Боя за коса - Blond47 - Клуб на блондинките

• 37 444
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря, ох как се ядосах на себе си, че не съм обърнала внимание на нещо толкова важно. Явно съм се заблудила,че има М на окислителя и въобще не съм го заглеждала. А боята стоя вкъщи две седмици ,имах време да си поръчам правилния. Нищо,за следващото боядисване.😉

Редактирам ,не мога да открия в интернет новия окислител . Моля ако някой го намери да сложи линк.

# 136
По перата ще ги познаеш.
Стар:
Скрит текст:

Нов:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 17:38 от Анонимен

# 137
  • Пловдив
Направо съм пропуснала екшъна за бялото русо! За малко да скоча от 10 етаж, защото съм бяло руса! Ама може ли да сте толкова груби и злобни? Ако не ви харесва подминавайте. Да не мислите, че вашите коси всички ги харесват и са супер здрави и лъскави, а? Чак Емилия Кларк , Денерис...снимки да докажете, какво? И за дъщеря ми на 11 г е ясно, че русото изтощава най-много косата и скалпа! Е, и?! Имала съм супер яка жива, лъскава коса до кръста, ама беше черна. Черната боя прави косата уникална. Вие защо не се боядисвате черни и да ни спестите темите за отминали моди, плеймейтки и т.н. Модата се сменя всяка година, ако си сменяте цвета заради модата ще имате уникална коса, а? Супер дразнещи са такива изказвания! Ако имате такт и възпитание, ще си кажете - това не е моят цвят и точка! Ненужните и безпочвени определения показват злоба и завист, нетактичност и повърхностно отношение към останалите жени, които УЖ сме тук да си помагаме! Много ви благодаря!!

# 138
Ти пък кво се запали... За мен платинено русото е класика и винаги ще е на мода! Бяла съм, със светли очи и мога да си го позволя. That's all... Не се вълнувам особено от чуждото мнение.

# 139
И аз обожавам платинено русо, чак сиво Heart ... нооо съм с тъмна кожа и очи и не знам дали изобщо ще ми отива.

# 140
  • Пловдив
Аз съм с тъмни очи, по скоро тъмна кожа, доста тъмен ми става тенът лятото и този цвят коса ми стои уникално, както никой друг!

# 141
  • Пловдив
Аз пък не разбрах защо се палите толкова🤔!? Ако си харесвам прическата и съм уверена, че ми отива, имам самочувствие, няма да тръгна да се обяснявам и доказвам на който и да е колко съм прекрасна и уникална. Вероятно се вижда.

Даже не съм разбрала кой и кое е провокирало спора 🤦♀.

# 142
  • Parsberg
Здравейте момичета! Да дам отчет за Вела Колестон 12/81 . Вчера най-накрая се боядисах с нея. Изобщо не стана като в каталога, нито толкова бяло като на снимките и клиповете ,които гледах. Аз не съм и искала да става така Simple Smile Получи се много хубаво светло русо с интересен отенък и най-важното е,че няма и помен от жълто. 😄 Далеч е от бяло русо в каталога и мога да кажа,че съм много доволна. Засега..да видим след няколко измивания как ще е. И другия път ще се направя с нея. Притеснява ме ако си остана с нея , след няколко боядисвания да не вземе да става още по-светла. Чак бяло не искам, искам да си става всеки път така както вчера 😁
Може ли снимка🙂

# 143
  • В полите на Пирин планина
Защото аз и няколко други потребителки си позволиха да пишат, че харесват естествени нюанси на русото...
Не съм казала, че всички трябва да са такива. Всеки си има глава на раменете и коса на главата - да си прави, каквото му е угодно.
И аз съм бяла и какво? Не се харесвам със светло руса коса, а моята става светла с 9-ка и 6%. Показвала съм я тук много пъти.

# 144
И на мен ми харесва бяло русото, но в съчетание с подходящия тон кожа, очи и т.н. За съжаление българките не сме най- подходящият типаж за такива коси.

# 145
  • София
Харесвам го, но чак по краищата на косата да е, или в отделни кичури.

# 146
Харесвам и бяло, и бяло-русо, и рижаво, и морковено и ягодово русо, и скандинавско .. ( и кичури и балеаж ) и т.н. - ако е здрав косъм, има блясък и отива на собственика на косата.
Русото никога няма да излезе от "мода" Simple Smile

едит: сетих се какво не харесвам кичурите от 90те Smile

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 00:20 от Casual

# 147
Никой не съм искала да обидя. Чак пък злоба, от къде пък завист, съчетана с обиди. Айде моля! Моята естествена също е светла, ако мискам да съм бяло руса, много лесно ще стане. Та пък точно завист, много трудно ще изпитам, и то за коса. И аз да обиждам, ако ми го няма възпитаването, ти за коса защо се обиждаш?

# 148
  • BG-DE
Разбира се, че всеки ще си ходи както се харесва, но откакто сме основно в Германия наблюденията ми са, че този нюанс(бяло русия), не знам защо, но е най-любим на рускините и българките (важи и за татуираните вежди), то и аз бях така  и много се харесвах (за косата говоря) 😊 но просто тук тази разцветка, макар и да мразя този израз, ще го употребя "евтинее" и дори  ММ деликатно ме попита дали не бих могла да мина на по-естествен цвят и така 😊 станах тъмно руса, защото наистина се чувствах доста нелепо в заобикалящата ме среда 😊 но наистина ми е интересно защо основно нас източните ни влече това да сме "платинени", то и аз не правя изключение 😊 но ми е интересно🤔

# 149
Гуен Стефани, Кристина Агилера (въпреки че те са ми малко жълти, но все пак като ниво са 10-ка), Лейди Гага (въпреки че тя последно време големи корени отпуска)... И те ли ти евтиният?

Общи условия

Активация на акаунт