Боя за коса - Blond47 - Клуб на блондинките

• 37 044
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
  • София
В първия случай съотношението блондор към оксидант е 1:2. Тоест блондорът е по-разреден и това намалява силата му, независимо че оксидантът е силен. Във втория и третия случай става въпрос за по-гъста смес, съотношение съответно 1:1.5 и 1:1. Да, забелязах, че миналия път за фините кичури бях при друго момиче и тя ми сложи доста гъста смес, съответно кичурите станаха много по-бели от друг път без никакво жълтеене и това не се промени особено след миене. Вече не знам и не мога да кажа каква сила оксидант е използвала, защото при кичурите трябва да се започне с по-слаб в началото и после да се увеличава. С по-слаб оксидант просто трябва да се стои по-дълго време, например 50 минути вместо 30.
При силно изсветляващите бои е различно разбира се, там съотношението е 1:2 винаги, защото се разчита предимно на оксиданта за обезцветяването, не на блондор.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 23:49 от Lizia

# 466
Алфапарф комбинация и розов пигмент при мен. Цветът на живо е много нежен и красив  

# 467
  • София
Алфапарф комбинация и розов пигмент при мен. Цветът на живо е много нежен и красив  

Ти ли го прави или гризьор? Кой цвят алфапарф е това? С какъв оксидант? Какъв пигмент?

# 468
Криси, прекрасен  розово златен цвят! И аз чакам описание на използваните продукти

# 469
Здравейте!Матирането с най-слабият оксидант ли е направено според вас?
https://www.youtube.com/watch?v=hJnDNtXv8D4

# 470
Алфапарф 1121,1102,1110 плюс osp ,40 окс, 3 помпички пигмент Алфапарф ash violet и матиране с розов пигмент на Алфапарф с вода на мивката (при фризьор)

# 471

За този пигмент ли става въпрос?

# 472
  • В полите на Пирин планина
Аз се правих с чиста 9-ка на Лакме глос и около 1/4 от 8.22. Намазах цялата коса и се получи много хубаво преливане, че моята си е такава като на кичури. Интересно е, че имах и около 1 см. корен, но и той е изсветлен, независимо от слабия оксидант.

# 473
Даа,същият трябва да е, проверявах сега из нета резултатите, много красиво розово се получава,аз стоях много малко на мивката, защото бързах. Но трябва много да се внимава,една капка буквално на цяла купичка вода за обливане. Може да се добавя и към шампоан,маска и тн. Има гледам и на много други марки и изглеждат много хубави.

# 474
  • София
Здравейте,
Някой иска ли да му подаря лилави шампоан и балсам на Superplex, от шампоана има малко, балсама повече и на Лореал от масовите, не е ползван от ДМ?
Ставам на петна и на места много бяло и сиво и не ми харесва изобщо.

Пожелавам хубав и слънчев ден!!! 😁

# 475
Момичета олиото за коса,лице и тяло на nuxe подходящо ли е за нашите коси? Поръчах един куп неща от рибката,но съвсем изключих,че олиото ми е на дъното. Не ми се пуска нова поръчка,че ще се изкуша пак да взема още неща за да не е само едно олио, а нямам нужда Simple Smile
Загледах се в това на nuxe,но ме притеснява,че е много леко??

# 476
На Нюкс само 2 впръсквания в длан, иначе рискуваш да стане на клечки.

# 477
  • София
Даже и две са много за Нюкс.

За руса коса която е жадна и суха препоръчвам:

https://www.notino.bg/sebastian-professional/dark-oil-regenerira … ho-maslo-za-kosa/

и

https://www.arlen.bg/product/9115/vazstanovyavashto-olio-za-izto … ng-oil-100ml.html

# 478
За първи път се сдобих с розов анти-жълт шампоан Heart Eyes и мирише уникално на ягоди     

# 479
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Пробвайте ли го на косата? Да не става супер розово?

Общи условия

Активация на акаунт