Може и да се е сторило глупаво за някои писанията ми за родата,но така се чувствах и аз и затова споделих и не съжалявам защото ми олекна след като прочетох вашите становища по въпроса....на мене лично ми помага.

Кръвните проби на Елла са супер,килата 8.346 -качила е 1 кило за 3 месеца.Доктора каза че всичко е в граници.За височина няма и да говоря че сестрата пак си остави пръстите при мерене ,а и Елла ревеше като за световно...та главата и беше бутнала летвата и тя така и я измери,въобще не ми се разправяше да я карам да я мери наново.
Сетих се как снаха ми (на брат ми) ми разправяше миналата година как измерили племенника ми ,единя месец бил 77 см а на другия го измерили 74см
.Сринах се от смях
.Та затова и не им обръщам внимание,виждам че детето си ми расте....бодитата и се скъсяват.
Относно каишките за прохождане - те надали ще допринесат за намаляване на болките ти в кръста...
Не напразно народът е казал "юнак без рани не може!" 
Та и Надето сега е на този етап. Подобен род занимавки са от една страна елементарни, от друга - изключително занимателни за мъниците, от трета - безкрайно полезни за развитието както на логическото им мислене, така и на координацията на движенията.
С една дума, аз съм много доволна, защото тя си седи тихо и мирно в кошарата и си ръга чашките туда-сюда.

Няма лошо.
Та, така...едва ли е алергия.
Та хремата се проточи доста и накрая склоних и го направих - детето оздравя доста бързо. Ако искаш пробвай. Като намажеш обуй два чифта чорапки - едни по-тънки и едни по-дебели и така да спинка през ноща. Дано помогне.
На работа съм до обяд, така че имам пре- достатъчно време за моето мишле.Но като започна и моя си бизнес, ще имам много малко време за Симонка
, защото и почивните ми дни ще са ангажирани
.