ДЕКЕМВРИйските сладури стават много, много щури!!!

• 9 302
  • 266
  •   1
Отговори
# 195
  • В центъра на Вселената...
Здравейте отново!!! Нямам много време да изчета какво сте писали,само ви казваме ПРИВЕТ   Hug
Честито на всички деветомесечковци!!!

Завърнахме се от морето.Ето и малко снимки за тези на които им се разглежда  Peace
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=60974

bouquet

# 196
  • Бг-мама
Си са много готини снимки -чудесни сте имаш прекрасно семейство пупупупууп наистина сте много красиви и тримата да сте живи и здрави и да те радват винаги.А ти имаш прекрасна фигура на която благородно ти завидях............................  bouquet

# 197
Честито на Симонка-бонбонка и на малкия мъж Стени - да са ви живи и здрави дечицата мили Коки е Елси и много, много да ви радват!   bouquet  bouquet  bouquet

# 198
  • Добрич
Привет!   bouquet

Честити девет месеца на Стени и Симонка! Да са живи и здрави!    bouquet Hug

Ето по едно подаръче от нас с Борис:

За Стенката - и за Симонка

С пожелания един ден да карат такива коли!  Wink Hug

# 199
Мамета търся малко помощ, май по-точно съвет:
накратко - откакто Сисунка се научи да се изправя в кошарката е много трудно с приспиването. Няма значение дали е със спален чувл или не - постоянно се изправя. Вечер си играем на - свали детето от тарабките, свали детето от тарбките и т.н. Изпие ли си млекцето и хоп - скача да се изправя  Wink Когато е със спалния чувал е много рисковано да не си разбие муцката, защото й се оплитат крачетата и понякога залита. Пък се сърди като я сваля - направо побеснява. Пробвах да я оставя известно време да си поседява правичка, да й омръзне или знам ли - да се умори, ама то пък така понякога се преуморява и става още по-трудно приспиването. Моля, споделете опит  Praynig  Hug

# 200
  • Добрич
Дани, изчаквайте я преди да я изкъпите докато не й се доспи. Ние така процедираме - чакаме да му се доспи и да започне да мрънка, къпим го и му давам млякото няма значение кога му е било последното хранене. Днес например беше в 18.00 часа, а изяде преспивното АМ в 20.30 часа.  Wink Идеята е наистина да му се спи и топлото млекце да го унесе.  Hug

# 201
Ели, благодаря ти за идеята. Принципно и аз гледам да се измори преди лягане, но при нея го има това, че ако се преумори след това започва да реве, така че следя да не стигне до тази степен, че умирам от мъка, когато започне да плаче и с нищо не мога да я утеша - реве докато не заспи от преумора. Става главно от превъзбуда от много емоции и т.н. Но идеята с топлото мляко много ми допадна. Уж го знам, че топлото млекце унася, а не съм се сещала да оставям по-топличко млекцето на детето. Напоследък все го охлаждам доста. Още утре ще пробвам  Wink Много ти благодаря за идеята, Ели!!!  Hug Heart Eyes

# 202
Dани аз бих те посъветвала ако ти е възможно да и купиш по дебело боди и я остави да  си виси права ,като и омръзне ще си легне сама...с чувалчето наистина е опасно.Това е абсурд да седиш и да я вардиш дали няма да падне.

SI*SA...много сте сладки и хубави ,кое е това красиво местенце ,не можах да го  позная...в по съзнателните ми години съм ходила на море все в Созопол и Дюни.

# 203
  • София
Здравейте всички!
 wavey

Ние благополучно се завърнахме в столицата и дори си подредихме багажлъка, моля ви се...  smile3555

Честито на празнуващите 9 месеца тези дни! Да са здрави и весели дечицата!!!   Tada

Във вторник ще ходим на мерки & теглилки. А и би трябвало да ни бият хепатитната ваксина, дето сме я пропуснали поради липса.

Надето пълзи, кога класически  newsm30, кога класически влачейки тумбака.   Hands Clap Още не стоим стабилно, ама всички сили са насочена единствено в тази посока. Съвсем скоро ще сме така:  1crib

Ние днес празнуваме имен ден за 1ви път, така че черпим с огромно удоволствие  newsm38

Приятен ден на всички!
 bye

# 204
  • Добрич
Добре завърнали се Мимиска!    bouquet

Честит Имен Ден на Надето! Да ви е жива и здрава!   Hug  bouquet

# 205
Честит рожден ден на Янич - със Сисунка ти пожелаваме да си здрава и щастлива с двете си чудесни дечица и любимия мъж!!!

# 206
Честит рожден ден, Яни!
Много здраве, щастие и любов да те обграждат,
късметът винаги да ти е спътник!

# 207
  • Добрич
ООО, Яни имаш страхотен повод за празнуване днес! Честит Рожден Ден, миличка! Желая ти много да си здрава, много да си обичана и много да си щастлива! Целувки!  Hug Hug Hug

и

Последна редакция: пн, 18 сеп 2006, 08:28 от kadrokosa

# 208
Мила Яни, честит рожден ден бъди здрава и много щастлива, винаги засмяна и много обичана
а това е от мен за теб

# 209
  • София
Честит Рожден ден, Янич!

nbirthday

Много здраве, радост, късмет и любов!  Two Hearts   Много детски смях около теб да има!!!  family

Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт