за първи път от както съм родила бях на работа тази нощ, нощна смяна, но свършиме бързичко в 3 часа. Работя във верига за хранителни магазини и правехме ревизия на единия. За начало мина добре, но следващия понеделник ще ходя в най големия магазин от веригата и там вече не ми се мисли ревизията продължава доста дъъълго.
за пасирането - ами понеже на нас не ни е дошъл още реда за държавната кухня, взимам от една частна, а там храната си е доста едричка та искам не искам пасирам. Иначе миналата седмица една мама ми даде нейните купони за държавната и от нея не пасирах и Мирела си я хапваше , но като има по голямо парченце го дъвчиии ама по 5 мин и не иска следваща лъжица. Аз със това давене така съм се наплашила , че вярвайте ми не смея и бисквитка да й дам да си хрупка. Миналия ден бяхме с мъжа ми и се престраших да й дам, но през цялото време сърцето ми беше свито и бях на тръни дали ще се задави. Изчаках я да си хапне половината бисквитка и другата й я взех.
ами оставям ви , че мойта щерка нещо недоволства
, а и как ще ходим за кухнята. Дано поне поспре да вали...
Днес пробила и дупка в тапета там където преди са били кабелите на телефона - и то само за 2 мин. докато съм в тоалета 

закова стрелката на кантара на 11 кила.Пораснал е с 3 см. за три месеца и сега е 76 см.Няма да ви казвам как се държа в кабинета на лекарката,то не бе рев,то не бе чудо
,а защо се дра така май и той не знае.Лекарката ми забрани да му давам яйца докато не стане на 15 месеца,сирене може,но много малко и не всеки ден.Насмота ме,че още не съм го научила да пие от чаша и аз най- примерно обещах,че ще започна да го уча.Относно обувките ми каза като ходи да е само по чорапки,в никъкав случай с обувки,за да се научи да стъпва на цяло ходило и за да не си криви крачетата в обувките.Дани има два чифта,но тях ще ги използваме като излизаме навън.
.И въобще да не ти минават такива мисли през ума,че не си важна за нея
,ще се караме.
друго не признава.Не знам как ще я караме по натаък,понеже на мен ми се ще след 2-3 месеца да го отбивам.Дано до тогава да се оправи положението.