Отговори
# 165
Лили, сигурно е забавен, бохем, човек, на когото изобщо не му пука от нищо и никого, богат.  Да  бъдеш независим е привилегия на малцина. Пък и като му се лепят, за някои е доза адреналин, предизвикателство да го привлекат.
А и сигурно за някои известни жени само любовта и парите не са достатъчни. Много често по време на интервюта казват, че ги привличат мъже с чувство за хумор. Ами със сигурност  у Джем Й. това чувство е в изобилие. Може пък да има нещо, което да не забелязваме, все пак Джансу Дере дълго време след това не успя да го забрави, а и връзката им не беше за една вечер.
Отношенията между мъжете и жените трудно се разгадават. Особено при някои от известните личности.
Уж всичко си имал - жена, деца, пари, слава, а намерил нова любов. Или обратно.

# 166
Скандалът с Озан е голям.
Бирсен е писала “ще видим как случилото се ще се отрази на договорите му за участие в сериали и реклами”, правейки препратка към аналогична история с актьора Ахмед Курал. Той беше обвинен в насилие от тогавашната му приятелка известната певица Съла и това се отрази негативно на кариерата му.

Ако махнат Озан, не виждам “Вавилон” скоро да започне.
Трябва радикално да прекрояват сценария.

Много неприятна ситуация.
От една страна повечето актьори са изразявали позицията си срещу домашното насилие, от друга той им е колега, не е красиво да се нахвърлят като вълци върху него. Но ми се струва, че продуцентите не могат да подминат случилото се без реакция.

# 167
Здравейте !

Жалко за скандала с Озан. Нищо не може да оправдае подобно поведение.
Личи му, че е мачо, бохем, но насилието независимо от какво е провокирано е ужасно.
Има син в тийнейджърска възраст, да беше помислил поне за него.
Парите променят хората.
Вживял се е в ролята на Джан Манай. Joy

# 168
После нека да говорят, че между актьорите и героите им нямало нищо общо. Кастингите не са случайни. Излъчването има огромно значение, то е огледало на вътрешния ти свят, до голяма степен.
Спомням си, че Тарду направи много достоверен образ, ама и в живота не е лесен характер. Халит се ядосваше и викаше, но  и колко състрадателен и любящ Онур направи / и към Шех, и към децата.../, а Тарду като кипнеше, за да ядоса Керем, да не си край него. Особено сцената, когато се развика на Севал, че не му е майка...

# 169
Хубав ден на всички! Flowers Hibiscus

Лили каза, че може да убият героя на Озан, но според мен той има важно място в сюжета, образът не е изчерпан и по-скоро ще търсят нов актьор.
А може и да остане той, ще видим.

Днес медиите пишат, че Озан е подал ответен иск срещу приятелката си.
Адвокатът му споделя, че отношенията между двамата са се обтегнали след като Озан  поискал да се разделят. Дениз (приятелката му) не желаела да приеме това решение и заплашила Озан, че ще съсипе кариерата му. Приложили са снимки и други документи, с които да докажат, че Озан е истинската жертва на психически и физически тормоз.

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 10:53 от varna_2

# 170
«Утрото е добро, когато сърцето пее, душата свети, а мислите ни се усмихват..»
Рин Сова

Добро утро!
Hug

Днес вложете цялата си любов в деня и го направете вълшебен,
незабравим и много, много щастлив!

Наслаждавайте се на това, което имате ДНЕС и СЕГА!
Щастлив Четвъртък, приятели!
Flowers Four Leaf Clover

Благодаря на всички за чудесните постове! Gift Heart  Flowers Bouquet

===================================================================

# 171
Не виждам как ще оставят Озан в сериала.
Според мен, шансът за това е 0.01 процента.

Болест ли е, лудост ли е това, не знам.

RageRage

# 172
Благодаря на Варна за новините и всички преводи!🍀
Клипчето на Берги беше много сладко и текста на песничката също.
Жалко за Озан. Аз много харесвам играта му. Не можах да видя финала на Божествено”. Трудна роля,но Великолепна игра на Озан. Дано уважат жалбата му и наказанието не засегне ролята му в “Бабил”Това не означава,че оправдавам постъпката му. Но “Бабил”без Озан ??? А не е трудно да му видят края.
На Серенай не мога да се начудя на връзката и. Как си съсипват живота някои жени. Много ми е неприатен този мъж.
На Берги мога да кажа едно голямо  БРАВО!!!👏👏👏

# 173
# 174
Озан си беше идеален за ролята във “Вавилон”, но по мое мнение не може и не трябва да остава.
Иначе всички думи за нетърпимост към насилието ще си останат празни приказки.

