Дългото чакане след трансфер - 83

• 37 997
  • 801
  •   1
Отговори
# 555
Ох, какви ли не болки и придърпвания, и главоболие, какво ли нямам.

# 556
Вчера ми беше трансфера . Сега питах акушерката и ми каза , че е нормално . Да пия 3х1 но-шпа за няколко дни. Дано всичко мине Simple Smile благодаря за отговорите Simple Smile

# 557
Обадиха ми се да потвърдят  отрицателния резултат.  Понеже нямаме замразени  ще започнем наново с августския цикъл.  Предварително си поревах предните дни, така че сега съм ок. Успех на чакащите 🥰🤗😚

# 558
Някоя от вас имала ли е трансфер на 2-ти ден ? Предните ми трансфери са били все на 5-ти ден , но тогава имах много ембриони , може би за това.
Моя успешен опит беше с трансфер на втори ден! Успех!

# 559
Здравейте, днес ми е 1-ви ден на три 5-дневни, на два пъти ми се случи да се посмея и някаква тъпа болка ме прониза в дясно и веднага изпаднах в паника.

# 560
При мен дойде и приключи цикъл, но не очаквах да се чувствам толкова зле чисто физически.
Дори и такава обикновена процедура като ЗЕТ се оказва, че отново ти обърква целия цикъл, хормони, начин на хранене, чувстване, емоции и всичко.
Моля, ако някой друг има същите наблюдения, нека сподели кога му е разминало.
И не стига, че не си бременна, ами трябва да се опитваш и да си със стабилни емоции, здравословен начин на хранене и прочие. Не вярвах, че ще ми се отрази така, но явно всяка такава процедура разбутва нещо вътре.
Rolling EyesSweat

# 561
На мен вчера ми дойде след науспешен зет и тази нощ беше кошмар
Имах страшни болки....пих какво ли не,но не помага. До сега не ми се беше случвало така.

# 562
Колко време след неуспешен ЗЕТ идва цикъла? Знам, че е индивидуално за всеки, но приблизително🤔 Моя ЗЕТ също е отрицателен, вчера правих уринарен тест на 10 ден след трансфер, отрицателен!

# 563
Аз спрях хаповете във вторник и ми дойде в петък.

# 564
Момичета вече е 47 ден от както направих спонтанен аборт и все още цикъл нямам. Даже и симптоми нямам. И аз чакам цикъл и ще направим ЗЕТ, но определено няма да е в тези дни

# 565
Момичето, зарзиото и прегнила от раз ли ги спряхте след неуспешен ЗЕТ, а също и медрол, ако някоя е имала?

# 566
Момичето, зарзиото и прегнила от раз ли ги спряхте след неуспешен ЗЕТ, а също и медрол, ако някоя е имала?
Медрол съм имала, веднага без схема.

# 567
Момичета и аз да попитам. Вече втори цикъл след пункция ми закъснява. Първия цикъл ми закъсня с 3 дни. Сега чакам втори цикъл вече 5 ден закъснява. Нормално ли е? Принципно съм с много точен цикъл. Няма как да съм бремена. Извинявам се ако въпроса ми не е за тази тема

# 568
Момичета вече е 47 ден от както направих спонтанен аборт и все още цикъл нямам. Даже и симптоми нямам. И аз чакам цикъл и ще направим ЗЕТ, но определено няма да е в тези дни

При мен след мисед и след него абразио( кюретаж) цикъла ми дойде след 67 дни . Мисля , че е нормално . Ще дойде .

# 569
На 15.06 след теста спрях лекарствата, в ч- к ми дойде. Не ми се струва да е по- обилно от обичайното, но вече втори ден съм с мн ниско кръвно и почти постоянно главоболие. Явно някакви странични ефекти. Трябва да си направя някакъв детокс.

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 18:34 от Daisy81

Общи условия

Активация на акаунт