COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 378 828
  • 29 195
  •   1
Отговори
# 4 020
Започват. С Ананиев е , Кантарджиев.
Ще информираме.Аз съм с вкъщи . Ще казвам.
Сериозен е, ще остави щаба после за въпроси.
Не се лези като друг път.
Имаме медикаменти засега.

# 4 021
Нищо конкретно.Всичко е наред.Имаме всичко.

# 4 022
  • Бургас
няма паника и няма да има затягане на мерки

# 4 023
Досега от брифинга: Спокойно, легла ще има за всички вас.

"Вирусът продължава да тормози цяла Европа." (лъжа)

"Виждате колко е лошо положението в САЩ" ( дайте да ги настигнем)

Умират само тежко болните, така или иначе. (голяма работа) Е, вярно, че сигурно са можели да живеят още известно време..

Вирусът отслабнал, експертите казват така ( Няма никакви доказателства, СЗО опроверга това)
и т.н.

Пазете се.(от мен)

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 14:36 от LillyM

# 4 024
Бройките не трябва да ни паникьосват. Трите Д-ъта.
Няма да препоръча промяна. Засега.

# 4 025
Милиони били останалите без работа преди години, хайде стига глупости. Като ги заразмятате тези цифри.
В началото на 90-те години точно милиони бяха съкратените от предприятията (естествено, не стана в рамките на месец или дори половин година).
Голяма част останаха безработни, другите, както казах, работеха неквалифициран труд в сферата на услугите.
Имаше и имигрирали за временно или постояно естествено. 1/3 от едно от селата, от които е родът ми, отиде в Испания в периода '93-'95 (тоест, още преди виденов). Повечето останаха там.

# 4 026
Успокоява, че сме идеално подготвени да посрещнем болни с коронавирус. Болниците са оборудвани. Няма да предприема по-строги мерки.
Мутафчийски пак го няма...

# 4 027
  • Bulgaria
Ох, успокояват ни, че имаме достатъчни количества лекарства. Според Борисов вирусът отслабвал. Никога не са ни били подвели, че пандемията е свършила, че вирусът е изчезнал. Призовава хората да се лекуват в болница, синът на някакъв човек е бил зле, защото се лекувал вкъщи. Балтов бил с антитела и му е казал да се карантинира.

# 4 028
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Призивът Останете си вкъщи възприемах като призив към хората, които имат вариант за това. Ясно е, че не всички могат, и е ясно, че рисковете намаляват дори и да не са си вкъщи всички.

# 4 029
  • Somewhere far away
Мхм.
Само дето половината доктори се изпоразболяха и не знам как точно ще посрещнат болни като няма лекари.

# 4 030
О, боже! Нямало нищо да затяга, защото това щяло да създаде паника !
Умрелите били със съпътсващи заболявания! Не е истина това прсто. Питал десетина доктори, всички казали ,че вируса е омаломощен, по-добре сега да заболяваме.

# 4 031
"По-дисциплинирани, НЕ по-строги мерки!Ако сега въведем по-строги мерки, няма да е добре за стопанската дейност.Вируса е омаломощен, по-добре сега да има повече заболели, когато по-лесно се кара, отколкото есента, зимата, когато ще има и други вируси."
От повече слушане няма смисъл.....

# 4 032
Сега го питат какво значи омаломощен вирус Joy
Но отговаря един доктор.
Бил с по-малка разрушителна сила.
Глупости !!!!
Спирам да слушам, разказвайте нататък.

# 4 033
Каза да наваксват болниците юли и август с плановите. И да го преболедуват повече хора преди октомври.

# 4 034
  • Bulgaria
По-добре сега да боледуваме, отколкото есента и зимата. Все едно гледам Мангъров. Общо взето ни подканва индиректно към проепидемчване, без паника. Само пропускат да кажат и погребалните агенции дали са подготвени. Neutral Face

Общи условия

Активация на акаунт