ДЕКЕМВРИйските сладури стават много, много щури!!!

• 9 290
  • 266
  •   1
Отговори
# 255
Дани твоето сравняване и когато ние всички тук си сравняваме децата е съвсеееем различно от това за което се сблъскваме ние със родата,не говоря за добронамерено сравняване. Няма нищо лошо да се сравнява когато има почва за сравнение,нашите деца са на една възраст и въпреки че се развиват различно все пак има някаква база за сравнение,ние не го правим за да се перчиме ами от радост или от загриженост както ти.
Цитат
ама така се чувствах и имах нужда да поговоря за това. А форума си е за това. Никого не карам насила да чете.
Не мисля че има нещо лошо да си пишеме всякакви неща от всякакво естество,депресиращо..проблеми с родата и т..н..Аз лично смятам че ние за това сме тук ,за да си помагаме.Моля те свободно споделяй мислите и чувствата си,аз лично винаги ще съм насреща.
Може и да се е сторило глупаво за някои писанията ми за родата,но така се чувствах и аз и затова споделих и не съжалявам защото ми олекна след като прочетох вашите становища по въпроса....на мене лично ми помага. Peace Heart Eyes

Кръвните проби на Елла са супер,килата 8.346 -качила е 1 кило за 3 месеца.Доктора каза че всичко е в граници.За височина няма и да говоря че сестрата пак си остави пръстите при мерене ,а и Елла ревеше като за световно...та главата и беше бутнала летвата и тя така и я измери,въобще не ми се разправяше да я карам да я мери наново.
Сетих се как снаха ми (на брат ми) ми разправяше миналата година как измерили племенника ми ,единя месец бил  77 см  а на другия го измерили 74см Laughing.....прибира се и вика ...моя се е скъсил   Joy.Сринах се от смях Joy.Та затова и не им обръщам внимание,виждам че детето си ми расте....бодитата и се скъсяват.

# 256
  • София
Добро празнично утро!

bg   Честит празник!

Дани, от другата седмица и Надето съм я записала на кухня, дано и аз така споделям после.  Peace Стискам палци Сиси да се оправи бързо & безпроблемно.  Praynig  Относно каишките за прохождане - те надали ще допринесат за намаляване на болките ти в кръста...  Confused Нали все пак трябва да я държиш и да ходиш след нея, отново няма да си в изправено положение... Доколкото съм чувала отзиви за този вид приспособление, проблемът тук е, че децата не се научават да падат - свикват, че са държани и сигурни при залитания и когато тръгнат без каишката може да паднат лошо. Разбира се, че паданията са вид урок. Това е трудният път на пробите и грешките, всички сме минали по него. Simple Smile Не напразно народът е казал "юнак без рани не може!"  Peace

Галче, надявам се най-лошият период от болестта вече да е зад гърба ти и с Анна-Мария да сте по-добре.  Hug

Относно играчките: напоследък Надето много се занимава с едни чашки - те са си пластмасови играчки, комплект около десетина на брой, с различни размери и влизат една в друга. Голяма борба пада да вкарва по-малките в по-големите и обратно. Все се сещам за оня епизод от Мечо Пух, когато Мечо Пух и Прасчо отиваха на рожден ден на Йори и накрая стигнаха с един спукан балон и празно гърне. И как се кефеха, че балонът влиза и излиза от гърнето.  hahaha Та и Надето сега е на този етап. Подобен род занимавки са от една страна елементарни, от друга - изключително занимателни за мъниците, от трета - безкрайно полезни за развитието както на логическото им мислене, така и на координацията на движенията. Боже, колко стана научно...  newsm78 С една дума, аз съм много доволна, защото тя си седи тихо и мирно в кошарата и си ръга чашките туда-сюда.  thumbsup

Hug

# 257
  • Добрич
Ехооо, добро утро!   bouquet

Честит празник на всички!

