Лаковe за нокти - 139

• 26 788
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
  • Перник
Gabrini matte M25

# 586
Момичета, със сигурност сте коментирали, но не мога да намеря Blush
За това да попитам как чистите отстрани на ноктите, ако излезете от плочката?
Преди време ползвах едни като писалки, но не помня нито марка, нито от къде съм ги взимала.
Ще съм ви много благодарна за идеи Flowers Hibiscus

# 587
  • София
Момичета, със сигурност сте коментирали, но не мога да намеря Blush
За това да попитам как чистите отстрани на ноктите, ако излезете от плочката?
Преди време ползвах едни като писалки, но не помня нито марка, нито от къде съм ги взимала.
Ще съм ви много благодарна за идеи Flowers Hibiscus
В Лили имаше "писалки" на Есенс, сега не знам дали ги има още

# 588
Чистя кожичките с клечка за уши и лакочистител. Пробвах и с четка,но нещо не ми се получава. Като цяло се старая да не се мажа, но когато се случи, обирам веднага с бамбукова пръчица с острата част. Ако остане пак по кожата, тогава с клечката.

# 589
Спайка, аз използвам клечка за зъби когато омазаното е малко- минавам с нея веднага след лансирането, за да "разделя" кожичките от лака. Ако не обере всички, използвам "писалка" или клечка за грим + лакочистител (в Лили има едни които са със заострен край- като клечки за уши са, но памукът е с различна форма). С четка и на мен не ми се получи добре- но може би трябва чист ацетон...? Thinking Но предимно гледам да се старая да не цапам извън плочката. Най-много мразя когато съм се лакирала идеално да ми се размаже топът към кожичките и да "повлече" със себе си и от лака... Grin
Георгиева, знам какво мъчение е с такива четки...но на теб ти се е получило чудесно! Blush Хубави "ноктаци" Grinning Тогава изпиляваше ли ги и отстрани?

# 590
Спайка, аз използвам клечка за зъби когато омазаното е малко- минавам с нея веднага след лансирането, за да "разделя" кожичките от лака. Ако не обере всички, използвам "писалка" или клечка за грим + лакочистител (в Лили има едни които са със заострен край- като клечки за уши са, но памукът е с различна форма). С четка и на мен не ми се получи добре- но може би трябва чист ацетон...? Thinking Но предимно гледам да се старая да не цапам извън пличката. Най-много мразя когато съм се лакирала идеално да ми се размаже топът към кожичките и да "повлече" със себе си и от лака... Grin
Георгиева, знам какво мъчение е с такива четки...но на теб ти се е получило чудесно! Blush Хубави "ноктаци" Grinning Тогава изпиляваше ли ги и отстрани?

Благодаря, Долче, пилех леко само свободния край, колкото да придам формата, не съм "задълбавала" при кожата. Сега като ги гледам се чудя как съм ги търпяла Grinning Имаше период, в който не можех да си хвана ципа на дънките Grinning

# 591
Говори ми, говори ми...дори при по-къси нокти понякога съм голяма смешка докато се опитвам да си взема монетите от рестото (примерно когато касиерите ги "хвърлят" на плота вместо на предназначеното за целта място Rage  ) Joy

# 592
  • София
Лично аз не чистя Simple Smile, защото не се цапам, но това е резултат на 100 годишен тренинг. Когато използвам печати, почиствам с клечки за уши от Джъмбо, с много остри връхчета, които позволяват прецизност

# 593
Благодаря, Агентче, за инфото, значи ще пробвам OPI Infinite Shine Tickle my France-y, струват ми се по-пастелни, но така или иначе не го намирам в БГ в нормалната/ по-стара формула, но Tiramisu For Two ще го поръчам в нормалния вариант.
Така или иначе сега имам да си експериментирам, понеже днес получих:
Barre My Soul
Altar Ego
Don`t Touch My Tutu! - от сто години му се каня
Bubble bath - и на този, май уцелих старата формула, а не новата розовееща, за която чета по чуждите форуми.
Privacy Please

Един, надявам се, последен въпрос: Big Apple Red пастел ли е или желе? Искам такова червено желе, искам дълбочина на цвета, както е при Водка и хайвер- обожавам го, но го няма вече Broken Heart и си го кътам, ако го помните.

# 594
Георгиева, още щом спомена дефектната четка ми беше ясно, че ще е на ГР.
Наскоро мярнах из архивите може би най-дългия ми маникюр, сега вече не са  толкова здрави, а и се възприемам по-добре с по-къси:

# 595
...значи ще пробвам OPI Infinite Shine Tickle my France-y, струват ми се по-пастелни...

Извинявай, пропуснала съм какъв цвят търсиш, прочетох за Tickle My France-y и се сетих че го имам и мога да покажа как стои, светъл taupe е 🙂

# 596
  • София
Хвърлила съм око на Holo Taco, защото изглеждат невероятно, но не ги намирам никъде на приемлива цена в Европа. Знам, че тук сте експерти така, че може би можете да ми дадете насоки къде другаде да търся нещо подобно.
Ох, и аз съм хвърлила око на Холо Тако, защото съм голям фен на Кристин, но с доставка от Канада/ САЩ, ще излязат доста.
Не бях влизала в темата от 2 дни и сега дописвам последния мейл за днес и отивам към Лили за лакове Grinning

# 597
От тези писалки за почистване имам от ДМ, на някоя от техните марки.

# 598
Един, надявам се, последен въпрос: Big Apple Red пастел ли е или желе? Искам такова червено желе, искам дълбочина на цвета, както е при Водка и хайвер- обожавам го, но го няма вече Broken Heart и си го кътам, ако го помните.
Не само че помня Водката, но и я имам Simple Smile
Big Apple Red е крем, не е желе като Водката и е по-светъл с по-топъл подтон... секунда да Гугълна.... ето:

Vodka&Caviar най-вляво, Thrill of Brasil в средата, Big Apple Red - вдясно.

От мен вторият ми розов храст - за разлика от първия е по-тъмно червен с по-топъл оттенък!

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 20:46 от Agent Provocateur

# 599
Хм, този Водка и хайвер наистина се оказва много красив. Денси го споменаваше, когато питаха какво задължително трябва да се вземе, но така и не му обърнах подобаващо внимание, сега съжалявам : ))

Общи условия

Активация на акаунт