Боя за коса - Blond47 - Клуб на блондинките

• 38 460
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, предния ми опит с Вела 12/81 с 9ка оксидант не беше уау, но сега използвах Вела 12/61 с 9ка оксидант и това е резултата, тук е още влажна. Ще покажа след като я пооправя.Незнам дали се вижда добре

# 226
А има ли доволни от L’Oréal majirel high lift? Моя позната с много Светла основа- около 7ца , я използва и при нея резултата е бяло русо, но на тъмна основа малко се съмянвам...

# 227
  • София
Наскоро се оплаках че се боядисах с боя Oway 9.00 + бустер 90.11 + коректор Ash + 9ка двоен оксидант и ми стана оранжево.
4 измивания по-късно (измих първо с напура, после с генезис) цвета ми се оправи.
Нямам идея как е възможно. Прилагам снимка веднаха след боядисване и след 4тото измиване. Не съм тонирала и двете са на директна слънчева светлина

# 228
Наскоро се оплаках че се боядисах с боя Oway 9.00 + бустер 90.11 + коректор Ash + 9ка двоен оксидант и ми стана оранжево.
4 измивания по-късно (измих първо с напура, после с генезис) цвета ми се оправи.
Нямам идея как е възможно. Прилагам снимка веднаха след боядисване и след 4тото измиване. Не съм тонирала и двете са на директна слънчева светлина

Melisande,  аз също забелязах това при боите на oway, цветът става изключително красив след всяко измиване. Още по добре ще ти се получи, ако следващият път при тонирането накрая направиш емулгация- т.е ако си намазана с боя с нисък оксидант за да тонираш корените, към края на времето просто разреди в една кана вода и шампоан и нанеси в корените, за да се смеси с боята и облееш хубаво и дължините.

# 229
На моя екран дължините и краищата видимо зеленеят... Не знам другите как го виждат?

# 230
  • Sofia

На дясната снимка цветът ти е уникален. Аз точно такъв искам. Heart Eyes

# 231
На дясната снимка корена е ОК, но дължините са зелени.

# 232
На Лореал съм ги отписала тотално аз с моя тъмен корен. Няколко пъти са ме боядисвали с Мажирел,уж щяло да стане много светло по увещание на фризьори,но корените винаги си оставаха рижави и то тъмно рижави. Изобщо не я препоръчвам.

# 233
Зеленее е от светлината, при мен на снимки винаги добива такъв оттенък.
На Лореал съм ги отписала тотално аз с моя тъмен корен. Няколко пъти са ме боядисвали с Мажирел,уж щяло да стане много светло по увещание на фризьори,но корените винаги си оставаха рижави и то тъмно рижави. Изобщо не я препоръчвам.
Оле, ужас, значи се насочвам към пермес и Вела колестон.
Чудя се ако пермес пробвам с 30% дали няма да получа по-добър резултат,отколкото 40%, защото както казват фризьорката ми “силния оскидант бута червения и оранжев пигмент”- при нен наистина така се случи с една силноизсветляваща боя и 40% оскидант- ефекта Кума Лиса Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 14:04 от Анонимен

# 234
Зеленее е от светлината, при мен на снимки винаги добива такъв оттенък.
Възможно е, но и на двете снимки се вижда, че дължините са с друг цвят.
Като цяло имам “непоносимост” към зелените и сивите нюанси и за това ми правят впечатление.

# 235
Аз днес си мих косата и доста от матировката си замина,може и да е от изсветляващата серия, която ползвам на Джон Фрида, шампоан и балсам, много мека ми става косата,те се водят хидратиращи,та доста я потърках,та да се отърва от мата и мисля,вече не е така рязка границата корен/дължини,но си трябва още де         

# 236
Крис хубавое. Жълтакаво виждам и по дължините, затова за мен корена хубаво е изсветлен. Защо не пробваш на Елеа перлено русо или подобен оцветител балсам??

# 237
Ей,да,това е много добра идея, благодаря. 02 ще пробвам,01 е супер силен пепелен и става прекалено сиво. Да падне още след няколко миенета и ще го пробвам Hug

# 238
Кристина, страхотно се е получило и ти ходи. Последно корена с какво го боядиса?

# 239
  • София
Крис хубавое. Жълтакаво виждам и по дължините, затова за мен корена хубаво е изсветлен. Защо не пробваш на Елеа перлено русо или подобен оцветител балсам??

Може ли линк към този оцеетител балсам и да ми кажете къде се продава?

Общи условия

Активация на акаунт