Керамична преса за коса! - 8

• 74 492
  • 765
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте! Ще купувам преса и реших да се допитам до вас Blush
 Ето и моделите на които се спрях:

В чужбина съм и цените са в евро.
Малко са ми скъпи, но искам нещо професионално. Косата ми в момента е до раменете, боядисвана, леко чуплива и нормална гъстота. Очакванията от пресата са да изправя бързо и лесно, след което косата да е с блясък, мека и жива. Та коя според вас? Приемам и други предложения, стига да ги намеря из сайтовете от които пазарувам.
Благодаря!

# 91
Amandel, аз бих взела Дивата, но потърси я на по-ниски цени, особено щом си в чужбина!  Heart

# 92
Здравейте, изчетох доста коментари и се колебая за нова преса- за изправяне предимно на краищата,защто се суша,и къдрене.
Спряла съм се на platinum/ ghd, elipsis/Babyliss, някоя на дива,the.original/ cloud9. Вие коя марка и модел бихте препоръчали? Ще ми се да е до 300,но за хубава, която си струва,бих дала и повече.
Държа да е керамична, защото имам тъмно руса коса,гъста,но склонна към накъсване и Искам да е по-щадяща и да ми е по-лъскава косичката

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 01:38 от FBID100000074470823

# 93
Ако някой се интересува https://www.notino.bg/remington/straighteners-silk-s9600-za-izpravjane-na-kosata/ към тази цена има и 25 % намаление.

# 94
Здравейте, напоследък гледам има доста модели на марката Omnia, имате ли отзиви?

# 95
  • Пловдив
Имам пресата на Remington, която е с вграден арган. Много жива и много права става косата, но ми я слепва много. Имам тънка, бързоомазняваща се коса и ми отежнява. Дали всички преси на Ремингтън са така? Тая с аргана е нова, сега поръчах червената на Ремингтън и ако и тя прави така, ще отворя магазин на марката.

# 96
Имам пресата на Remington, която е с вграден арган. Много жива и много права става косата, но ми я слепва много. Имам тънка, бързоомазняваща се коса и ми отежнява. Дали всички преси на Ремингтън са така? Тая с аргана е нова, сега поръчах червената на Ремингтън и ако и тя прави така, ще отворя магазин на марката.
И при мен тази с аргана е така, сега съм си поръчала proluxe

# 97
  • Пловдив
И при мен тази с аргана е така, сега съм си поръчала proluxe
На мен днес ми идва червената. Ще споделя

# 98
Здравейте, предложете ми модел преса за коса на ремингтон за изправяне. Косата ми е доста къдрава и не подлежаща на нищо. Благодаря

# 99
Оо, за мен червената серия на Remington - Silk ми е вечен любимец. Имам сешоара, пресата и двете маши. Няма други уреди, соито съм имала и така са ми харесали.

# 100
Имам машата и сешоара Keratin много добри, но пресата не ми хареса особено

# 101
  • Пловдив
Аз върнах червената преса. Ще ми омазнявя и сплесква косата. Говорих с представител на Ремингтън и ми обясни, че вс преси с вградени неща вътре утежняват на слаби коси.

# 102
Аз имах стария вариант на кератиновата и не ми е утежнявала, в момента имам Дива Генезис, отново с масла - не ми утежнява. Всичко е строго индивидуално, докато не се изпробва не може да се каже с категоричност ще утежнява или не.

# 103
Аз върнах червената преса. Ще ми омазнявя и сплесква косата. Говорих с представител на Ремингтън и ми обясни, че вс преси с вградени неща вътре утежняват на слаби коси.
Червената не омазнява аз я имах, но обичам да изпробвам, почти всички съм пробвала

# 104
Здравейте! Имате ли мнение за втората преса за коса (Sense IQ)? Аз съм с тънка коса, а някъде бях срещнала, че пресите с титаниево покритие не са толкова подходящи за този вид коса. А според Вас така ли е? И кое е най-подходящото покритие в случая? Благодаря Ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт