Градинарство - моето хоби 25

• 32 519
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Да, това е!
Как можаха да го кръстят с това километрично име!!
При мен, наяве, това белезникавото е определено светложълто като цвят. Не знам защо не го лови правилно апарата.

# 76
  • Карлово
Е дълго - от Месембриа темум спаркъл - блясък/ нещо като Несебърски блясък/

Много ми харесаха цветята те са следващите, които ще пробвам.

# 77
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пробвала съм. Simple Smile затова се впечатлих от резултатите. при мен поникнаха три вида бурени и 5 - плевели. Simple Smile
и никакви несебърски блясъци.  Wink

# 78
  • София
Е дълго - от Месембриа темум спаркъл - блясък/ нещо като Несебърски блясък/

Много ми харесаха цветята те са следващите, които ще пробвам.
Еха, това ще го запомня вече.
Как не я видях, тая "Месембрия"!?
Благодаря.
Всъщност, поникнаха дружно и не са правили номера.

# 79
  • Norge
Утро, ненавиждам те просто! Heart Eyes Може ли пък чак толкова красиви рози и толкова много! Уникално красиво! Sparkling Heart

За Любознателна каквото и да каже човек... Особено ми беше приятно да те видя в кадър: Малката стопанка на голямата къща (градина). Kiss

Много красота навсякъде, която и снимка да видя, все завиждам. Hug

Вещичке, като прочетох за бръмбарите, които...таковата, не се стърпях. Специално за теб: Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue

Това беше полето на действие, дано всекиму такова любовно ложе Hug

И просто един воайор:

# 80
  • Варна
Нелка , за бръмбарите не знам, ама розовият клематис ме накара да мечтая Heart Eyes

# 81
  • Norge
Ех, голяма любов са ми и на мен клематисите, Вещичке Kiss
И точно днес първият от тях едва-едва отваря листенца.

И една много опърпана пеперуда, завалията:

А това е задачка: какво е жълтото цветенце? Blush

Абсурт, Flowers Cherry Blossomмного ти е красив орловият нокът (нали така се казва?). Не мога да се наситя на аромата му когато нацъфти.

# 82
синап? рапица?

# 83
  • Norge
Ох, Добре, не е.  Ама да си кажа веднага, защото ми е много некоректна питанката.
Китайско зеле.
Изядено до дъно, а малкият остатък заровен в почвата. И ей това поникна.

# 84
Момичета, малко ви изтървах.
С бърз въпрос съм. Утре ще съм на много тъжно събиране. Има молба към пресъстващи да бъдат с лилави цветя. За мой ужас в града няма такива в цветарски магазини, а надявах се на рози или калии. Утре ми обещаха да докарат нещо, но дали ще могат...,  а и на снимка не ми харесват. В градината ми е пълно с лилави цветя, обаче дали стават за букет и дали няма да клюмнат веднага? Имам приличащи на ралица, имам кампанули, имам салвия, лавандула още не е цъфнала хубаво и тези . Направо ще ме е срам да дойда с такива цветя.

И още въпрос, засадих сукуленти от Лидл.  Според вас дали са градински или стайни?

# 85
нелка, не знаех, че китайските цъфтят в жълто. нашенските са си бели. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
ще те следя, да видя дали ще се сдобиеш със семена за китайчо. Simple Smile Simple SmileSimple Smile

ла валета, две са стайни - горе и вляво, а дясното май е ешеверия, би трябвало да издържа навън, но не гарантирам.
за цветята - раличките са полски и много бързо клюмват. другото май е аконит/самакитка и е отровно.
не знам как се държи на рязан цвят. Sad 
има едни капсули за орхидеи, можеш да ги използваш за да не увехнат много бързо.

# 86
  • густо майна Филибето
Сукулентите според мен са стайни. Евентуално розичката да не е. Това не пречи да изкарат до слани навън в саксията, а зимата да те радват вкъщи.

# 87
Стайни са, да. Но може навън преди студа да дойде. Надявам се тази хубава саксия да има дренаж и дупки за оттичане😊

# 88
Благодаря много, момичета! Ще си ги държа в банята може би тогава. Саксия има дренаж, проверих.

Добри, не знаех, че имам отровни цветя! Благодаря, иначе щях да ги сложа в букета (((.

# 89
...

Добри, не знаех, че имам отровни цветя! Благодаря, иначе щях да ги сложа в букета (((.

написах го за  да си знаеш, ако имате деца или животинки в къщата.
инфо

Общи условия

Активация на акаунт