Боя за коса - Blond47 - Клуб на блондинките

• 37 475
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Нека сменим малко темата. Тези снимки от Inspire, и мен са ме привличали неведнъж, но миналото лято точно там косата ми беше лошо изгорена и доста подстригвания се наложи да направя. Всичко там ми се видя като на поточна линия, бърза се, претупва се, блондорът се нагрява, няма как иначе балеаж да стане за час и половина със сешоар и всичко. На други места седя по 3-4 часа за такива неща. Може би зависи и при кого, аз направих грешката да се запиша при едно от по-младите и неопитни момчета и резултатът не беше добър.

# 181
  • София
И аз съм ходила там за балеаж в корените ако мога така да го нарека - беше ми израстнал доста голям корен и като най-щадящ вариант решихме да извадим малки кичурчета с блондор и отгоре да се матира.
Стана добре, но мата се изми след 2 измивания и пак трябваше да жълтея...

# 182
  • София
Да, а точно при babylights не би трябвало да има такъв проблем, но както казах, бързат и претупват и да идва следващият. И аз имам за другата седмица такава процедура за бейби кичури планирана, но на друго място.

# 183
Ее, точно снощи до късно им разглеждах снимките в страницата и мислех кой салон ще ми е най-удобен, мислех за Младост или Бизнес парка, но наистина щом са толкова много фризьорите и не ги познаваш,просто рискуваш, а не обичам аз така. Някой случайно да знае салон,работещ с Вела около Слатина, Гео Милев,Студентски,Изток?

# 184
Мога да предложа едно момче, което "срещнах" във фейсбук групата на Wella Professional. Там сме малко българи, та се забелязваме. Винаги много ми е допадала работата му.

# 185
А къде работи? Много ще ми е удобно да ми е наблизо и да е добър колорист

# 186
Добър е определено. Може да му разгледаш инстаграма. Салонът май е нов - "Салонът 2.0" се казва и май беше в центъра, но на страницата им във фейсбук няма адрес.

# 187
  • София
Ето го адреса, в мола на Стамболийски е:

The Ssalon

В една от публикациите обаче пише, че имат нов адрес на ул. Стефан Караджа 12. Трябва да се пита, защото и на двете места май работят.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 23:15 от Lizia

# 188
Май има Салонът, за който ти даде информация (в мола). И Салонът 2.0, за който аз говоря, че е нов. Та този новият - Салонът 2.0 е на Стефан Караджа. Hands V

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 23:21 от Анонимен

# 189
Ще ме прощавате за някои от снимките,че съм ги надраскала така,но не искам да ви плаша Grinning  резултат от Селектив смес 1000 и 1011 с изсветляващ коректор cs .  Коренът стана жълт горе-долу като след блондор, много трудно се неутрализира с матирането и за съжаление има разлика корен-дължини, защото те ми бяха много матирани поради предишното неуспешно боядисване вкъщи с Гарниер. На снимките, естествено не личи така,както е на живо. Следващите 3-4 седмици изобщо няма да матирам,за да се отмие колкото е възможно и ще видим как ще стане Confused          

# 190
Като гледам имам чувството, че това жълтото в корените ще ти ходи много повече, отколкото това сивеещото зелено по дължините.

# 191
Точно и аз това си мисля. Направо ми втръсна! Лошото е,че все ми оранжавее пък иначе и няма угодия.. но ще стискам зъби тоя месец и няма да мажа нищо. Много ми се иска златно-пясъчно русо Heart Eyes

# 192
От години се боядисвам в най- различни оттенъци на русо, но никога не ползвам тонери. Просто гледам да е по- естествено русо.

# 193
И на мен яко ми е втръснало от тях. Но понякога няма как. Корените като станат оранжеви,по дължината също имам оранжеви остатъци от глупавото омбре-балеаж,то беше с много тъмна боя,която се наслои и направо ми се бетонира. Та общо казано косата ми е шарена.. фр ми каза преди малко,че дължините може да ги мине на мивката с блондор като обливане или изпиране,нещо такова,за да се изчистят и изсветлят,но ме е страх да не я съсипя

# 194
  • София
Да, т.нар. bleach bath. Струва ми се добра идея, но не знам доколко го правят щадящо. Много съм си патила от експерименти тип блондор върху блондор.

Общи условия

Активация на акаунт