Майското дете вече ходи на първото си море!75

• 7 546
  • 266
  •   1
Отговори
# 15
jenny05  когато нашето ядене не е полуфабрикатно винаги му давам - снощи например готвих бялото месо от пиле на грил със зеленчуци и ориз в тиган и му отделих. Разните там мусаки, телешко с грах бе всякакви готвени яденета винаги отделям и за дребния.

# 16
  • Варна
jenny05 , тъкмо щях да "похваля" моя син, че яде пържени кюфтета и таратор. Категорично отказва да яде яденето от кухнята или моите опити да му забъркам разни манджи. Иска си човека от това, което ядем ние. А уж нямаше да давам пържено до 2-те години. С каката устисках, обаче с това нахалното малко дето си грабна кюфте от чинията и започна да набива не можах да се справя Embarassed.
Като иска детето давай и толкова. Растат човечетата и искат като големите.
Сиска, добре е премеждието, каквото и да е било ви се е разминало.
Ками, стискай зъби още малко остана до почивката.  bouquet

# 17
Юху момичета, сигурно сте ни забравили, ама да напомним за нас  Mr. Green

Аз напоследък съм леко под пара, защото ще се връщам на работа, а дребчо ще трябва да ходи на ясла  Cry та по този повод хвърча нагоре-надолу по задачки. Дребчо вече е подстриган и сега е като скинарче. Почти ходим сами, особенно когато нещо му отвлече вниманието и той забрави че не се е хванал за нищо. Май друго ултраинтерсно няма покрай нас.

На правещите кексчета успех! Аз Димана и Дидка-ръжената питка ги мернах в една друга тема, ама ги чакам сами да си признаят  Mr. Green

Дано всичко с Мегстар е наред и дано скоро да влезне и да каже новини.

Хайде ще гледам да не мине цяла вечност докато се включа пак  Mr. Green

# 18
  • Варна
Здравейте, компанията!
Ние за 3 месеца сме пораснали само с 1 см, а на кг даже сме спаднали  - 80см, 9 кг.  Shocked  За първи път мериха Коси на стенен метър и на кантар, на който се стъпва /сигурно има и друго име Embarassed/ и естествено малкия въобще не кротува.
Мойто също честичко ритмично си блъска главата. Повече се случва като му е готино. Също така енергично я върти наляво-надясно, ама така, че чак на мен ми се завива свят. Дано по-бързо отмине и този период.
Честито прически на подстриганите! Ние преди два месеца подстригахме Коси почти 0 номер. Ама новата косичка пак е доста рядка, вижда му се черепчето.  Confused
За бенките - още нямаме, но за сметка на това се сдобихме с малко кафеникаво петънце /което имам и аз/ и по-голямо светло, разпръснато петно на гърба /вероятно от слънцето/. Педката каза да не се тревожа, ама все пак....
Яденето и на нас ни стана проблем. А допреди 10 дни малкия така сладко си хапваше всичко. Залага предимно на бисквити и солети и мноооого вода.  Сигурно е заради топлото.  newsm78 Иначе сме на кухня, а в събота-неделя готвя нещо по-леко /без запръжки и подправки/ за нас и давам и на Коси.
Нашето кексче ще изчака, докато батко му стане на две. Не, че ми се чака, ама трябва. А какви са сладички тия мънички новородени зайчета, които срещаме навън. Успех на всички опитващи!  Hug

# 19
Здравейте милички  Heart Eyes
ето ни и нас
Позволих си да кача снимките в албумчето, че ги нямам все 0ще в нета, обещавам да ги изтрия след време.
Това е малкия Антон (в последния момент имаше промяна в името, но това е друга тема)
Роди се секцио на 08.08. в 8, 37ч., с тегло 3360гр. и ръст 49см. (баща му твърди, че е бил 50)
На 16-ти излезнахме от болницата, засега се кърмим, но много бавно наддава, чак днес качи 110гр. и ни зарадва, а аз успях да се включа. Времето не стига за нищо, а не ми се мисли като си замине майка как ще се оправям.
Анди вече върви и тича, а ние не можем да намерим време за прощъпулник Embarassed
Много целувки от мен и голямо мерси за подкрепата и добрите мисли и пожелания  Hug надявам се малкия да продължи да наддава и скоро пак да се включа Hug

# 20
megstar Честита ти радост да е живо и здраво малкото съкровище и батко му baloni
много са сладки и двамата Hugпожелавам ти много да те радват Hug

# 21
  • София
Хааайййдеее  Grinning Мегстар се появи най-после  bouquet
Честито, миличка! Да ти е жив и здрав малкия юнак! Двете дечица много да те слушкат и дано не се уморяваш много  bouquet
Отивам да гледам снимки Wink

Страхотни са ти дечицата...пу-пу...страхотна е спящата снимка

# 22
  • Mediterraneo
Мегстар, честита ти радост, да сте живи и здрави всички  Hug А снимките недей маха, страхотни са  Peace

Чопарче, признавам си без бой за другата отчетна темичка  Grinning А ти защо си надзъртала там, а?!  Joy

# 23
megstar, честито бебче! Да ти е живо и здраво! И много да се разбират с баткото Heart Eyes

Леле, момичета, ама вие и в други отчетни ли пишете вече Rolling EyesПредполагам, че става дума за "Искам бебе", нали? PartyДа не ни забравите, ей....

Choparche, любопитно ми е защо си смени ника на латиница? newsm78Много ме тормози този въпрос BlushПри положение, че има мода повечето никове да минават на кирилица, ти точно обратното newsm78  bouquet

# 24
Мегстар радвам се, че всичко е наред.Да е жив и здрав малкия юнак baloni newsm07

# 25
Мегстар,официално ЧЕСТИТО ТИ БЕБЧЕ АНТОН!  bouquet
Бъди щастлива с прекрасните си синове,страхотни снимки!Много целувки от мен! Heart Eyes

# 26
Чопарче,ами...както е казала Димана-а ти как попадна там?(искам бебе) Rolling EyesАз си признах преди известно време,ама ти като не ни четеш .... Mr. Green

# 27
Еййй Мегстар, честито миличка!!!Много радости да ти носят синчетата!!!
Питкеее, да не си ми забравила нещо майла, че нямам пратени снимки още  Crossing Arms...

# 28
Добър вечер,
а това сме ние мама Монче и дете Симеонче, ако сте ни забравили - не съм писала в нашите теми от месеци.
Но винаги като вляза в Бг Мамма надниквам и тук - гледам новии хора, нови случки... Ама всъщност само чета, а не гледам нищо, защото съм забравила паролата на албумчетата.  newsm78
Моля майчета, някой да ми я изпрати на лични, защото тази вечер съм free и сматам да разгледам колко са пораснали дечицата.
До скоро!

# 29
Valia77, благодаря за паролата!
 Сега ще ходя да гледам кой къде е бил това лято, слушкал ли е, папкал ли е....
И да не забравя - Честито бебче, Megstar!   bouquet
Да ти е жив и здрав малък Антон и добре дошла в отбора на щастливите "мъжки" майки!
Чао

Общи условия

Активация на акаунт