С какво ви дразнят свекървите? – 123

• 36 652
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
И какво съветваш авторката?
Да оформи скандал, с който да забрани обажданията?
Да го скъсва от секс в интервала, в който се обаждат?
Да му спре секса, докато не схване кой командва в тая къща?

Защо и кой възпитава момичетата в толкова фрапантна липса на самочувствие, се питам?
Не вярвам да е в семейството.

Мен ли питаш? В никакъв случай не я съветвам това. Ако мога да дам съвет, той би бил да не задушава мъжа си от самото начало на връзката. Също да не се опитва да ограничава контактите му, било то с родители или приятели, защото и на нея няма да й е ок, ако той постъпва по този начин. 2-3-30 Мин на ден няма да им изяде от времето заедно.

# 646
  • София
и още по-нормално е, след като вече е достатъчно голям и създал свое семейство, да спре да дава отчети на мама, все едно на е на  6г. на летен лагер - всяка вечер на вечерна проверка: "да мамо, вечерях, всичко си изядох!". Нормално е и да не пренебрегва жена си с разговори, които може да води след по-малко от 12ч., при все, че по цял ден всеки ден е с родителите си.
А, най- нормално е, да не позволява на жена си да го третира като 5 годишен и да му заповядва кога и с кое другарче да говори. И с кое не, защото на нея не й харесва.

И е напълно нормално, да не пренебрегва жена си след тези прословуути 2-3 минутни разговори, след като има цялата вечер и нощ на тяхно разположение.

Освен ако не е зора за 2-3 минути, ами за това, кой да води бащина дружина?

# 647
  • Варна
Да ви кажа, на мен пък от всичко изброено ми се наби в очите онова "коте". Останалото мога да го пренебрегна. Като иска да си лафи с родителите си, да си лафи. Аз мога сто други неща да върша в това време и накрая сам ще се моли аз да намирам време за него вечер, а не обратното. Обаче, ако чуя мъж да нарича майка си коте, всеки път ще изпадам в такъв луд хилеж, че това обръщение няма да прокопса дълго. Задавих се от смях само като го прочетох 😋

# 648
  • София
Скрит текст:
Блонди, не са ни се бъркали,ама друг път. Баща му ,както знаят всички хора около него, е човек с изключително натрапчиво мнение,обича всички да слушат и да козируват, да дава акъл пък му е любимо , винаги казва колко житейски опит има( сякаш моите родители като не го натрапват този израз,нямат никакъв..)
Мъжа ми нарича майка си “коте”..защото тя много обича котки, тя като седне на стол- птива и започва да й прави масаж на гърба,в неделя тя му звъни да го пита дали искаме мекичета или бухти😁.. ето за това ви казвам мамино синче.
Олеле малеле 😵😵😵 ?!?!?! И смяташ, че вечерната проверка ти е проблем? В грешка си! Мъж да нарича майка си "коте" ми е изврателно, както и редовни масажи. "Мамино синче" е леко определние за такова поведение 🤪🤪🤪

ПП:Абсурт жена му не ми заповядва нищо, просто се дразни, че след цял ден заедно, те пак регулярно звънят и се интересуват ял ли е, спал ли и е т.н. Точно както някой напред написа - като тинеджъри ги проверяват.

# 649
  • Blondeville
2, 3 минути на ден на никого няма да изядат от времето, явно в случая дразненто идва от това, че звънят точно те. 

Разбира се очевидно хората сме различни и някои не могат да изтърпят и толкова. Нито “проверки” могат да ме подразнят, нито часа на звънене вечер, нито позвънителят. Но това съм си аз.

Моят баща живее сам, и понякога разговорите вечер са дълги, не по 2, 3 или 5 мин. Никога мъжът ми не ми е правил проблем. Понякога ми прави смешни муцуни и ме закача и това е.

# 650
  • Варна
Афродита, нали знаеш вицовете за свекървата, която влизала да го завива младоженеца или другия, дето чакала пред вратата, че кат свършат със секса да му донесе водичка 😁😁😁

# 651
Афродита, нали знаеш вицовете за свекървата, която влизала да го завива младоженеца или другия, дето чакала пред вратата, че кат свършат със секса да му донесе водичка 😁😁😁

Ох,разсмя ме от сърце!😂 Дано не стигаме до там!!😂
П.П: не мога да не добавя и този тематичен виц :
Обажда се свекървата на снаха си:
- Как е синът ми, не ми вдига телефона?
- Добре е, по цяла вечер не спира да пие, излиза с приятели, мен пак ме преби без причина...
- Хубавецът на мама, само да не е болен...

# 652
  • София
Олеле малеле 😵😵😵 ?!?!?! И смяташ, че вечерната проверка ти е проблем? В грешка си! Мъж да нарича майка си "коте" ми е изврателно, както и редовни масажи. "Мамино синче" е леко определние за такова поведение 🤪🤪🤪

ПП:Абсурт жена му не ми заповядва нищо, просто се дразни, че след цял ден заедно, те пак регулярно звънят и се интересуват ял ли е, спал ли и е т.н. Точно както някой напред написа - като тинеджъри ги проверяват.

