Естествено че така ще кажат от агенцията, това е теорията на всички които отричат реалността или пък имат икономически интерес да е отрекът. Откриваме повече заразени защото тестваме повече, а не защото те се увеличават което е в пълно противоречие с честотата на починалите, ако я намаше тая честота която върви само нагоре, с изключение на 2 движения, дай Боже второто да се превърне в тенденция, щях да се съглася с тая теория. Само че за да е вярна тогава честотата на починалите още през март и април е трябвало да бъде 2,66-3,20 за да повярвам че и тогава с 3 000 теста са щели да откриват по 100-150 заразени.
Което ми говори че сигурно съм първият който влиза с маска там. Пита ме "какво става, добре ли си, да не си болен от новият вирус". Което ми говори че в дълбоката провинция и в малките села понеже хората масово се познават всички въобще не взимат никакви мерки, защото не вярват че вируса може да стигне до тях, въпреки многото села които изгърмяха и имаше масови заразявания в тях. Препоръчани теми