Дългото чакане след трансфер - 83

• 37 940
  • 801
  •   1
Отговори
# 690
Мили дами понеже наистина чакането след трансфер е ужасно мъчително получило ли се е не  е ли аз не успях да се здържа и си направих уринален тест
Днес е 4 ден след трансфера да 2 ембриона и искам да ви попитам дали е възможно да е това което виждам има 2 черти но едната все още е много бледа но ясно се вижда че е там

Незнам дали да се радвам все още но мисля да направя и кръвен за всеки случай
При мен теста беше положителен на 5 ден след трансфер на 3 дневни ембриони.
Изчакай поне 10 дена и тогава пусни кръвен тест.

# 691
Да се отчета с минал първи трансфер. Терапията е с медрол, зарзио, утрогестан и естрофем, прогестерон депо, но-шпа. Не знам от кое от всичките, но тази сутрин станах явно с ниско кръвно. Първо усетих дискомфорт в областта на щитовидната, причерня ми, отмалях и ми  забучаха ушите. Сигурно съм станала твърде рязко (имах идея само да хапна 2 залъка, за да изпия медрола) и да продължа да спя, но не ми е било писано. Мислех да мина без кафе въобще, но все още ми е шеметно втори час, затова направих едно дълго/разредено. 🍀

# 692
  • София/Севлиево
Мандария,успех!Сложи си нещо за хапване до леглото,за да не се повтори тази случка.А ако не искаш кафе за вдигане на кръвното помага айран със сол.

# 693
  • Стара Загора
Днес минах преглед при д-р Белчева - има пулсации и си отговаря на седмицата. От пътя пак започна слабо кървене с ясна кръв, но доктпрката каза, че само 1см е отлепването и ми даде надежди, но трябва лежане яко, това е от мен. При предната бременност със свеж трансфер не съм имала грам кървене или зацапване, но сега, притеснения за точката и за това, че не мога да се грижа за сина ни и домакинството и сега бабите ще го гледат. Надявам се всичко да си струва и да гушкам здраво бебе февруари месец

# 694
Sudju4e от далече ли пътуваш , до болницата и с какъв транспорт пътуваш ?

# 695
  • Стара Загора
От Стара Загора до София и обратно с кола. Просто като говорих с д-р Владимиров останах с впечатлението, че държи д-р Белчева да ме прегледа, а днес като отидохме и и казах за проблема с кървенето, тя каза че въобще не е трябвало да пътувам за един преглед. Както и да е, сега си лежа и се надявам да намалее бързо и да спре и кървенето

# 696
  • Sofia
От Стара Загора до София и обратно с кола. Просто като говорих с д-р Владимиров останах с впечатлението, че държи д-р Белчева да ме прегледа, а днес като отидохме и и казах за проблема с кървенето, тя каза че въобще не е трябвало да пътувам за един преглед. Както и да е, сега си лежа и се надявам да намалее бързо и да спре и кървенето
Охх... И ти как да си сигурна, че вс е наред без преглед?! 😐 Аз се чудя къде да ходя на частно, защото в Надежда не са съгласни да ме преглеждат всяка седмица, дори и срещу заплащане 🤔

# 697
Ти какви прегледи искаш всяка седмица?

# 698
  • Sofia
Ти какви прегледи искаш всяка седмица?
Със зацапване съм от самото начало и вече с болки с които но-шпато не се справя, нито магнезия... Две са и просто си ме е страх... Имам мисед преди и просто не искам същата история да се повтори..

# 699
  • София/Севлиево
Момичета,при прием на утрогестан имали ли сте главоболие и температура?Цял ден ме боли главата,замаяно ми е,а сега имам и 37 градуса температура.Дозата ми е 2 пъти по 4.

# 700
  • Стара Загора
И аз съм същата доза, леко по-топла съм, само ми се гади силно няколко пъти дневно, но го отдавам по-скоро на точицата

# 701
Момичета,при прием на утрогестан имали ли сте главоболие и температура?Цял ден ме боли главата,замаяно ми е,а сега имам и 37 градуса температура.Дозата ми е 2 пъти по 4.

Мерила ли си кръвното налягане ?
Аз веднъж преди трансфер изпих 3 глобули и видях света двоен 😂. Дори да си го слагаш, от него пада кръвното и боли главата.

# 702
  • София/Севлиево
Мерих ги на обяд,беше около 100 на 60,което е нормално за мен.

# 703
  • Sofia
Нормално е по-висока температура при висок прогестерон... Главоболието обаче не съм сигурна, че е от него. 🤗

# 704
  • София/Севлиево
В упътването пише,че може да боли глава и да ми се вие свят.Малко ми е ниско кръвното,но с един айран се поусвестих...

Общи условия

Активация на акаунт