Лаковe за нокти - 139

• 25 891
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
  • В полите на Пирин планина
Осмичке, това ако не е ОПИ Get Your Number...?! Simple Smile

# 631
Аз съм със синия на Ice chic и на два пласта си е идеален.
Скрит текст:
Перфектно оформени нокти, красота за окото ❤️

# 632
Спайка, брокатения лак на Бел е страхотен, но точно вчера се изтрепах докато го изтрия...много трудно се маха. Ако имате съвети за толкова ситни частици ...

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 15:01 от Tual 🤍

# 633
  • В полите на Пирин планина
Спайка, брокатения лак на Бел е страхотен, то точно вчера се изтрепах докато го изтрия...много трудно се маха. Ако имате съвети за толкова ситни частици ...

Напоява се едно парченце памук с лакочистител и се поставя върху нокътя. Изчаква се 3-4 минути и после почти всички лакове падат без проблем, вкл. и глитъри, ако не са някакви с едри частици, които съвсем се залепват.

# 634
А освен това може да закрепиш памучето с алуминиево фолио или с щипки за маникюр.

# 635
Спайка, брокатения лак на Бел е страхотен, то точно вчера се изтрепах докато го изтрия...много трудно се маха. Ако имате съвети за толкова ситни частици ...

Напоява се едно парченце памук с лакочистител и се поставя върху нокътя. Изчаква се 3-4 минути и после почти всички лакове падат без проблем, вкл. и глитъри, ако не са някакви с едри частици, които съвсем се залепват.
Значи този е бетон Joy Държах по същия начин, лакочистителя е зеления от Лили. На другите действа наистина, но този ме затрудни доста.

А освен това може да закрепиш памучето с алуминиево фолио или с щипки за маникюр.
Долче, само до фолиото не стигнах вчера, но повече няма да го слагам май Sweat Smile

# 636
Tual, на мен зеленият лакочистител на Лили ми е много проблемен за сваляне на брокати. Затова тези дни ще си взема ацетоновия им лакочистител. Е, и няколко лака ще забърша Laughing
Също отлепваща база може да се използва...ако някой има линк към някоя бюджетна, моля да сподели! Sleeping
Имаше и някой който използваше craft glue за целта, даже наскоро питах как да го използвам това лепило, че да потече- но никой не се включи Confused

# 637
  • София
Не мисля, че зеления лакочистител на Лили сваля добре брокати, дори и оставен с фолио да престои. Поне при мен изобщо не се справя добре, за разлика от синия лакочистител от Лидл, който сваля всичко, когато напоя на памук и оставя минута-две. Може и да си втъплявам, но това са наблюденията ми от последните месеци.

# 638
Съгласна съм, че зеления лакочистител е щадящ, но не чисти лесно брокати, ще взема друг за тях.
Аз смятам да спра с купуването, защото открих, че заглеждам лакове, които съм забравила в кутията от миналото лято и сега преоткривам цветове Satisfied

# 639
Аз имам 6 или 7 броката на Бел, ама баш точно този го нямах Blush
С другите не съм имала проблем със свалянето, но аз като свалям брокат първо леко запилвам с най-фината пила отгоре и после памуче с фолио. Точно като при гела.
Така до сега не съм имала проблем никога.

# 640
Спайка, коя точно фина пила използваш (ако може снимка)?
Зеленият лакочистител не го намирам за щадящ към ноктите спрямо други- даже ми оставя едни такива бели следи като засъхне...понеже докато изтрия лака на всички нокти, на някои вече е засъхнал...Все пак, сваля лак, не е най-лошият използван от мен лакочистител...но няма да го повторя.
Кой е синият лакочистител от Лидъл? Имам един на който пише classic, синя е самата течност. Но не са ми особено удобни тези помпички за лакочистител- понякога пръска настрани...

# 641
Скрит текст:

Аз използвам ето такива в кутийки и много лесно свалям всякакви лакове без търкане. От зеленият на Lilly имам останал още от преди няколко години и на мен страшно много ми омазва пръстите и ноктите, после и със сапун не се измива.

# 642
Далиндра, откъде го купуваш? Не ми е познат...

# 643
Долче, аз ползвам от тези пили, които в 4-те края са с различна грапавост. Ползвам най-фината или ползвам от тези стъклените (та са ми най-любими).
Ако не съм обяснила добре, по-късно мога да кача снимки Hands V
Иначе за лакочистител, най-харесвам и са ми най-удобни тези в бурканче с гъбичка. Но за брокат не ми вършат работа.

# 644
Ако може и снимка за тези като мен Laughing

Общи условия

Активация на акаунт