ДЕКЕМВРИйските сладури стават много, много щури!!!

• 9 307
  • 266
  •   1
Отговори
# 165
добро утро
при нас няма нови неща, искам да ви почерпя за мини ден денчето на Мирелата
, а за бебоците

Елси аз да ти кажа как давам кухнята- на обед давам манджата(второто), за следобед кремчето и за вечеря супичката, преди заспиване си пие млекце
ами това за сега , после пак
Ели мила оздравявайте бързичко, дано с Борката всичко е наред и не се налага да изживеете кошмара от предния път  Praynig

# 166
  • Добрич
Добро утро, момичета!

Както вече сте разбрали от Галчето, летния вирус отново ни повали, но този път не разстройство, а повръщане и не само Борис, ами всички у дома.  Sad Направо не мога да повярвам, че ни се случва това вече за втори път това лято, а от предния път разстройството го лекувахме почти месец.  Confused Дано на никого не му се налага да го преживява.  Praynig Борис се обезводни почти до степен, че пак да трябва да влизаме в болница, но купихме глюкоза и така се справихме май.
Днес всички сме по-добре за щастие. Борката обаче е отново само на Лечебна Хумана и не иска да яде друго.  Confused Ние се тъпчем с препечени филийки и сирене с чай. Дано скоро всичко се оправи, че е много лошо да си болен, че и всички покрай теб.  Praynig
Мъни, ние разстройството го морихме с прахчетата Хидрасек, оризова вода, чай от шипки. А, НАТРИЕВИЯ ЦИТРАТ е против повръщане. Надявам се скоро да овладеете положението, че е много лошо.  Praynig Вземи й глюкоза и предлагай по 20 гр. на всеки 10 минути.
Честити 9 месеца на Мирето! Да ви е жива и здрава!   Hug  bouquet

Приятен ден на всички!   bouquet

# 167
Привет! И на този фронт нищо ново....
Къдрокоса, Мъни - бързо запичане на бебоците ви пожелавам   bouquet
Магариня все още е беззъба. От другия месец ще я записвам на кухня, но съм чувала, че манджата я дават на обяд, кисела - следобяд, а супата - за вечеря  newsm78
И аз съм коткарка с 2 бр. котки, затова не оставям малката да пълзи (по-скоро да се влачи по корем) на пода в къщи. Отделно в нас навсякъде е паркет и плочки и не мисля, че ще й е много комфортно.
Лилит, стига депресии, мисли положително - ще се разтовариш малко от пюрета и памперси  Mr. Green За срещата през уикенда - пак ще командировам Маги при бабите и ще се отдавам на низки страсти - пиене, пушене и мъже  Mr. Green На мен ми е по-удобно през седмицата  Confused
И на финала добре дошла на новата мама  bouquet

# 168
Ели и Мъни, стискаме палци бързо да се оправите!
Галче, следете Ана - Мария да не направи гноен абцес! Пожелавам и на теб много здраве и ведро настроение!   bouquet Целувки от нас!
Елси, аз давам така:
до 12 часа сме само на мляко (в нашия случай - кърма)
към 1 часа - супата с 1-2 сухарчета вътре
към 5 часа - крема
към 8 часа - пюрето или както там се води
след това пак мляко. Между 1 и 5 имаме пак консумация на мляко преди да заспи.
Но както си разбрала - интерпретации много.
Жоро набара съдовете в кухнята - отивам да ги спасявам Joy

# 169
  • Добрич
Пак аз!
Фейче, не те поздравявам с добре дошла, защото си спомням, че ти вече писа, нали?  Wink
За кухнята, аз вземам пюре и кисел, а бульон все още не. Давам пюрето за обяд - 12,30-13,00, а кисела към 16,30-17,00. В Добрич супа се полага на децата след годинката, така че дотогава само пюре, кисел и бульон.  Wink
Елс, голяма отмяна си е кухнята - поне за мен. Пък и всеки ден е различно.  Peace Ако готвят добре не е зле да запишеш Стенката.  Hug Heart Eyes

Бай!   bouquet

# 170
Абе, и аз така си знам за даването на яденетата, но тук едни ми развиха едни теории:
- половината супа + манджата на обяд, кремчето - следобед
-манджата и кремчето на обяд, супата за вечеря

Пачи, твоите котки предполагам ги гледаш само вътре. И ето, пак си си преценила, че не е хубаво Маги да ходи след тях. А на свекърва ми котката ходи и навън, където си иска, виждала съм по улицата пред тях, даже лежи върху кофата с боклука пред къщата.

Ели, бързо възстановяване! Сори, за само двуредовото лс вчера, но толкова ми е лимита, т.е. времето за което Стени допълзява до мен и се изправя. Мога да пиша повече само в редките моменти, когато незнайно как решава, че му се стои в кошарата или когато спи.