На теб може да ти е "изврателно", но авторката написа защо така се обръщат към нея вкъщи.
А, за разтриването на раменете- ужасТ, как така ще й разтрива рамената?
Не знае ли, че това- масажът е мръсна работа!?

Да се чуди човек, в кой век живеете, в коя махала, от каква религия сте, а най- вече, да реве ли, да се смее ли?
Или да чука на дърво да не среща такъв манталитет.....

ПП. Авторката може да се дразни за всякакви глупости- нейно право е.
Може да "метне" едни бухти, че да се успокои, ама не ще.

# 653
  • София
Да, да, вече започвам да си мисля, дали пък не са произлезли от истински случаи. До сега мислех, че са плод на нечия фантазия, ама вече съм разколебана.
Favoured Така и не ми отговори, защо си с този човек, при положение, че той държи майка си на пиедестал, а за теб каквото остане? Въобще как си във връзка, в която той нарича "коте" друга жена и то майка си (любовница да беше, поне нямаше да е извратено) и тичка да я масажира редовно (айде да е инцидентно, когато се е схаванала иди дойди, ама редовно 🤪, ами има си студиа, спа центрове правят масажи, някои са терапевтични, като толкова има проблеми с гърба, той сина й терапевтичен масаж, от който да има файда, едва ли владее). И като добавим вечерните отчети, представям си по цял ден как го държат да се обяснява като 5 годиш ял ли е, ср..л е и т.н. 🤪 .

# 654
  • София
Авторке, слушай Афродита и набързо ще се освободиш и от мъж, и от свекъри.
Само имай едно на ум, че тя нищо от съветите си не е приложила на практика, та затова си живее семейна.

# 655
Афродита, точно затова писах в темата, за да си сравня часовника, дали аз не съм наред нещо?!😁 С него съм по любов още от тийнейджърските години,ТогАва тези неща не ми правеха впечатление...друго беше времето и аз бях дете. Въпроса е,защо продължават да го третират него като такова?! Да ви кажа още нещо,имали са проблеми дълги години да имат дете моите свекъри, много години и мъки им е коствало ..на мен това ми казват мои близки като причина да го пазят така.
Иначе вече ви казах,този човек съм избрала неслучайно, разбираме се отлично за всичко, освен семейните му отношения с родителите .

# 656
и още по-нормално е, след като вече е достатъчно голям и създал свое семейство, да спре да дава отчети на мама, все едно на е на  6г. на летен лагер - всяка вечер на вечерна проверка: "да мамо, вечерях, всичко си изядох!".
Е, нали му се обаждат по повод бизнеса? Каква вечерна проверка?

# 657
  • София
Авторке, слушай Афродита и набързо ще се освободиш и от мъж, и от свекъри.
Само имай едно на ум, че тя нищо от съветите си не е приложила на практика, та затова си живее семейна.
Къде видя съвети да й давам - посочи? Аз я питам как търпи такова отношение! Отделно - грам не ме познаваш, за да знаеш какво кога съм или не съм прилагала в живота си! Така че си спрести определенията за мен, иди и пий едно кафе да се успокоиш, вместо да плюнчиш екрана с лъжи!

# 658
Какво толкова ви подразни обръщението"коте"Аз също цял живот съм наричала майка си с подобно име и това не е правило впечетление никому!

# 659
Живели са при свекърите, изнесли са се в нейно жилище, момчето е направило компромис, разбрало е , че отделно трябва да са.
Сега пък иска да не му звънят, АбсурТ все казва да се женят за сираци.Не чуват.
Коте може да е подигравка ,знам ли, но и иронично или не , чак толкова тревожно не ми се вижда, дори бих завидяла на близостта им.
Не значи като се ожени един мъж да спре отношения с родителите си.
Масаж, не знам, синът ми има и  тази квалификация, покрай доста други и си е изкарвал хляба с това по едно време, не съм изявявала желание за масаж.Какъв масаж впрочем, няколко стисвания по раменете ли е или на голо?Както си трябва.Или странично с длани да "начука" гърба?

Като има жена проблем и се казва да бяга с 200, за мъж не отрази никой съвета ми.

Дами, гледайте на ситуациите отвсякъде като давате мнение.И без това едва ли някоя го прокарва, просто парата да изпуснем е тук.
Бракът е взаимни компромиси, един 3-5 минутен разговор може да се вмести в това.
Родителите не могат да дръпнат щепсъл и да приключат с децата си , минава време да се отдръпнат, но жените вече нямат търпение.Мъж не се е оплаквал дето жена му споделя с мама и   епривързана ама много  към семейството си.

Общи условия

Активация на акаунт