COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 378 321
  • 29 195
  •   1
Отговори
# 14 175
Абе хайде сега, няма ли къде другаде да си продават дрогата?
Или пак ще хвърля кърпата.

Уплаши се, че ще го махнат за пореден път, жалка постъпка........

# 14 176
Мафията винаги си е държала нощните заведения, кой знае какви компромати са извадили. Не мисля, че беше в плана да ги отворят толкова бързо, щом слънцето клекна, не се развиват нещата по план.

# 14 177
  • София
Недоволна аз до момента не го мислих, но все повече започвам да се замислям, че час по-скоро това правителство трябва да освободи властта. Тях все едно ги няма. В тотален шок са. Знака, че дават един след друг извънреден брифинг говори за огромна несигурност. Аз не мисля вече, че могат да се справят с овладяването на това положение. Че те даже почти всички се скриха.

# 14 178
За Япония която давате за пример четох някакви военни били на учение там и цялата база сега е карантинирана с Ковид, така че кой знае къде какво става. То ние сме я оправили нашата де...и всяка държава си лъже както й изнася. Крайни резултати от случващото са очаквам 2022г

# 14 179
  • София
Сега прочетох за нощните заведения. Направо не съм на себе си. Чалгарките вчера излязоха с джуките и циците да плачат и ето днес хоп отваряме.
Пълна гнусна подигравка е това. Тея хора не осъзнават ли, че нищо не се знае и тях може да ги застигне. Бясна съм

# 14 180
Ето това изречение ме впечатли:
"При повишаване на новите случаи в страната, всички промени в заповедите ще се правят след обсъждане с браншовите организации. "
Ами да слагат оня Алибегов за началник на НОЩ и да се свършва с целия цирк.
На мен ми е все едно кой ще върти кормилото, всички са един дол дренки. Не беше сега момента да се сменя трън с глог, но с това жалко поведение е все тая. Който не ги е помолил сегашните, на него не са "пуснали".

# 14 181
"При повишаване на новите случаи в страната, всички промени в заповедите ще се правят след обсъждане с браншовите организации. "
Ето го значи новия щаб:

# 14 182
Аз продължавам да смятам че само служебен кабинет може да вземе сериозни мерки, други няма да имат смелост- овързани са като черва.
Чудя се така хипотетично, ако пък не ги вземат какво ще стане? Сещам се за един град в Италия, точно в Ломбардия, изолира се напълно и овладя нещата а беше в самия център. Остава да се разчита на местната ни власт, която в малките населени места ще се уплаши точно защото няма болничен капацитет. За по-големите градове не знам.

# 14 183
Notaris, ако визираш моя пост, под икономически имам предвид, че прекалено много хора ще отсъстват от работа прекалено дълго, при което работодателите ще трябва да им търсят заместници, да затварят бизнеси или други такива изключително неизгодни мерки в и без това трудна ситуация.

Така де. И държавата трябва да обезщетява. Както правят другаде.
И всички трябва да си плащат данъци и осигуровки както другаде. Тогава можеше и да има за повече обезщетения и друг вид подпомагане.

# 14 184
Късно е вече за мерки.
И Господ не може да ни помогне.

# 14 185
Това за сватбите е смешно. Как си представят да се спазва дистанция 1.5 на сватба? И кой точно ще обикаля сватбите, за да проверява?

# 14 186
  • Bulgaria
Така му се клатят краката на господина, че като видя недоволството на хората хептем се... Сега не може да си позволи да си навлича още повече омраза и отваря всичко. Само ако знае какво го чака... Докара ли ни до препълнени болници, тогава и Господ няма да може да му помогне. Пък нека си печели одобрението на разни алибеговци, утре да разчита на тях да му спасяват...

# 14 187
  • София
Май ни остана само на Господ да се надяваме, на късмета или каквото човек изповядва като вярване. Може пък, да сътвори някакво чудо, знае ли човек!

Всички са наясно, че дистанция няма да има, но официално трябва да бъде записано.

# 14 188
Кръгове за спазване на дистанция на плажа, Абу Даби.

Това е безплатният градски плаж - на другите шезлонгите и чадърите са преподредени според изискванията.

# 14 189
Направо не си повярвах на ушите....То се видя кой кара влака в тая държава!Погнусена и отвратена съм.Наистина не ми се живее в тази държава вече....Между другото за сефте мисирката задава читави въпроси,ама оня мазньоч и другите отбягват и мажат..На маса по 4  в дискотека-хахаххаххах-ама през сълзи...

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 17:04 от reninel

Общи условия

Активация на акаунт