Дългото чакане след трансфер - 83

• 37 835
  • 801
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, да се отчета на 10 ден на две петдневни ембриончета - 203.2
Здравейте, направих втори тест на 12 ден - 479.3. Възможно ли е при тази стойност да са двечки?

# 91
Не е много висока стойността за две според мен, ама все пак важен е ехографския преглед. Моята стойност на 14-я ден беше 624 и аз мислех за две не знам защо. Вероятно, защото ми върнаха 4 ембриона.

# 92
  • Стара Загора
Здравейте, направих втори тест на 12 ден - 479.3. Възможно ли е при тази стойност да са двечки?
Моя приятелка с близнаци (естествено) на 2-ри ден закъснение на цикъла беше 138, после на 5-ти ден беше 602, но все пак е много индивидуално. Винаги има реална възможност, но трябва сакчетата да се видят за най-сигурно и пулс. При мен на седмица след трансфер на 1 ембрион беше 37 и след това си се удвояваше и моите стойности са били поне 2-но по-ниски от твоите. Късмет и дано да е така, както се надяваш Simple Smile

# 93
  • София
Да се включа и аз за ЕРА теста. В момента съм в подготовка и в петък на 12.06. ще ми вземат материала за изследване. Подготовката е като за ЗЕТ - пия естрофем, а от днес слагам и кринон.
Назначен ми е след 3 опита без имплантация и 1 опит в който резултата беше 4 единици, които се вдигнаха до 11 единици и после спаднаха.
След като излезе резултата от теста ще правим истинския ЗЕТ.

# 94
Благодаря, аз всъщност имам вече едно детенце, а и шийката ми е проблемна, затова малко се шашнах Simple Smile

# 95
Здравейте момичета, желая успех на всички ви!
На 02.06 минах първи ЗЕТ, днес ми е 7ми ден, приемам утрогестан, дуфастон, естрофем, фраксипарин, аспирин, и преди трансфера и до 03.06 преднизолон ф.
От първия до петия ден усещах леко опъване ниско долу и сякаш краката ми тежаха, но от вчера нямам никакви оплаквания ОСВЕН болезнени и набъбнали гърди, както преди всеки цикъл .... имам усещането, че нищо не е станало и вече съм се сдухала.... в неделя - 14.06 трябва да направя кръвен тест, но не мисля, че ще издържа до неделя...

# 96
  • Стара Загора
Би трябвало утре вече да ти отчете кръвния ако са 5-дневни ембриончета

# 97
Мили момичета,
За съжаление при мен всичко приключи- резултат от кръвния 0.1, девети ден след трансфер на три четиридневни. Явно не ми е писано да си имам детенце.
Пожелавам на всички Вас много по-голям късмет от моя и поне Вие да гушкате по едно малко сладко бебче!
Благодаря Ви за подкрепата, която ми оказвахте!

# 98
  • Sofia
Моя приятелка с близнаци (естествено) на 2-ри ден закъснение на цикъла беше 138, после на 5-ти ден беше 602, но все пак е много индивидуално. Винаги има реална възможност, но трябва сакчетата да се видят за най-сигурно и пулс. При мен на седмица след трансфер на 1 ембрион беше 37 и след това си се удвояваше и моите стойности са били поне 2-но по-ниски от твоите. Късмет и дано да е така, както се надяваш Simple Smile
На 9-ти ден след ЗЕТ, моята стойност беше 420 и са двечке.

# 99
Здравейте момичета, желая успех на всички ви!
На 02.06 минах първи ЗЕТ, днес ми е 7ми ден, приемам утрогестан, дуфастон, естрофем, фраксипарин, аспирин, и преди трансфера и до 03.06 преднизолон ф.
От първия до петия ден усещах леко опъване ниско долу и сякаш краката ми тежаха, но от вчера нямам никакви оплаквания ОСВЕН болезнени и набъбнали гърди, както преди всеки цикъл .... имам усещането, че нищо не е станало и вече съм се сдухала.... в неделя - 14.06 трябва да направя кръвен тест, но не мисля, че ще издържа до неделя...

Моят трансфер беше на 03.06. Мисля, че денят на трансфера не се брои, някъде го бях чела. Аз все още имам ПМС и тези болки са от деня на трансфера, да не кажа, че започнаха един, два часа след него и не са спирали. Даже на моменти са болезнени спазми за секунда, хем имам изписан НоШпа. По календарче цикълът трябва да ми дойде на 10.06., но нямам никакви други болки, например в гърдите, нито са ми напрегнати и подути. Това лош знак ли е? Казаха ми кръвен тест на 15.06.

# 100
Някой от вас с положителни тестове имал ли е розови сънища след трансфер?
И при предния трансфер ми се случи ,но тогава имах доста силна болка и контракции а сега нищо,това ме навежда на мисълта че ще ми е отрицателен теста?

Аз имах онзи ден, на 8-ми ден след трансфер

# 101
Стискам палци всичко да е наред. Ще пишеш ли после как е протекло, болезнено ли е и до колко време излиза резултата. ЗЕТ-а предполагам, че ще се прави на следващия цикъл след ЕРА-та нали? Събирам си инфо, а вътрешно се надявам да не се наложи и 3тия ми път да е късметлийски.

quote author=t_doncheva link=topic=1222780.msg40865655#msg40865655 date=1591598831]
Да се включа и аз за ЕРА теста. В момента съм в подготовка и в петък на 12.06. ще ми вземат материала за изследване. Подготовката е като за ЗЕТ - пия естрофем, а от днес слагам и кринон.
Назначен ми е след 3 опита без имплантация и 1 опит в който резултата беше 4 единици, които се вдигнаха до 11 единици и после спаднаха.
След като излезе резултата от теста ще правим истинския ЗЕТ.
[/quote]

# 102
10 ден -0.392

Пак не е имало имплантация

# 103
Здравейте момичета, имам въпрос към ползащите/позвалите кринон гел... случвало ли ви се е остатъка, който не се абсорбира да се оцветявав бежово-кафяво? Лекаря казва,че е нормало и било  от самия кринон гел, но аз си мисля, че може да е от леко прокървяване...

# 104
Здравейте момичета, имам въпрос към ползащите/позвалите кринон гел... случвало ли ви се е остатъка, който не се абсорбира да се оцветявав бежово-кафяво? Лекаря казва,че е нормало и било  от самия кринон гел, но аз си мисля, че може да е от леко прокървяване...

Здравей!
Аз ползвам кринон гел от около 10 дни и продължавам в момента. Нося ежедневни тънки превръзки, за да не си цапам бельото, ако нещо изтича. Това, което забелязвам по превръзката е, че през целия ден сякаш има съвсем леко изтичане, но цветът не е снежно бял, а по-скоро мръсно бял до светло кремав и стои леко втвърден, като все едно малки "топченца" по превръзката. Close

Общи условия

Активация на акаунт