Майското дете вече ходи на първото си море!75

• 7 541
  • 266
  •   1
Отговори
# 30
Честито момченце , Мегстар! Да са ти живи и здрави малките мъжлета и да ти носят огромна радост!  Heart Eyes

# 31
Честито megstar !
Ще наддава, къде ще ходи - не му се тревожи. Снимката със спящите Анди и Антон е страхотна!

# 32
  • гр.Банкя
Честит ти малък юнак Мегстар!Да са ти живи и здрави момченцата!  bouquet

# 33
Мегстар, честито бебче!!! Да ти е жив и здрав и да расте послушен, умен и щастлив! Бъди сигурна, че скоро ще наддава яко!  Grinning много се радваме за теб и наистина, бързо възстановяване!!!  Hug

# 34
  • Bristol
Мегстар, честито  Hug Снимката с двамата спящи красавеца е страхотна  Heart Eyes
Ей този вирус с повръщането и разстройството ни разказа играта  Crazy Първо на морето Ели, сега в София баткото. И да кажа, че е само тази година не е. Всяка година лови Жорко, само миналата пропуснахме. Вече се чудя какви ли бактерии го предизвикват  Thinking
В петък планираме да ходим на Рислските езера с него, дано да влезе във форма до тогава!

# 35
  • Варна
Мегстар да ти е жив и здрав малкият Антон. Много да слуша и да наддава. Не се притеснявай ще се справиш. И да не триеш снимките на сладурите от албума.
Димана стискам палци да успеете скоро да направите Силия кака.
Мери , да оздравява по-скоро Жорко. При нас оздравяването отне 4-5 дни.

# 36
Честито бебче Megstar, да са ти живи и здрави и двамата!!! Много целувки от нас с Велко!Снимките са страхотни! Айде когато можеш включи се да разказваш подробности.

Диманка (пък и Дидка), ми защото и аз искааам, ама май ще почакаме, защото се налага да се връщам на работа Sad , привикват ме откак дреб стана на 6 месеца и сега вече няма как.

Сиска, ми писнами да ме бъркат с чорап, затуй  Crossing Arms

# 37
Мегстар, честита ти радост!Да ти е жив и здрав малкия Антон и да ви радват много малките сладури!  bouquet

# 38
Мери аиде среща? В кой квартал си?

# 39
Питкеее, да не си ми забравила нещо майла, че нямам пратени снимки още  Crossing Arms...

Нали си ме знаеш колко съм сериозна! Laughing bowuuНо все нещо изниква или ме домързява и....снимчици няма BlushНо пък за компенсация ще ти пратя повечко,че да се забавляваш с нашите особи....но няма да казвам кога,че да не ме смъмриш Sunglasses Heart Eyes

Чопарче,а така...какви са тия чорап-чета! Crossing ArmsРадвам се,че и ти си в отбора на искащите втори бебчета.Сигурно ще ни е адски трудно,но....искам пък! Wink
Деспина,чакам още да ме питаш нещо,ама ти....не ти се пита Wink

# 40
  • Пловдив
Мегстар,да са ти живи и здрави и двамата прекрасни малки мъже и много,много да ви радват! Hug
Аз нещо не мога да се видя със свободно време напоследък - работа, гости.
На всички бебеправещи - успех и скоро да се похвалят с най-прекрасната новина!

# 41
Айде най-накрая включването от Мегстар стана.

Честито бебе, да ти е много здраво и послушно!

# 42
Мегстар,тази спяща снимка направо ме просълзи/ама и аз съм една/.Честито ти бебче,да са ти живи и здрави и двамата и да ти носят цял живот щастие Hug!!! baloni

# 43
Здравейте..
днес може би ми е най-кошмарния ден от месеци насам... такъв ужас и напрежение и стрес и какво ли е в работата...  просто ако не се гътна тези дни, няма кога да е...

Мегстар, честито ти малко мъжле Simple Smile Да ти е жив и здрав!
(Аз както винаги не мога да видя албума, но това е друга тема)

Напоследък се улавям все по-често в мисли колко хубаво би било пак да съм бременна.. луда работа.. а нито имаме условия засега за още едно бебче, нито финансова, жилищна и каквато и да е било възможност...

# 44
  • София
МЕГСТАР, ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЮНАК - КОЙ ЗНАЕ КОЛКО Е ХУБАВО ДА СИ ГИ ГЛЕДКАШ ТАКА ДВАМКАТА КАК СПЯТ!
 ДВОЙНО ЩАСТИЕ!

Shusha, споко, всеки има такива лоши дни...дръж се, имаш си едно слънчеце Зори, освен нея всичко останало е без значение...

Последна редакция: чт, 24 авг 2006, 17:50 от Гуш

Общи условия

Активация на акаунт