Боя за коса - Blond47 - Клуб на блондинките

• 37 474
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
Лейди, ти специално нали питаше, защо някои хора залитат към светло русото и аз ти отговорих, но вие продължавате да тропате с краче и да се сърдите, че вие сте прави. Ами съжалявам, но е въпрос на вкус и уважението на чуждия вкус не включва неистово повтаряне, че не ви харесва как седи едва ли не на никой.
Ама никой не тропа с краче,не говкрим за криви и прави. Просто си казваме какво на НАС, ни и НЕ ни харесва. Как пък да не се скрия в ъгъла засрамрна, чесъм изказала ЛИЧНО мнение.

Аз от никой не искам да се крие, а да се уважава чуждия вкус. С това постоянно повтаряне, не показваш никакво уважение.

# 166
Лейди, ти специално нали питаше, защо някои хора залитат към светло русото и аз ти отговорих, но вие продължавате да тропате с краче и да се сърдите, че вие сте прави. Ами съжалявам, но е въпрос на вкус и уважението на чуждия вкус не включва неистово повтаряне, че не ви харесва как седи едва ли не на никой.
Ама никой не тропа с краче,не говкрим за криви и прави. Просто си казваме какво на НАС, ни и НЕ ни харесва. Как пък да не се скрия в ъгъла засрамрна, чесъм изказала ЛИЧНО мнение.

Аз от никой не искам да се крие, а да се уважава чуждия вкус. С това постоянно повтаряне, не показваш никакво уважение.
Как според тебе трябва да се изразя,за да не обидя никой, но да изкажа мнние, което явно е в разрез с твоите виждания? На кое се чувстваш засегната, не мога да разбера.

# 167

Как според тебе трябва да се изразя,за да не обидя никой, но да изкажа мнние, което явно е в разрез с твоите виждания? На кое се чувстваш засегната, не мога да разбера.

Ще ти пиша на лични.

# 168
  • Sofia
adelinda, знам, че показаната от мен мацка е натурална + балеаж. Просто показвам какво ми харесва, иначе – наясно съм, че цялостният ефект е труден за постигане, в случай че не си естествена блондинка.
Само при фризьор се правя аз; вкъщи, самичка, никога не бих посегнала. Mr. Green

# 169
  • В полите на Пирин планина
Това не е ли Кара Девелин?
Моята естествена коса е нещо подобно - пепелива 7-ца. Но имам доста бели коси и няма как да ходя така.
Няма да споря за бялото русо повече. Веднага се сещам за фолк дивите, честно казано - примерно Емилия или Андреа. Платинето отива на много малко хора. Като се харесвате, защо се опитвате да ме убедите, че греша?! На БГ-цветотипа палтинена коса рядко подхожда.
Светло русо харесвам на скандинавките, но то пак не е бяло русо.

# 170
  • Пловдив
👍🏻

# 171
  • Sofia
Да, точно тя е. Но косата ѝ ми харесва най-вече на тази снимка, май по принцип се носи по малко по-различен начин.

# 172
Ето я същата бяло руса

И тука с нейната си май

# 173
Скрит текст:
Гуен Стефани, Кристина Агилера (въпреки че те са ми малко жълти, но все пак като ниво са 10-ка), Лейди Гага (въпреки че тя последно време големи корени отпуска)... И те ли ти евтиният?
Ами аз питам за съвременна звезда. Дай някоя под 30. Гуен Стефани никога не е била красавица. За лейди Гага да не говорим. Кристина агилера, пее ли още? На Шакира бях  гледала, един опит за бяло русо отдавна, ужасно и беше.
Били Айлиш?

# 174

Да, основния и имидж, гледам на платинено руса го гради.
Е поне е показала, как се неутрализират жълти корени. Не може да се спори.

# 175
Даваш три снимки с три различни цвята? Какво доказва/показва това? Кой и как определя какъв й е "основния имидж"?

# 176
Снимките показват, ако не си някоя “звезда” да знаеш как да не се боядисваш Simple Smile.

# 177
Даваш три снимки с три различни цвята? Какво доказва/показва това? Кой и как определя какъв й е "основния имидж"?
Показва, че някога се е направила платина. И аз качих модел, чийто естествен цвят често, се коментира като  желан. Аз и на ким кардашан мога да кача, снимка като е платина, една от ВС ангелките също. С това зелено, айде моля. Аз прекратявам темата.

# 178
Не знам какво прекратяваш, но тая сутрин гледам, че от снощи, ти и lady brine, поне по три пъти подред сте написали колко не харесвате еди какво си... Все едно нас ни интересува...

# 179
Ами пише се отговор на моя пост, аз отговарям, поддръжам си моята си теза. Не съм казала, че някой трябва да го интересува, нито смятам, че някой ще си промени цвета разбираш ли заради моите писаници. Пубертета съм го изживяла.

Общи условия

Активация на акаунт