COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 377 031
  • 29 195
  •   1
Отговори
# 15 300
  • София
Неко Фукакаи, най-нормално е да изискваш маски и при тази ситуация е направо задължително!

# 15 301
232 нови от 5393 теста.
Хоспитализирани - 575.
И пак мнооого излекувани - 178 (направо си представих как ги натирват през вратата:) Шегувам се, дано са наистина излекувани.

# 15 302
Неко, ти си майката и ти решаваш. На който не му харесва, прав път. Но за статистиката за която питаш, аз не съм видяла такава, а би ми била интересна. Успешен финал ти пожелавам!

# 15 303
  • в страната на чудесата
и 6 умрели.

# 15 304
притеснително. За три дни 21 души. 😕

# 15 305
  • Където морето целува небето...
5400 теста! Уоу! Какъв ли е процента на тестваните от РЗИ?
За жалост починалите много растат...

# 15 306
  • в страната на чудесата
притеснително. За три дни 21 души. 😕
За мен това е единственият смислен тук показател и е притеснително, да

# 15 307
5400 теста! Уоу! Какъв ли е процента на тестваните от РЗИ?
За жалост починалите много растат...
За съжаление, тестващите се за Гърция доста ще изкривят статистиката. Както видяхме, не се тестват достатъчно контактни и то от първи.ред от РЗИ, а сега и голяма част от капацитета на частните лаборатории ще бъде за туристи.

# 15 308
  • в страната на чудесата

За съжаление, тестващите се за Гърция доста ще изкривят статистиката.
но пък може да дадат пенетрацията сред средната класа Simple Smile

# 15 309
Не съм чела днес назад, гледахте ли лекарят-доброволец по Канал 3. Страхотен човек, но така дишаше, голяма част от белия му дроб не работи. Дълго се е лекувал, преди месец е дал кръв за антитела.
А е бил напълно здрав. Преди тази война с вируса. Много добре обясни как опитват всичко, което им дойде наум, за да овладеят нещата.

# 15 310
Нямат отношение тестващите се заради пътуване. Поне според мен. Смятам, че поне от две седмици РЗИ е чао и не се справя, оставало да тества. Все по - често ще четем детето болно, а родителите не са под карантина. Кой днес проследява карнатинираните? Точно никой, защото няма капацитет. И няма как да има карантини до безкрай.  Та... да свикваме.

# 15 311
Активните, приети в болница,всички ли са с температура и пневмония?

# 15 312
Активните, приети в болница,всички ли са с температура и пневмония?
Ева, няма кой да ти отговори.

# 15 313
  • Варна
Нямат отношение тестващите се заради пътуване. Поне според мен. Смятам, че поне от две седмици РЗИ е чао и не се справя, оставало да тества. Все по - често ще четем детето болно, а родителите не са под карантина. Кой днес проследява карнатинираните? Точно никой, защото няма капацитет. И няма как да има карантини до безкрай.  Та... да свикваме.
Ами според мен броя тестове е над 5000 точно заради платени такива, т.е. Гърция и работодатели. А проследяване на карантини в момента няма, защото се охраняват протестите.

# 15 314
Ами според мен броя тестове е над 5000 точно заради платени такива, т.е. Гърция и работодатели. А проследяване на карантини в момента няма, защото се охраняват протестите.
нерде протести, нерде карантини. Именно, бройката на тестовете е висока, защото се тестват хора по собствено желание, а не от РЗИ, било контактни, било съмнителни.

Общи условия

Активация на акаунт