ДЕКЕМВРИйските сладури стават много, много щури!!!

• 9 294
  • 266
  •   1
Отговори
# 210
Янич, Честит Рожден Ден!
Много здраве, щастие и късмет на теб, двамата малки сладурковци и Стефан!
Усмивката все така да не слиза от лицата ви!

# 211
  • Пловдив
  bouquet
Честит рожден ден ,Яни !Бъди здрава ,обичана и много щастлива!
  bouquet

# 212
  • София
Честит Рожден Ден Яни!Бъди жива и здрава,много щаслива и винаги толкова добра.
Весел празник!

Дани,миличка и ние имаме същия проблем със спането.Човека въобще не иска да заспи в леглото си.Откакто навърши 6 месеца (ама аз съм си виновна,че така го научих Banghead) заспива единствено и само в кошницата за кола.Когато е много,ама много уморен тогава може да заспи докато го кърмя.Кошницата ни е единственото спасение,ако имате може да пробваш там да приспиваш детенце.
Момичета,кажете ми моля ви как слагате памперса на бебоците си?При нас това е голям проблем ooooh!,защото Дани вече не иска да лежи докато го обличам,а седи.Дрехите му ги обличам без проблем,но памперса не мога да го слагам когато е седнал.Споделете при вас как е.

# 213
ЧРД, Янич! Много усмивки, радост, любов, късмет и здраве ти пожелавам   bouquet

# 214
  • Бг-мама
Честит рожден ден и от мен на Яни -да си жива и здрава и много щастлива.
Марти при нас е същия проблема с памперса и ако някой на запад ме види как му го сменям ще си остана без дете ще го приберат социалните за тормоз и тва си е сядам на леглото и единия ми крак затиска едната му ръка а другия ми крак другата му ръка и така ама друг начин няма бяга по спалнята и това си е не застава и за секунда  ooooh!

# 215
  • Габрово
Честит празник, Яни!

Желая ти все така да грееш и радваш всички около теб! Много здраве и обич да те съпътстват и сълзите да са само от неизмеримо щастие!

Последна редакция: пн, 18 сеп 2006, 23:15 от Nusha

# 216
qnich, chestoit rozhden den!!!!!!!
mnogo shtastie, radosy i usmihnati dezki liza
[/size][/color][/color][/color]

p.s. izviniavam se za engl., no na bachkotene niamam kiriliza Sad(((

# 217
Мамета, едно питане към тези, които са на кухня - в колко часа давате супата, а после колко АМ? Благодаря предварително за отговорите.

# 218
           bouquet       ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН ЯНИЧ!!!  bouquet
       ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ПАРИ !!!;-)

# 219
Дани аз давам супата в 18.00 или 17.30, АМ давам в 21.00 като последно ядене

# 220
    ЧРД Янич , много здраве и любов ти желая  bouquet

Последна редакция: пн, 18 сеп 2006, 20:26 от victoria

# 221
  • Добрич
Дани, при нас няма супа докато детето не навърши една годинка, но може да я даваш за вечеря както е писала Майчето, а преди лягане АМ. Сега ще кажеш - Ами, кисела? Киселчето може да го разделиш на две, три порции и да й го даваш като десерт след зел. пюре и после след супата или като междинни хранения вместо кроасанче, солетка и т.н. Другото, което се сещам, ако не й намериш място на супата просто да не я вземаш.  Wink
Марти, аз сменям пампата като му давам да се забавлява с нещо непозволено като портфейла ми например и го слагам легнал. Той се противи, но като види джиджавката, която подам се кротва докато го оправя. Е, понякога реве, ама кво да правя изтърпявам го за 30 секунди.  Mr. Green

# 222
Да ви кажа как правех до сега - Сияна яде или 4 или 5 пъти на ден. В момента сме период на 4 хранения.  Т.е. сутрин АМ с 2 бисквити плазмон. Попара не съм давала, след като веднъж тотално ми я отказа. На обяд яде пюрето от кухнята (дали цялото или не - зависи дали ще й хареса, най-често 2/3 от него и по няколко лъжици от супата) След обяд крема. А за вечеря - АМ пак с 2 бисквити. Една вечер обаче дадох супата - млечна някаква, която повече ми приличаше на пасиран кус-кус, варен с мляко и обезсолено сирене и жълтък и след това 100 мл мляко - държа я сита до към 5 сутринта. Тази вечер с удоволствие изяде около 70 мл супа към 19,30 ч, а за вечеря АМ - 200 мл с една бисквитка.
Имам още едно питане - моето детенце иска всичко да е гладко, т.е. добре пасирано. Откакто сме на кухнята (това ни е втората седмица) има ситнички парчета и понякога се дави много. Като че ли започва да свиква, но не съвсем. Ето и въпроса - пасирате ли вие допълнително?
И за десерт - вижте тези сладури

# 223
ЯНИ ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА! МНОГО СПОЛУКА И ЛЮБОВ ДА ТЕ ТОПЛЯТ!ал

Дани, не бих пасирала, напротив - 10тия месец си е време да се научи да се храни с по-"нормална" храна и като разнообразие и като консистенция. Рада също се дави някой път, но . полека научава. Хммм, аз май я прехранвам... - закусва кърма, после има плодове с овесени ядки, след това зеленчуци с жълтък, кисело мляко и сирене, следобеда е плодове и за вечеря пюре и мляко.

Дано имате хубаво време където и да сте! Есента е чуден сезон...

Кокита браво за центъра!!! И аз някой ден ще имам йога студио Heart Eyes

# 224
Хелоу!
Нямам време, че Стени щъка наоколо, ама има въпроси, които засягат и нас, така че ще си кажа...
Дани, и Стени така ми се дави като има частици, но не всеки път. И когато усетя, че не може да го яде яденето (то се усеща още от първата лъжица) му го пасирам. Хич не се и притеснявам, че не може още хубаво да дъвче и т.н. - ще се научи като му дойде време и постепенно, никой не е останал ненаучен. За супата и аз още не мога да и намеря точното време на даване, експериментирам за целта с различни часове и така ще налучкам. Заспиването - ти къде и как и даваш на Сиска вечерното мляко, направо в нейното легло ли? Аз Стени го храня на нашето легло, той заспива ядейки и тогава го слагам в неговото. А ако не е заспал докато яде, пак там го изчаквам да заспи и чак тогава го премествам, защото ако го сложа незаспал в неговото легло, колкото и да е изморен ще ми виси прав до окончателно изнервяне.
Дани, памперса задължетилно се сменя с играчка и песни у нас. Играчките са каквото хвана в момента - истинска играчка или дестанционно, телефон, ключове и т.н.
Лилит, как мина първия ден като работеща майка?
айде сега чао, докато не са ми го изтрили...

Общи условия

Активация на акаунт