COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 371 320
  • 29 195
  •   2
Отговори
# 28 620
След няколко години ще се разбере истината за Ковид, също като за Чернобил...

# 28 621
За да действа тънката струна, първо трябва да имаш такава. Но то човек няма нужда от проучвания, за да види кой какъв е, така или иначе.

Кое е циничното на  това изказване за рака? Че трябва да отпишем всеки болен от рак ли? Всеки един човек има шанс и е ужасна трагедия, ако този шанс да бъде унищожен от някакъв вирус.

# 28 622
За да действа тънката струна, първо трябва да имаш такава. Но то човек няма нужда от проучвания, за да види кой какъв е, така или иначе.

Кое е циничното на  това изказване за рака? Че трябва да отпишем всеки болен от рак ли? Всеки един човек има шанс и е ужасна трагедия, ако този шанс да бъде унищожен от някакъв вирус.
В Австралия сега възрастните хора които живетя сами нямат право да се срещат с друг освен ако не е интимен партньор. Това хуманно ли е, защото според моята дебела струна не е. Ако има внушение да проявим всеобща хуманност, а се изисква от мен нехуманно отношение към хората които обичам, няма как да ме убеждават да пазя обществото.

# 28 623
След няколко години ще се разбере истината за Ковид, също като за Чернобил...
Taка е и винаги ще има много конспиративни теории по въпроса, което важи за всяко събитие от висок обществен интерес.

# 28 624
А хуманно ли е да умрат бавно и мъчително от задушаване, съвсем сами и после близките им да не могат дори да се сбогуват с тях. Това по-хуманно ли е? Какво казва дебелата ти струна по този въпрос?

# 28 625
Tipsforme, на социопатът не му пука дали вреди на другите. Това е. А иначе може да е много "социален".
Аз български медии и "специалисти" по темата Ковид не следя. Освен общи приказки, нищо съществено не съм чула от тях. Кавичките съм ги сложила, защото  не виждам някой наистина да има принос към научните изследвания в БГ, поне от лицата по ТВ. Единствено Симидчиев имаше добри включвания, но след изцепката с българските прилепи и на него не мога да имам доверие.

# 28 626
По принцип не пиша вече,но ви чета.Не мога да разбера защо замесихте и рака с ковид?Първото не е заразно и е получено в течение на наследственост,лош начин на живот,безхаберие към контролни прегледи.А Ковид е заразен и не се знае кого ще си хареса.Да,страх ме е от Коледни,но също ме е страх и от рака.Затова се пазя и от двете.И да,двама човека са умирали пред очите ми от рак.С единият даже бях сама и от страх се схванах и паднах до него.Сега чакам и трети да почине,понеже вече започна да халюцинира,с памперси е и не се храни.От месец знаем,че има разсейки във всички органи.

# 28 627
А хуманно ли е да умрат бавно и мъчително от задушаване, съвсем сами и после близките им да не могат дори да се сбогуват с тях. Това по-хуманно ли е? Какво казва дебелата ти струна по този въпрос?
Казва да пазим възрастните си близки лично и да не да ги остаяме сами на произвола на държавата. Да сме до тях за храна, продукти, лекарска помощ, да не ги вкарваме в момента в болница ако не е крайно наложително защото не е сигурно как ще се отнесат с тях. Винаги съм имала страх от болници, там няма хуманно отношение, особено към възрастни немощни хора, видяла съм го с баби и дядоци и с баща ми който почина от рак. Ако имаме симптоми на вирусно заболяване да ограничим контактите с възрастните си близки за няколко дни  докато отмине или да носим маска ако се наложи да ги видим, а не да прекратяваме контактите си защото някой  обявил "пандемия" и е казал че отсега нататък ние няма да се грижим за тях защто сме потнциално безсимптомни убийци. Така ще ги обречем на самота и ще ги лишим от подкрепа в последните им години.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 15:50 от Sparkles

# 28 628
Може би не знаете, но голяма част от онкологичните заболяване се причиняват от вируси ... та така индиректно има връзка между рак и ковид.

# 28 629
Не знам за починалите, ама имаме вече двама възкръснали от ковид. Вероятно единствените в Европа.

Прави ми впечатление, че народът масово неглижира маските, някакси вътрешно много хора претръпнаха.

# 28 630
  • Пловдив
Здравейте!
Иска ми се да разменим малко мнения и информация.
Според Вас какво следва относно коронавируса през следващите месеци?
Направени ли са наистина нови КПП? Защо?
Ще ни затворят ли отново вкъщи?
Ще затворят ли държавите?
Аман от тия КПП-та...Да, предвиждат се такива, а също и спиране на интернета на питащите за тях.

# 28 631
Здравейте!

Не, няма да има КПП.
От 15 септември децата тръгват на училище.
От 1 октомври студентите тръгват на лекции.

# 28 632
Скрит текст:

Кое е циничното на  това изказване за рака? Че трябва да отпишем всеки болен от рак ли? Всеки един човек има шанс и е ужасна трагедия, ако този шанс да бъде унищожен от някакъв вирус.
В Австралия сега възрастните хора които живетя сами нямат право да се срещат с друг освен ако не е интимен партньор. Това хуманно ли е, защото според моята дебела струна не е. Ако има внушение да проявим всеобща хуманност, а се изисква от мен нехуманно отношение към хората които обичам, няма как да ме убеждават да пазя обществото.

И според моята дебела струна не е хуманно. Както и не беше хуманно да се затварят децата в Испания и изобщо да не могат да излизат навън. Дори отношението към затворниците е по-хуманно.

Лили, а хуманно ли е същите тези хора да починат от инфаркт, инсулт и т. н. (понеже вероятността да умреш в тази възрастова група така или иначе е голяма) и да не си се виждал с децата си месеци и години преди това?

О, Неко, ако гледаше тв, точно обратното щеше да баеш. Особено през март, април и май.

# 28 633
Здравейте!
Аман от тия КПП-та...Да, предвиждат се такива, а също и спиране на интернета на питащите за тях.
Е чипиране лично от Бил Гейтс.

# 28 634
Възкръснали от ковид има колкото искаш, най-вече в Испания:

В UK пък няма излекувани - всички са болни или починали ... та не сме само ние страната с парадоксите.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 15:54 от pehoko

Общи условия

Активация на акаунт