Лаковe за нокти - 139

• 26 828
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
От Евелина и аз не бях доволна. За разлика от него активният заздравител на Перфект няма грешка Stuck Out Tongue Много го обичах като студентка, с него си отгледах орлови нокти тогава. Ползвах го над три години без почивка и нямах проблеми. Не си спомням що го смених Grinning Сега пак се върнах към него с едно на ум, че може да е с променен състав, но за сега си е същия. Лакът с него ми е бетон. Онзи ден се лакирах и готвих, чистих, месих, пържих мекици и не е мръднал! даже връхчетата не са оголени, а ми се иска вече да го сменя Grinning На ноктите също се отразява добре именно заради отворичката формалалдехид Grinning Ама, пък кое не е отровно на днешно време Stuck Out Tongue

Бихте ли споделили снимка на този Перфект?Днес съм с топа на ГР в черното шише,обаче Opi-то ми се обели по върховете.

# 571
Аз качих снимка на активния заздравител преди часове.

# 572
Agent Provocateur, благодаря ти Heart Exl

И още един лаишки въпрос: лаковете на Opi от серията Infinite Shine изискват ли задължително тяхната си база или може и с друга? Каква е разликата между нормалните им лакове и тези Infinite Shinе?
IS (Infinite Shine) се води дълготрайната им линия (уж до 10++ дни). Разликата е във формулата/консистенцията (и цената). Абсолютно не е задължително да ги ползваш с базата и топа от тази серия, опитвала съм и със и без - разликите са минимални.

Последните няколко години OPI вадят всичките си нови колекции и с "нормалната' формула, и с дълготрайната (IS) и като гел-лакове, а някои май и като дип пудри! Стари и класически цветове също преиздадоха във вариант дълготрайни (IS). Познават се по сребърната, но не матова!, а лъскава капачка. Матовите сребърни капачки са на дизайнерската серия, която скоро не са издавали.

# 573
  • Измир
Казах, че седмица ще правя терапия, но не издржах и се лакирах Grinning
След 10 минути станах на балончета Disappointed Relieved и реших да опитам техниката на сухата четка

# 574
Зори, за тези пари които сте дали на маникюристката, да бяхте си купили някакви хубави витамини Simple Smile
Цинк биотин на Абофарма е бюджетен и не е лош. Аз съм пила три месеца Анакапс на Дюкре, доволна бях.
Права си мила ала ние бяхме отчаяни,а те бяха я препоръчвали много и от познати. Затова сега витамини пием

# 575
Осмелявам се да се покажа и аз. Комбинацията много ми харесва, аз харесвам много простички маникюри и свежи цветове. Изпълнението не чак толкова, ама кот такоа. 😂

База KIKO Strengthener Base Coat
Светлозеленото е KIKO Fast Dry Nail Lacquer #085 Mint Milk.
Тюркоазеното е Miss Europe Couleur Intense #Vert Amazone.
Топът е сто годишен, но много любим Rimmel Pro Matte Finish Mattifying Topcoat.

# 576
Леми, аз преди да прочета за техниката "суха четка", помислих, че си с ваденки. А то било рисувано. Ако не се разбира, това е комплимент. Wink Grinning Heart Eyes

Олга, супер ти се е получило с тази техника дето Леми показа. Heart Eyes

И аз ще опитам. Моя лак още държи без забележки и може би в събота/неделя ще си поиграя.

# 577
Страшно много харесвам бели маникюри ама така пък да не ми се получават... Историята не помни случай в който да съм се лакирала в бяло и да съм останала доволна 🤪😄😄
Този път този глитър ми боде очите, но пък обстоятелствата го налагаха, заради пустата непокривност на белите лакове при мен. Трябваше някак да замажа положението и мацнах него. Казвала съм, че лак при мен не издържа повече от 2-3 дни, така че ще го потърпя.

# 578
Страшно много харесвам бели маникюри ама така пък да не ми се получават... Историята не помни случай в който да съм се лакирала в бяло и да съм останала доволна 🤪😄😄
Този път този глитър ми боде очите, но пък обстоятелствата го налагаха, заради пустата непокривност на белите лакове при мен. Трябваше някак да замажа положението и мацнах него. Казвала съм, че лак при мен не издържа повече от 2-3 дни, така че ще го потърпя.

Разкошно! Много нежно! Heart Exl

# 579
Джулс, разсмя ме : ))
Благодаря ти за комплимента!
Атрактив, кой е белият лак?
И аз съм много капризна за бялото, или ми стават на черти, или съхнат три дена, или не мога да си намеря такова снежнобяло каквото искам, или не ми се дават толкова пари за Opi snow alpine.

# 580
Леми, белият лак всъщност са два лака 😄 Пълвият слой е на Габрини, някакво 3Д бяло, а отгоре е Фул Калър. Сложих два различни лака, защото и при мен го има този проблем с непокривността и бавното съхнене. За сега ми се струва, че така уж поизсъхна ама да видим, никога не е късно да се размаже някъде.
Блъд, много благодаря! ❤️

# 581
Забравих да попитам - кой е този брокат. Хареса ми като цвят Simple Smile

# 582
Атрактив, много е нежно. И много хубава ваденка, а и брокатът е доста интересен. Grinning
Олгарита, чудесно ти стои този лак! Heart
Далиндра, много свежи цветове Blush

# 583

Момичета, лакък е Ейвънски. Мисля, че моят е Rose Gold, като се прибера ще ви кажа 100% кой вид е. Не знам дали ще ви прозвучи пресилено, но това е един от най-красивите брокати, които някога съм имала. Толкова е прекрасен на живо... Единият вид едри частици е направо огледален, все едно имаш малки огледалца по ноктите, аа освен едрите частици има и един дребен блестящ прашец, който много много ми харесва. Траен е, но единственият ми проблем с него е, че не мога да намеря с какво да го комбинирам.

# 584
Много обичам червено, както вече знаете, но ми е кошмар да се лакирам с него, особено когато четката е назъбена Grinning Взе ми здравето снощи докато направя овала с тази дефектна четка. Лакът е на ГР от Айс Шик серията.

А, ФБ ми напомни какви ноктаци имах преди 6 години. Тогава също ползвах Активния заздравител на Перфект
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт