Вики и много мерси за милите и топли думи -олекна ми от тях.. а що се отнася до това за децата аз имам същия проблем с роднинско дете и те разбирам и на мен откровенно казано ми е неприятно когато ги сравняват ама кво да се прави..............
) е един не малък ад...
Жизнена и весела... (освен кърмата и пюрето не ще нищо друго - дори вода). Сега започна да пълзи мааааааааалко по-уверен, ама е далеч от другите. Тепърва започна да бъбри...Абе не бърза детето. Само косата й расте като за световно 

Честити мерки и теглилки на бебоците! Честито на всички, които са имали повод за празнуване!

,кофти че и ти имаш такъв проблем с роднинско дете...абе глупави хора има навсякъде

.
.
.
. 
Напоследък реших да съм честна и заявявам откровено - не мога да мисля, нито да правя повече от едно нещо по едно време на едно място, разсеяна съм, не помня и недочувам. Ето - олекна ми. Ааа, и също съм нервачка. Всичко гореупоменато отричах пред другите и себе си преди появата на Рада. Ей на - който иска да се сравняваме 
Какво значение има кое беб на коя възраст прави какво (освен ако няма нужда от лекар)???? Този тъпизъм с идеята, че ако можеш повече, правиш повече, постигаш повече, акумулираш повече (материално и нематериално, напр. дипломи) ще си по-"добре" е смешен!
На едно дете (и на един човек) му е най-нужно доколкото е възможно чист въздух, вода и храна, добро здраве, благи емоции, отдих, любящо семейство, хоби и работа, които обича. Всичко друго, дето казват, е от лукавия 
Мъжът ми едно време - "Ох Рада сигурно ще ходи на моя рожден ден! (август)" Моят отговор беше същия - да ти е дупе яко, ако ходи!!! Айде нема нужда толкоз чак да бързаме. И ние сме си от по-ленивичките. Всички бойни постижения започнаха в 9 месец.
,мерси на всички че ми вдъхвате кураж
.
.Ще съобщя мерилки.
( което означава непременно да напишеш). Калкото до сравняването - моля, моля - аз съм страшно концентрирана, върша по шест неща едновремменно, помня всичко и чувам всичко 
Но дори и аз самата не съм предполагала, че имам толкова добра памет за бебета!!!
Това ще да са нови мои, неподозирани заложби...
А истината е, че Маги на живо е по-чаровна отлколкото на снимките.
А и другата истина, която се натрапва, е, че снимките, които качва Пачикрак, са много даже като истински. 
Да не се притеснявам значи!
Слагах го в зеленчуковото пюре 2 пъти седмично, дано да се е усещал вкуса изобщо...
Говоря в минало време, защото наскоро не съм й давала, все се каня и все само си се каня... 

Аз да си призная доста често хапвах от супата 
?
Снаха ти явно е комплексарка като мен (признавам си го без бой
) та затова. Оставия женицата да си мисли, че детенцето й е Айнщайн. Някой по-горе беше казал - по умния си замълчава. Айде и аз да не се правя на мъдрата сврака с двата крака
, ама то времето е най-доброто мерило за подобни неща. Я свиркай 

Абе ще ми стане отмяна детето 
Така се надявам хем тя да може повече да си ходи насам натам, хем аз да не страдам от тия болежки. Някой друг сдобил ли се е с подобен "уред"?