Трудно ще бъде да направят промяната.
Въобще, не му върви на този сериал.
Непрекъснато някакви премеждия.

С чувство за хумор, доколкото е възможно в тази ситуация, бих казала, че съдбата прави всичко възможно Халит да си стои по-дълго с бебчето.
Първо вирусът, сега това. Grinning

# 175
Здравейте Hug

Преди година или две имаше скандал в "Забранената ябълка" - актьорът, изпълняващ една от главните роли правил неприлични предложения на момиче от гардеробната, тя заведе дело. И какво- Тулут си е в сериала, предстои да снима 4 сезон.
Варна беше писала за скандалите с Нургюл и Еркан. И какво- Нургюл напусна сериала , а Еркан продължи със снимките.
Случаите са различни по естество с Озан, но искам да кажа, че в Турция толерират мъжете и това е.
Демет Йоздемир се е изказала остро за случая с Озан, защитила е Дениз.

# 176
Според мен мотивите на адвоката на Озан са абсолютна измишльотина. Като му се плаща солидно - естествено.
Била го заплашвала. Ами сигурно има с какво. Кой знае още какви неприятни неща е прощавала. Видяла.
Истината е, че ще го оправдаят в крайна сметка.
Според мен в ТР има много талантливи актьори. Нито съм гледала всичките им сериали, нито имам претенции, че познавам играта им.
Така, че ако има кадърни сценаристи и сценарият ще стане.
Въпросът е, че те са кът, а не талантливите актьори.
Да, свидетели сме на случаи от преди това и винаги мъжете са оправдани.
Е, хубаво, остават в сериалите, но пък как гледат колегите си.
Не бих си представила, че Халит от тук нататък ще гледа със същите очи на Озан. За нищо на света!
Талат от Забранената ябълка го оправдаха, но аз като зрител винаги си имах едно наум за него, докато гледах няколко серии след обвинението.
Най-лошото е, че точно жени говорят за други жени, че си го търсят, подобни изказвания чувах, когато се повдигнаха скандали около известни имена - целия шум на запад около режисьори, актьори, оперни певци и пр. Със сигурност има и такива жени, но в пъти повече са случаите на опит за насилие от страна на мъжете.
Берен в прав текст писа преди време затова...
Не вземам страна, те си знаят кой крив кой прав, но да биеш една жена е чисто безсилие и абсолютна животинска низост.

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 19:24 от Mydream

# 177
Има жени, които изнудват, заплашват, правят сцени, пощуряват, когато им кажеш, че искаш раздяла.
Същото се отнася и за мъжете.
Но това не оправдава насилието.
Няма причина, която да извини побой, агресия, такова варварско поведение.

В показанията на Дениз (приятелката) пишело, че двамата с Озан били на гости на приятели. В разговора тя започнала да говори за бившето си гадже, при което Озан подметнал “Явно е правел добър секс”. (той използва по-вулгарни думи, аз ги направих по приемливи за форума)
Прибрали са се с шофьора на Озан.
Вкъщи Дениз му казала, че се е почувствала неприятно от репликата му пред хората и оттам започнало всичко.
Накрая е успяла да избяга боса и цялата в кръв.
На улицата срещнала шофьора на Озан и той я откарал при приятели.

===========

Относно сериала, мисля, че е по-добре да намерят нов актьор, отколкото да убиват героя и да преправят сценария. Така ще е много по-лесно.
Ще видим дали АЯ ще излезе с някаква позиция в следващите дни.

# 178
Варна беше писала, че следи Седеф А. в инстаграм, а аз "следя" - актрисата, която изпълняваше снахата в "Каква е вината на Фатмагюл".
Няма такъв образ!
Човек не знае какво да си мисли, но истината е, че често ме разсмива! Sweat Smile Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

https://www.instagram.com/p/CCGgBRSDFAS/

# 179
ХАН !!!

Нашето бебче.
Колко е мъничък. HeartPeople Baby

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 03:31 от varna_2

Общи условия

Активация на акаунт