Лаковe за нокти - 139

• 25 911
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Dutch tulips ми хареса най-много на мен...
Леми, наистина дълги нокти си имала Grinning А това ефектче по тях, хм? Stuck Out Tongue Winking Eye Thinking

# 601
Долче, така като гледам, ще да е техника найлонче (че съм забравила)😸тази която пробва и ти.

# 602
Ммм да, Водка и хайвер е уникат.

# 603
  • София
L'oreal 770 Vert Epoque + един много любим Essie 424 - Loot the booty

Скрит текст:

# 604
Dutch Tulips има розова нотка...

Водката издържа на моите нокти до 24 часа въпреки красотата си Wink
https://www.instagram.com/p/BfHphPnj1t3/

От класическите червени на ОПИ лично аз мисля, че на моите ръце най-красиво стои Malaga Wine...

# 605
  • Стара Загора
Снощи за пръв път от много време се изцапах на няколко пръста и чистих като луда. Такова омазване не е било досега. Но пък пусто му, красиво е това тюркоазено Кико.

# 606
Благодаря за снимките, момичета!
Имам си Водка и хайвер, наистина го обожавам, но ще ми е интересно да намеря друго желе, дори и да не е в точно този нюанс на червеното. Просто обожавам желетата.
Dutch tulips имам и нося с удоволствие, но за мен твърдо не е желе, няма тази дълбочина, иначе е страхотен нюанс. А и лалетата са ми любимите цветя.
Така че, ако сте срещали червено желе на OPI с радост бих огледала предложенията ви.

Просто искам червено желе.

Crystal Noir, благодарности! Харесвам цвят taupe, но не съм сигурна, че и за ноктите ми е ок, все пак вероятно ще го поръчам, за да експериментирам. Laughing Традиционно скучна съм за маникюр и педикюр.

Като цяло съм скучна. Въртя около нюд, в различните нюанси, червени и дълбоко черно. Предпочитам Opi, Dior, Chanel, понеже знам, че Seche vite не ги събира. Нискобюджетните имат уникални попадения с цветовете, но това събиране ме отказва. Нямам нерви да го чакам часове да изсъхне без любимия ми топ лак. Head Band

# 607
Амиамо, точно на този Лореал се чудех онзи ден Simple Smile И Есито е много красиво.
Агент, Малагата е

# 608
  • София
Lemy, купих го от дрогерия Лили, намален, малко под 4 лв. Лакът е с много добро качество. Четката е широка. Добре покрива и добре се нанася. Не съжалявам, че го купих. Simple Smile

# 609
И аз в Лили го видях.

# 610
  • София
Цветът е много хубав. Не му мисли. Simple Smile Няма много бройки.

# 611
Goddess, тук са всички червени лакове на OPI, които са в производство:
https://www.opi.com/shop-products/nail-polish-powders/nail-lacquer
(селектирай филтър "reds")

Според мен от всички тези единствено Red Hot Rio е желе, въпреки, че го водят "класическата формула на ОПИ" на техния собствен сайт.
https://www.opi.com/shop-products/nail-polish-powders/nail-lacquer/red-hot-rio

Но блогърите го водят желе!
"“Red Hot Rio” is a true red polish with a jelly-like formula.  You can see a bit of a VNL (visible nail line) with 2 coats but I didn’t mind so I left it at that."

Друг вариант за теб е Chanel Pirate, ако не се лъжа някъде съм чела, че Водката и Хайвера е създадена като dupe на Пирата.

Друг вариант на красиво червено желе от мен, но малко по-тъмен и честно, идея си нямам дали можеш да го откриеш в Европа е този:

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 22:29 от Agent Provocateur

# 612
  • В полите на Пирин планина
Нови придобивки:

# 613
Честито Grinning

# 614
Ах ти Лейди, изкусителке, ще чакам да покажеш Партито.

Общи условия

Активация на акаунт