Боя за коса - Blond47 - Клуб на блондинките

• 38 469
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
Боята е  Селектив 1000 с 1011 и добавка cs, изсветляващ коректор се води, хубаво става,само не правете моята грешка да сте матирали много силно косата преди боята,за да не става дразнещ контраст. Гледах и снимки, когато се боядисах само с 1011,без нищо друго,пак изсветлява добре,но и тогава дължините ми бяха много пепелни и не ми харесваше докато не се отмиха. А тонерът аз го намирам из аптеките и дрогериите,онлайн също съм го поръчвала.

# 241
Крис хубавое. Жълтакаво виждам и по дължините, затова за мен корена хубаво е изсветлен. Защо не пробваш на Елеа перлено русо или подобен оцветител балсам??

Може ли линк към този оцеетител балсам и да ми кажете къде се продава?

Това са тонерите. В Пловдив в Зара ги има и в Лекси. За други градове не знам.
Крис аз ги разреждам. Слагам кокосово масло, маска или балсам и примерно 1/2 от тубата оцветител. Клепам, седя и мия.

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 00:26 от adelinda

# 242
Аа,02 беше розовото,да,обърках го,03 е перлата. Ползвала съм първите три, но директно, без да смесвам с друго. Розовото е много слабо за моята коса обаче,пепелното пък силно,него някой път може да го смеся както правиш ти,03 ще мажа директно,нямам дори спомен какво ми се беше получило с него, трябва да го потърся и да го купя Innocent

# 243
Кристина, защо не опиташ да намериш боя, която да ти харесва като цвят и да се правиш само с нея, вместо да се занимаваш с тонирани и т.н. Имаш светла коса, лесна за боядисване и която няма нужда от нищо повече освен подходящ цвят.
С течение на годините пробвах много цветове и на края реших кои цветове са оптималните варианти за мен и обикновено се боядисвам с бежаво русо, натурално русо ( на Лореал екселенс) или пък 9.23

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 17:20 от G.Savova

# 244
Тоест всеки месец си правиш коренче, и обшивка с 9.23?
Страхотен цвят! С какъв оксидант и колко време стоиш за да се тонираш така?

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 17:25 от Анонимен

# 245
Кристина, много хубаво се е получил корена . При мен никога не успява да стане така от първия път. Браво.

# 246
Ами точно това правя,търся Joy  както много пъти съм мрънкала тук, косата много ми се промени след ражданията и не ми се получава цветът. Или е станала още по-черна или се е засилил червеният пигмент и е станала по-упорита,всичко е възможно,но със сигурност аз светла коса нямам,тя си е направо черна. Преди имах косата на първата снимка,която сте показали, много хубаво, изчистено светло русо,коса много дълга,плътна и здрава, наистина се гордеех с нея. Боядисвах се години наред с Oway и добавка 00 задължително (бяло русо ми ставаше от нея направо) или Алфапарф 1121. Никакви ядове,сега с Алфата не става,а другата не съм я пробвала, трябва да видя и нея,макар че нямам някакви големи очаквания.

# 247
Аз се правя с боя, с която ми харесва цвета, но не мога да я мажа цялата всеки път. По дължините се измива. Балсама е нак-безопасния начин за тониране.

# 248
Тоест всеки месец си правиш коренче, и обшивка с 9.23?
Страхотен цвят! С какъв оксидант и колко време стоиш за да се тонираш така?
Всеки месец правя само корени и примерно веднъж на 5-6 месеца ( честно казано не следя точно на колко) разнасям боята по дължините, но обикновено една боя не ми стига, така че до където стигне Simple Smile. Седя не повече от 30 мин и ползвам 6% оксидант. Боядисвам се само с единия цвят, просто като ми омръзне ги сменям, а не да правя корени с един цвят, а дължини с друг.
Матиране и разни другите не правя.

# 249
  • софия
Здравейте, ползвал ли  някой ДАТСКА безамонячна проф. боя за коса? И моля за мнение и сравнение so pure на Кeune INOA Supreme като трайност и покривност!
Благодаря!

# 250
Ами точно това правя,търся Joy  както много пъти съм мрънкала тук, косата много ми се промени след ражданията и не ми се получава цветът. Или е станала още по-черна или се е засилил червеният пигмент и е станала по-упорита,всичко е възможно,но със сигурност аз светла коса нямам,тя си е направо черна. Преди имах косата на първата снимка,която сте показали, много хубаво, изчистено светло русо,коса много дълга,плътна и здрава, наистина се гордеех с нея. Боядисвах се години наред с Oway и добавка 00 задължително (бяло русо ми ставаше от нея направо) или Алфапарф 1121. Никакви ядове,сега с Алфата не става,а другата не съм я пробвала, трябва да видя и нея,макар че нямам някакви големи очаквания.
Опитай с натурално русо и просто престани да се тонираш и там каквото правиш допълнително. Ако корените се различават много от дължините просто мини на малко по- тъмен цвят, примерно 9.
Хубава жена сини не е задължително да си бяло руса Simple Smile.

На първата снимка съм с боя девятка! Никога не съм ползвала повече от 9.

# 251
G.Savova, кой номер лореал екселенс?

# 252
Мацки, утре обмислям да правя матировка с обливка, че вече жълтото е много избило при мен. Взех си на Kay Pro безамонячни бои (ще смеся 9.0 и 8.1) с 3% и ще добавя маска или шампоан. На суха или мокра коса е най-добре да го наплескам?

Преди няколко дена пробвах на Престиж тонер (Be extreme 20 май беше) и ми направи леко зеленикав оттенък, който слава богу се изми

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 17:08 от Valerita

# 253
G.Savova, кой номер лореал екселенс?
Помолих те да изтриеш моите снимки от поста ти!!!!! Колко лични трябва да ти пращам за това?

# 254
Не искам да минавам на 9-ки,при мен ще стане медено,не става. А какъв е проблемът със снимките,на тях лице не се вижда Joy

Общи условия

Активация на акаунт