другия съм го взимала отдавна.

# 502
Аха, значи повредата не е в моя телевизор Joy И аз си мислех нещо подобно, но за регенериращата база на Перфект, че почнаха да ми се повдигат покрая някои лакове- а преди нямаше такова чудо. А при по-светлите лакове седеше като побеляване отстрани...С активния заздравител на Перфект няма такова нещо. Може би е добре от време на време да се сменят базите.
Скрит текст:
Моята дъщеричка си мечтае да ставам маникюристка Joy Щели сме да печелим много пари и да забогатеем, ха ха Laughing

# 503
Всъщност са сменили формулата, според това тук Rolling Eyes :

То пък човек да не си хареса да ползва нещо...винаги нещо ще променят към по-зле.

# 504
Еее, много тъпо, ако е така наистина! Точно се намери нещо, което да върши работа и го сменят... И какво сега? Ми ще търся някоя нова основа да пробвам.

# 505
Активният заздравител на Перфект Е с формалдехид- все още Stuck Out Tongue Winking Eye Ама уж не може да се използва непрекъснато...Аз съм си купила и калциевия им гел (основа+ заздравител е), за да разнообразявам...

# 506
Долче два различни продукта ли са, на които пише 8 в 1?

# 507
Долче два различни продукта ли са, на които пише 8 в 1?
На единият пише "nail hardener", а на другия "nail conditioner"... би трябвало да са различни!

# 508
Агент благодаря! Flowers Hibiscus
Тези дни като минавам ще проверя, за “старата” версия. Поне да знам дали да търся заместник.

# 509
Спайка - Да, млечен е на цвят... преди беше бял.. оххх не, развалили са го очевиднооо 😥😥😥 Обаче другото което забелязвам е, че лака с него ми издържа доста време, докато с предишната партида ми се лющеше много бързо 🤔 Сега каква база да си взема.. направо се ядосах.. Защо винаги всичко хубаво го съсипват?! 😞

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 22:29 от Valeto96

Общи условия

Активация на акаунт