Аз от доста време само чета, но ме домързява да пиша.  Embarassed
Гледам тук едни теми се вихрят. Страстите се нажежават.  Wink Няма лошо.  Mr. Green Да взема и аз да взема отношение по темичките.  Peace
Галче, миличка, бързо да се оправяте, че знам какъв кошмар е.  Praynig Peace Hug
Дани, много лошо, че се е стигнало да антибиотик, но и според мен е по-добре да е малкия дявол отколкото големия. Бързо възстановяване на Сисито.  Praynig Относно депресиращите теми....Напълно подкрепям Вики. Тук /във форума/ всеки има право да пише за темите, които го вълнуват и чувствата, които го обземат. Много ясно, че няма да са все хубави. Пък и форума е за взаимопомощ, ако някой не е разбрал.  Wink Така, че Дани, моля те миличка, да споделяш и в нашата тема това, което те вълнува. Аз също съм насреща.  Hug  bouquet За каишите - не мисля за ползвам, но при мен все става така, че това дето го казвам излиза точно обратно. Така, че...защо да не си вземеш. Може пък да ти помогнат. Предлагам ти все пак да си потърсиш Космодиск.  Laughing Елси мисля, че ползва. Питай я!  Wink
Виксън, много ме накефита тези твои роднини. Голям смях с тях. Точно такова трябва да ти е отношението. Свиркайте си и им се надсмивайте.  Mr. Green
Честито на всички за мерките и теглилките. По този повод, Дани, стига си се шашкала миличка, Сиска си е много добре с размерите даже. Ти да не си нещо много голяма, а?  Wink Hug
Мимиска и Пачи,   яка среща - Браво!  Peace
За сиренето, борис попара не яде и затова не мога да му давам сутрин сирене, то и през деня хич не давам, че не знам.  Embarassed Отвреме навреме хапва, но и аз се чудя дали пък да не започна по-редовно.  newsm78
Пише ми се още, ама ме бутат да ставам.  Mr. Green

Да питам нещо - Борката днес много киха и има разни секрети, които изтичат от нослето. Да започна ли да давам нещо? Аз съм леко изтинала и ме е страх да не го прихване от мен, ако още не е, де.  Confused

Хайде - приятен ден!   bouquet

# 258
  • София
Да питам нещо - Борката днес много киха и има разни секрети, които изтичат от нослето. Да започна ли да давам нещо? Аз съм леко изтинала и ме е страх да не го прихване от мен, ако още не е, де.  Confused

Много зависи от детето и от това какво е свикнал да взима в такива случаи. Аз лично при хрема слагам известно време само физиологичен разтвор. Ако не помага, минавам на Коларгол. Това, че киха обаче ме навежда на мисълта за алергия? Не че съм специалист, ама всеки път, когато кажа на моята лекарка, че Надето има хрема, тя пита дали киха... Та просто ти обръщам внимание, иначе пак си е до детето. Успех!!!  Hug

# 259
  • Добрич
Мимиска, мерси за поснинга, но не мисля, че е алергия. Защото и аз съм така - имам много лека хрема, то дори и хрема не е, а само бял секрет и покихвам. Леко съм настинала, защото и гърлото ме наболява, покашлям и гласа ми е по-дрезгав.  Sick Та, така...едва ли е алергия.  Wink

# 260
  • Габрово
Мимиска, аз съм чела, че кихането е почистваща реакция на организма - освобождава дихателните пътища от частици, които ги дразнят, било то прах или вирус. Хремата е същото - отделя се секрет, който да почисти носа.
Къдрокоска, мисля си, че единственото, което можеш да дадеш е витамин С - и в устата, и в носа.Или физиологичен разтвор за нослето. Дано да остане само кихане.  bouquet А ти си вземи ефизол или нещо такова за гърлото - просто като дезинфектант.

