Лаковe за нокти - 139

• 25 895
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
# 616
  • Берлин
Маме,а кой е основният? Винаги ме кефят ноктите ти

# 617
  • В полите на Пирин планина
Леми, сестра ми е решила да подхранва лаковата ми мания - тя ми ги е взела и ме зарадва. Simple Smile
Ще покажа в неделя.

# 618
  • София
Ето вчерашния ми улов от Лили. Много набързо се намазах с Ice chic Simple Smile

# 619
Ох Раче, взех същия цвят от 21, но с Перфекта ми кажи, имаш ли проблем ? Коментирахме го и моя съм го запътила към коша, понеже прави балончета, не се разнася..абе за нищо не става. Интересно ми е да споделиш твоя дали не е друга партида?

# 620
  • Стара Загора
Горепоказаният Ice chic, ако е същия като моя, е много непокривен. Снощи за първи път си мацнах на два нокътя, на три пласта горе-долу може да се каже, че покри. Мисля, че от темата го видях преди време и го харесах (нали съм си синьоманка).

# 621
Горепоказаният Ice chic, ако е същия като моя, е много непокривен. Снощи за първи път си мацнах на два нокътя, на три пласта горе-долу може да се каже, че покри. Мисля, че от темата го видях преди време и го харесах (нали съм си синьоманка).
При мен на два пласта е повече от перфектен. Може да има разлика в партидите.

# 622
Основният лак е BEL 07... Винаги използвам един и същи като акцент или основа за френски... ❤️❤️❤️Вече е накрая и ще го замне я с Pretty by Flormar 003 creamy!

# 623
Нагласих се и аз със синичко да не остана по-назад Laughing Агентката ми напомни за един шукаритетен лак, който не съм слагала от 100 години Laughing

Скрит текст:
Без топ :

С топ:

# 624
Осмичка, това синичко... Heart
Маме, и аз предположих, че е Бел 07 (преди време и аз те питах кой е този хубав лак)  Heart

# 625
Раче Осмокраче, за колко взе активния заздравител от Лили?

# 626
  • Пеликания
Аз съм със синия на Ice chic и на два пласта си е идеален.
Скрит текст:

# 627
  • София
Tual, Перфекта не знам как се държи, мацнах вчера на един пръст, но много малко от частиците останаха на пръста ми. Като цяло, не съм много ентусиазирана, че ще успея да го ползвам с четката му, но смятам съвсем скоро да пробвам и да дам мнение.
❇Sisi_91❇, при мен добре се представи на 2 пласта лака, нямам забележки. Ето една нескопосана снимка от снощи
Скрит текст:
Mimeto74, за жалост не пазя бележката, но го намирам в сайта за 2.65, та предполагам, че е горе-долу толкова (всички лакове ми излязоха около 10 лева).

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 13:42 от Раче Oсмокраче

# 628
Аз от кварталното левче взех активния заздравител на Перфект и още 2 заздравителя на марката- 2 бяха по 2,70 и 1- по 2,90 като цени. Май беше 2,70 активният заздравител.

# 629
Ето мойте придобивки от днес:

Общи условия

Активация на акаунт