Честити 9 месеца на Мири! Леле, как лети времето, ние вдругиден ги правим, а мен вчера ме питаха на колко е детето и аз отговорих "на 8 месеца" doh

Айде, свърши, викат ме вече!

# 171
  • Добрич
Елс, няма за какво да се извиняваш. Радвам се, че писа!  Laughing Heart Eyes Hug А, относно свекито ти.....отново нямам думи.  Crazy

Пачи, блазе ти за плътските удоволствия, които ти предстоят!  Wink Peace  bouquet

# 172
 newsm51Здравейте мамчета  smile3525
Ние сме добре и растем зрави и палави smile3503 ! Скоро си правихме срещичка на мамите във Варна: http://snimka.bg/album.php?album_id=62405 - ето ви малко снимков материал да гледкате   smile3509

# 173
  • Габрово
Здравейте, мами!
Уж бяха забранени болестите тука, а пък к`во стана. Че Борко и ги повтаря. Бързо оздравяване на всички - и дечица и мами, а на Галакси - дано да няма проблем с щитовидната жлеза, че трудно се оправя.
Сашо засега е добре, но ме е страх, защото от утре каката тръгва на градина и какво ще ни донесе не се знае. За пълзенето по земята - оставям го, но той предпочита друго http://snimka.bg/album.php?album_id=53931&photo=51
http://snimka.bg/album.php?album_id=53931&photo=52
http://snimka.bg/album.php?album_id=53931&photo=53

Не съм го записвала на кухня, защото тук май не е много добра. Поне така ми казаха две майчета, но може да пробвам. Все пак око да види, ръка да пипне.
FEYATA, и аз така искам, ама не ме оставя Сашо да го мачкам и целувам. Все е в движение и се дърпа. Камо ли пък да ме гушка.
Ставам, че недоволства вече, че не му обръщам внимание.
Бай!

# 174
Здравейте,
менюто на Ели е:
6 часа - кърма
9 и нещо - попара. Понякога към 11 и давам пасиран плод
13 - манджа от кухнята или супа със сухарче и сирене
17.30 - кремче от кухнята или каша
Около 21, 21 и нещо кърма, а от скоро и по малко кисело мляко. След това като заспива пак посуква малко /заспива късно към 22.30-23/
Това е ориентировъчно все пак. Обикновено след ядене и предлагам да посуче.
Els понякога на обед преди манджата и давам малко супичка от кухнята. Но в никакъв случай не мое да изяде половин супа и след това и цяла манджа.
FEYATA и аз обичам много да цункам и мачкам Елито и тя много се радва. Голям смях пада като започна да я мачкам, но от многото смях започва да хълца. Голяма ми е "хлъцла".
Момичета, как обличате децата в това променливо време? Тук при нас на сллънце е топло, но на сянка .... бррр. Аз успях да простудя Елито, беше с хрема и сега и е запушен носа.

# 175
  • София
Здравейте Hug.
При нас положението със спането и нощното ставане е все същото.Човека се събужда в 3 и после в 5.30 часа и след това в най-добрия случай в 8.30.През нощта нищо друго не го успокоява освен мамините бурканчета breastfeeding.Аз се примирих с положението.Вече не иска да седи и на пода,ами се изправя на дивана и ходи подпирайки се на него от единия до другия му край.Изпадам в ужас като го гледам как само с едната ръка се държи,а в другата е хванал играчка.С гърнето имаме голям напредък newsm44.Няколко пъти пишка в него,а вчера свърши и голямата работа  :sick.
Ето какво хапва Дани:
като се събуди кърма,
 8.30  плодово пюре,
12.30  кърма + зеленчуково пюре (през ден го редувам с месно),
16.30 каша + намачкан плод,
20.30 кърма + АМ.
И всеки път като се събуди през нощта кърма ooooh!.
Лилит,ох миличка сигурно ти е много трудно да оставиш детенце вкъщи.Пожелавам ти всичко да бъде ОК  bouquet.
galaxy,стискам палци всичко да се оправи при теб Praynig.А иначе кисело мляко още не съм му давала.
Феята и аз имам такъв "проблем" Mr. Green,с целуването и мачкането.Детето милото сега може и да не му е много приятно някои да го мачка,ама нито може да си каже,нито пък може да избяга,така че ме търпи Mr. Green.И аз пускам Дани да пълзи.Слагам му одияло на пода,но той пълзи из целия хол,дори вчера допълзя до кухнята #Crazy.
pachikrak,завиждам ти,за удоволствията,които те очакват през почивните дни Wink.
На болните по-бързо възстановяване.
Честит 9-ти месец на Мирела!
Отивам да бъркам каша,че гладника се разрева.
Чао   bouquet.

