Боя за коса - Blond47 - Клуб на блондинките

• 38 471
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
Проблемът го реших,изтрих отговора към поста на дамата. И аз не разбрах как станах проблем след като първо качваме снимки,после искаме да ни ги изтрият,както и да е. Grinning
Криси, виждам , че имаш опит с матирането. Изсветлих корена до ниво 10 днес, жълтее ми много, чудя се с какво да матирам сега( синия шампоан не ми помогна днес), не искам да го потъмня , при мен всеки път така става при матиране с боя след изсветляване , бъркам някъде май.

# 256
  • Lost in a fairytale ...
Синия шампоан никога не е успяваш да ми матира прясно изсветлен корен. Даже много пъти и боя не ми хваща. Кофти е, че се матират дължините и контраста става голям и още повече боде очи.
Аз реших да се изсветля малко, че нещо ми е много никакъв цвета. Поръчах 9.17 на селектив, първо ще изхвърля дълбокия корен и ще направя една баня на дължините. Смятам за всеки случай да добавя грахче или две пепеляв коректор към сместа за корена, но ще видим каква муза ще ми дойде на момента Blush

# 257
Ох,не знам.. мен ме матират с боя в салон,вкъщи имам само балсами и шампоани матиращи,смесвам,бъркам и мажа с тях,докато ми хареса.. ако  има нужда от силен мат,мажа корените на суха коса,все едно ги боядисваш, смесвам Елеа,Престиж, каквото имам,а няколко страници по-назад някой беше написал как става мата с боя,но аз вкъщи не го правя сама.

# 258
  • София
Скрит текст:
Аз днес си мих косата и доста от матировката си замина,може и да е от изсветляващата серия, която ползвам на Джон Фрида, шампоан и балсам, много мека ми става косата,те се водят хидратиращи,та доста я потърках,та да се отърва от мата и мисля,вече не е така рязка границата корен/дължини,но си трябва още де        
Много е хубав цвета с какво си се правила?

За упорит червен пигмент в косъма коя боя според вас е по-добра: Вела, Пермес или Кюн?

Фризьорката, при която сега отидох ме маза с Кюн 1511 и 1517 с 12%, тук някой ми преоръча 1517 и 1519

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 14:54 от AnMary

# 259
Аполония,как стана с Кюн? Добре ли се изсветли? А на снимките Селектив 1000 с 1011 и cs изсветляващ коректор

# 260
Арлен са качили видео за боядисване на руса коса :
https://youtu.be/m1V8QMMW4WU?t=75
Стилистката им казва че - перлен, сив нюанс, чисто натурално кафяво като оцветяваща маска ; зелен шампоан - убиват оранжевото и златистото.

# 261
  • Варна
В Арлен промоция, безплатна доза Плекс при покупка на боя.

# 262
Здравейте, имам нужда от съвет за потъмняване на косата към бежово рус. Естественият ми цвят е ягодово/златно русо. Направих грешката да се боядисам сама с Лореал Екселенс 03 и резултатът не е плачевен, но доста изсветлих. Ще ми препоръчате ли някаква подходяща боя или тонер?
Резултат:
https://---shortener8712-41V48RW
https://---shortener8712-h7d8MYQ

# 263
  • София
Здравейте, имам нужда от съвет за потъмняване на косата към бежово рус. Естественият ми цвят е ягодово/златно русо. Направих грешката да се боядисам сама с Лореал Екселенс 03 и резултатът не е плачевен, но доста изсветлих. Ще ми препоръчате ли някаква подходяща боя или тонер?
Резултат:
https://---shortener8712-41V48RW
https://---shortener8712-h7d8MYQ

На мен ми харесва цвета и ви отива Sunglasses

# 264
+1 на мен също!

# 265
То момичето красиво, цвета хубав, ама ягодовото русо, защо го е боядисала не се разбра.

# 266
Благодаря Ви много, но за мен е твърде светъл резултата след боядисването и предполагам за в бъдеще ще трябва постоянна подръжка. Моят естествен цвят - ягодово русо рижавее и след седмица/ две трябва да оправям корени. А иначе се боядисах от скука, но не предположих че ще изсветлее до такава степен. Open Mouth
Моля Ви, моля ви, дайте ми идеи как да потъмня с 2-3 нюанса?

# 267
Според мен смеси 9 ка с 8 мица. При мен самп с 9 ка не потъмнява. Фризьорката ми казва да стоя поне 15 мин с боята, за да навлезе в косъма.  За оксидант незнам, може би 3 или 6 %.
При мен св измива, моята коса е на твоето ниво руса и от много време се опитавам да избягам от светлото но все не ми се получава. За отенък бих ти казала да не вземаш 8.1 или 9.1 защото има вероятност да станеш зелена. При мен чиста 8 мица дава силно пепелен цвят, 8.3 което е златисто става рижаво. Ако успееш да потъмниш и задържиш цвета, мпля те сподели 🙂

# 268
Благодаря Ви много, но за мен е твърде светъл резултата след боядисването и предполагам за в бъдеще ще трябва постоянна подръжка. Моят естествен цвят - ягодово русо рижавее и след седмица/ две трябва да оправям корени. А иначе се боядисах от скука, но не предположих че ще изсветлее до такава степен. Open Mouth
Моля Ви, моля ви, дайте ми идеи как да потъмня с 2-3 нюанса?
Лореал са силни и на светли коси много изсветляват, не става като на каталога. За сметка на това изрусява жени с тъмни коси. Щом основата ти е естествено червена, което е рядкост в България, бих чела английски форуми, или бих се доверила на професионалист. Макар че в бг. червения цвят е толкова рядък, че трудно ще намериш някой с опит.

# 269
Според мен с 9/+1,9% ще се получи.Примерно 9.60 на Вела или 9.2 на Лореал.Бях чела някъде,че ако искаме да потъмним или тонираме ниво 10 и нагоре,трябва да ползваме бои с лилав пигмент или да смесваме такива с червен+син пигмент,за да избегнем сини,зелени и т.н. нюанси,тъй като от ниво 10 нагоре остава само жълт пигмент,другите са изтеглени.Аз бих пробвала една от двете комбинации за 4-5 мин
Лореал при мен никога не успяват,докато с Вела са се получавали перфектни цветове.Последно излязох от салон оранжева,след боядисване с Лореал

Общи условия

Активация на акаунт