# 261
Ели, веднага ти казвам една бабешка рецепта, която ако не помогне поне няма да навреди. Вечер намазвам стъпалцата на Сиси с мас и после с малко хлебна сода. Сисунка имаше първо разни секрети преди време, а после стигнахме до хрема, при това страшно упорита - продължи две три седмици. Свекърва ми ме съветваше жената да го правя това, но кой да чуе  ooooh! Та хремата се проточи доста и накрая склоних и го направих - детето оздравя доста бързо. Ако искаш пробвай. Като намажеш обуй два чифта чорапки - едни по-тънки и едни по-дебели и така да спинка през ноща. Дано помогне.
Иначе Вики, Ели - много сте мили и благодаря за добрите думи  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 262
  • Добрич
Мацки, мерси ви милички!   bouquet Hug Звънях на педито. Каза да му дам Аконит 5-ца и Панадол. Аконитът е хомеопатично. Ще пробваме, пък дано се разминем само с това.  Praynig Дани, довечера ще направя и бабешката рецепта, само трябва да се снабдя с мас.  Wink

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 263
   Здравейте!!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !!!
 Ние сме добре Simple Smile Симонка се чувства добре на горния етаж при баба и деде Simple Smile Спинка повече, играе повече. Каква е тази работа не знам newsm78 Като си я вземем долу при нас ,порадва ни се малко, поиграем си и почва да мрънка, качвам я горе- ухили се и край на мрачното и настроение Joy . Та стана така, че ние с тати стоим повече горе при нея сега, защото тя не ще да седи много долу.
 Моята първа работна седмица мина добре Simple Smile Като работеща майка ми направиха компромиси и ми наредиха учебната програмата както исках, та съм много доволна Grinning На работа съм до обяд, така че имам пре- достатъчно време за моето мишле.Но като започна и  моя си бизнес, ще имам много малко време за Симонка Sad, защото и почивните ми дни ще са ангажирани Sad
  kadrokosa и Симето от вчера все киха и и тече нещо нослето. Вчера вечерта и дадох Панадол да я загрее, ще и дам и днес и утре . Така ми каза докито.
  Aliss за обувчиците за прохождане и ние ходихме, но най- малките са ни големи и ще изчакам още 1-2 месеца и пак ще и потърся. Иначе за проходилката и взех едни на КОЛЕВ И КОЛЕВ ортопедични от кожа. с ципче 15 лв. от тях има малки номерца .
за пасирането пасирам още всичко , но  от време на време и давам по лъжичка- две непасирана храна и виждам че започва да се справя с поглъщането и, та се надявам скоро да не се налага всичко да  се пасира.
  Ами за сега толкоз от мен.
    Heart Eyes Hug

# 264
  • София
Здравейте и от нас.
От два часа се опитвам да приспа Дани,но без успех.Сега двамата седим пред компютъра и аз пиша,а той яко блъска hit.
Хотмама,човека си играе с всичко друго(кабели,дистанционно,комп.мишка и т.н.),но не и с играчките си.Аз съм му сменям играчките всеки ден.С тези които си е играл единия ден му ги давам след два дни например,но въпреки всичко няма ефект.
mimiskа,ами аз още не съм му давала сирене.Мисля да поизчакам още малко и тогава да започна да го захранвам с него.
Дани,наистина можеш спкойно да споделяш в нашата тема какво те мъчи.нали затова е форума за да си помагаме една на друга Hug.
kadrokosa,дано да е нещо безобидно и скоро да се оправите с Борката  bouquet.
Ще ходя да слагам Дани на гърнето,като не иска да спи поне да свърши някоя полезна работа Mr. Green.
Чао и приятен ден.

# 265
  • Добрич
Гледам сме на 14-та страница и скоро трябва да отваряме нова тема.  Laughing Та, имам предложения за заглавие:

1) Декемврийското човече опитва се да ходи вече.
2) Есента е тука вече, щъпука декемврийското човече.
3) Декемврийското човече есента посреща вече.

Много "вече" и "човече" се получиха, но това ми дойде като идеи.  Embarassed

Дано нещо ви хареса.  Peace

bouquet

# 266
Момичета, понеже няма много активност в темичката "хващам" едното заглавийце за ушите и пускам темичката.
Заповядайте ето тук!
Но ако не ви допада точно това заглавийце кажете и веднага ще го редактирам!  bouquet

Последна редакция: сб, 23 сеп 2006, 10:14 от правда_z

Общи условия

Активация на акаунт