# 176
да, както винаги - изтри ми всичко...АРГГГГГГГГГГГГГГГГХХХХХХХХХХХХХ #2gunfire

е, здравейте от бясната сополана, мама на малка сополана със много запушен нос (ИДЕИ< ИДЕИ??)

стигнахме си у дома в НЙ, настанихме се, гладихме, прахме, разопаковахме 2 седмици. вече сме налице, на работа, на паркета лазейки, падайки, викайки, избиват ни горни зъби, мама стана на многострадална геновева абе, бебешки неща 24/7!

мъни, давай хидрасек, френско прахче. също и ентерол, ще мине!!

галакси, милата що камъни!! какво се храниш - или не се храниш май? дано си ок. има чайове за камъните...

яни, жорката как е? не съм ви чувала отдавна как сте...

правдето на море ли е? блазе, блазе...

лилитке - такава си намахана мадама, какви депресии бе мила? не се ли виждаш колко си стоиш на мястото, не се тормози от глупости.

марти, ние също полудяхме!!! от една седмица рада мучи (може би от болка в зъбите) в 4-5 сутринта, после в 6;30 скача ококорена и тва си е, не мога да я накарам да спи до 7:30 като преди???

за свекитата - явно перфекция няма. мойто официално си ми каза, че е разочарована. всеки си има право на гледната точка, нали:)?

за целуването - вдигнах ръце! ми те на баница я правят и съм я оставила сама да се бори. ужас!

реването - кошмар е. само да мръдна от нейния поглед почва  ВОЙ...не знам как да подходя.

папането - 8- кърма, 11:30-12, овесена каша с кисело мляко и плодове, 3 - зеленчуци с жълтък и сирене, ориз, 5:30-6 - кърма, плодове, бисквити, 7:30 - варива със зехтин или спагети със сиренце, кърма. дрисаме по 3-4 пъти в памперса, гърнетата не ги знаем като такива:)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ivo_ivanoff/album?.dir=4351&.s … ivanoff/my_photos

а навън си валиииииииииии....
целувки

ПС Т е вече 37.6 от 37.4 в дупето. Да чакам ли още преди сваляне?

Последна редакция: чт, 14 сеп 2006, 17:57 от hotmama73

# 177
Честити 9 месеца на Мирето!!!  bouquet
 Къдрокоске, права си и друг път съм писала....но после спрях принудително  Sad
 скорошно оздравяване на всички болни бебоци! Ill

# 178
Нуша...твоя разбойник ме разби бе мила Shocked,какви са тея ръце че да го изържат...направо ми изглежда невероятно....браво на юнака Grinning
 Така като говорите малките как се будят среднощно,аз май съм късметлийка за сега newsm78...като му заспи в 8:30 вечерта та му откара до 10 сутринта,но си играе в кревата и не ме вика,даже понякога гледам че тръгва пак да заспива та може  и до 11 ,11:30 да откара.

Ние сме с голямо куче и аз не я пускам на пода ,а като пролази  ще му мислиме..има едни такива големи кошари (не знам как му викат) ,като голям кръг е прави  с тях и детето само вътре играе...май така ще действаме ...че и горкото куче...

Варненките ....хубави са ви снимките  Heart Eyes
къдрокоске...много хубави снимки си сложила в подписа ти Peace

Отивам по магазините че сме на сватба след 2 седмици..нараво незнам какво да обличам newsm78

# 179
Хотмаме, изчакай още малко, над 38.4 градуса се дава лекарство против Т. Ама пак си преценявай де, ако е много омърлушена....
Много мило, че си се присетила за Жоро Heart Eyes Той е добре диването - не можем да се похвалим с никакви особени постижения, но е кротичък. Само дето е залепен за майка си дори и през нощта - проверява дали съм в леглото  Mr. Green, приспиваме се само като ме е гепил за косата. Иначе щъка в проходилката, вече откри шкафовете и най-удобен му е този с на баща му боксерките. Та боксерки из цялата къща. Много се радва на сестра му, като си играят се смее с глас, направо ми иде да ги изям. С целуването и аз нямам спирка Embarassed Имаме едни притеснителни пъпки по бузите, приличат ми на комедони, но нз дали е възможно при бебе да има... newsm78 Другата седмица сме на лекар, та да видим какво ще кажат.
Рада е една прекрасница чудесна, пупу, да я нацелуваш от нас!
Нуше, страхотно пълзене докарва Сашо Joy Да ти е жив и здрав!
Къдрокоса Ели Simple Smile, снимките са много хубави, на Хоризонт ли са правени?
Вики, дано все така късметлийската да я карате с Елла.
Айде, бегам да слагам вечеря, че днес мъжът ще се прибира "навреме" - към 9 часа:)

Общи условия

Активация на акаунт