Дона,много сте сладки

Успех на ясленчетата и бързо да свикват
.Аз още се мотая и не съм подала документите Ей,че се сетих

.Аз още се мотая и не съм подала документите 

Едно от най-хубавите ми морета

.
Деспина, има, има
Търпение му е майката или заинатяване за отбиване, ако не издържаш на набезите 
Търпение му е майката или заинатяване за отбиване, ако не издържаш на набезите 
Знам, че при всяко дете е различно и вашия вариант за справяне едва ли ще проработи при нас, но сподели как успяхте
Дени задължително заспива на гърда. При нощните будения също така заспива, ако не му дам - се разсънва и следват поне 2 часа игра. Не съм опитвала да го приспивам без да суче, знам че е невъзможно, но нощем съм се опитвала да не му дам. И следва рев, истерия и едно ужасно състояние за което не искам да си спомням 
Знам, че при всяко дете е различно и вашия вариант за справяне едва ли ще проработи при нас, но сподели как успяхте
Дени задължително заспива на гърда. При нощните будения също така заспива, ако не му дам - се разсънва и следват поне 2 часа игра. Не съм опитвала да го приспивам без да суче, знам че е невъзможно, но нощем съм се опитвала да не му дам. И следва рев, истерия и едно ужасно състояние за което не искам да си спомням 
, иска си и толкоз. съответно, ако работата е сериозна - давам му, така правя и нощем/вечер. Вечер му давам да суче (вече легнал в леглото си, аз до него) и ако го виждам, че отнася плувката, започвам да му дърпам леко гърдата, така, че от него се искат усилия да продължи да суче, а вече му се спи. създавам напрежение, един вид, без да му я дърпам отявлено. той трябва да се бори със себе си и решава в един момент, че му е по-лесно да пусне "бибите" и да заспи, отколкото да се мъчи. това е единят метод, който го отучва да заспива с гърдата в уста.
, той мрънка, мрънка (е, ако зареве яко, ще му дам, и ще оставя опитите за друг път - вече се е случвало), но накрая сънчо идва и го отнася, гушва се до мен и заспива без рев. това ни се случи последните 2 вечери (пу-пу, пак да си кажа). Е, ако видя, че наникъде не отиват нещата, предавам се и го оставям за друг път. Нощем пък, като замрънка го оставям минутка-две, да видя дали няма да заспи сам, ако ли не - опитвам се да го галя по главата (което също отскоро ми го позволява, преди това ми буташе ръката) или по гръбчето, ако и това не помогне да заспи - бибите в действие и в очакване на по-добри времена.
Понякога и Дени както суче (още незаспал), ми обръща гръб и си заспива (все едно сученето му е пречило). Но това е рядкост. А иначе и аз често се опитвам да издърпам "габа"-та, ама той държи много здраво. Както и да е, ще продължавам с експериментите, може пък случайно да нацеля правилния начин. Или докато експериментирам, той да ме изненада и сам да се отучи, както стана с бибата - сега не иска да я помирише. А колко пъти ми се е искало нощем да поеме бибата и да не му дам да суче, ама не я ще и това е. 

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=125387.0