Боя за коса - Blond47 - Клуб на блондинките

• 37 005
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Пробвах,но понеже ме беше страх,разредих го с обикновен шампоан Joy стана много нежно и леко, затова следващият път ще сложа само от него или пък с много малко от друг,ще пробвам комбинации

# 481
  • Русе
Здравейте , някой ползвал ли е серията за руса коса на Joyco. Може ли отзиви?

# 482
Inebrya имат нова серия Blondesse, която включва 5 нови изсветляващи продукта и 10 тонера.
Най ми хареса този цвят:
Скрит текст:

Тези също ми допадат, въпреки че топли (прасковени, златисто розови) цветове не ми отиват.
Скрит текст:

# 483
  • Пловдив
Изсветлих си косата преди година и половина . След това съм боядисвала само с боя 10-ка. Обаче отзад и отвътре  е по-тъмна. Какво ще предложите да уеднаквя цвета.

# 484
Косата в зафната част на главата винаги стои по-тъмна в сравнение с предната при боядисване, защото предната част е по-затоплена и лесно хваща боята. Аз нищо конкретно не правя по въпроса, сама се изсветлява с всяко боядисване и наслагване на боята във времето:)

# 485
  • Пловдив
Така де, но като че ли ми се искаше да е еднакъв цвят навсякъде.  Но за да го постигна ще трябва да обезцветявам пак, което е допълнително изгаряне , а тъкмо изрязах вече всичко изгорено.

# 486
  • София
Изсветлих си косата преди година и половина . След това съм боядисвала само с боя 10-ка. Обаче отзад и отвътре  е по-тъмна. Какво ще предложите да уеднаквя цвета.

И моята коса е така, за това по съвет на фризьор започвам боядисването първо от тила  към челото.

# 487
И моята е така и изобщо не ми пречи. В крайна сметка това е само отзад и не се вижда от никой.

# 488
  • Варна
Feis, нищо няма да обезцветяваш пак! На следващото боядисване направи следното:
1. започни боядисването от тила, сложи шапка и първите 10 минути затопли със сешоар там.
2.свали боята малко надолу 10-на минути преди да измиеш косата, само там, където не ти харесва цвета, отзад.

# 489
Момичета, не знам каква боя да си взема. От доста време използвам  безамонячна Олиосета, но сякаш много бързо пада. Обмислям дали да не пробвам Permesse, която е амонячна, но с много добри отзиви и на промоция в момента в Рибката или Oway?  Цвета с който съм в момента е 10.7 -платинено русо перлено, като естествения ми е тъмно русо, може би ниво 6 или 7. За Permesse, се чудя с колко процента оксидант да бъде (цвят 10.1)  дали не взема един тон по-тъмна (9)?

# 490
Момичета, не знам каква боя да си взема. От доста време използвам  безамонячна Олиосета, но сякаш много бързо пада. Обмислям дали да не пробвам Permesse, която е амонячна, но с много добри отзиви и на промоция в момента в Рибката или Oway?  Цвета с който съм в момента е 10.7 -платинено русо перлено, като естествения ми е тъмно русо, може би ниво 6 или 7. За Permesse, се чудя с колко процента оксидант да бъде (цвят 10.1)  дали не взема един тон по-тъмна (9)?
Според мен най-добре си вземи твоя цвят пак (10.1) на Пермес и при толкояа Светла основа бих започнала с 6% оскидант Simple Smile

# 491
Farmacy queen, благодаря за съвета. Обикновено взимам 9 процента, но при безамонячна, може би наистина 6 ще е по-добре.

# 492
  • Варна
Здравейте, да се цитирам от вчера от темата за фризьорите във Варна и да поплача, и тук Cry : "Днес получих поредното си разочарование от фризьор във Варна. В момента съм в етапа на отчаянието и се чудя какво да направя  Cry
С професионалиста колорист се виждахме за първи път и обсъдихме предварително какво искам и защо. Исках топло светло рус цвят с дълбок корен, и срещу добра сума получих тъмен корен с  матирани сиво руси кичури. Подчертах в разговора- само да не е сиво, защото ме състарява, не отговаря на тена ми, както и обсъдихме предишни грешки на фризьори. В резултат получавам точно и предимно сиво. Cry Явно преценката на фризьора или уменията му са толкова. Ядосвах се, плаках, но сега къде да отида, и кога? Едва ли е добра идея сега веднага, въпреки че бих искала. Моля ви ако имате идея, кой би се справил с такава задача- топло русо с дълбок корен да споделите, ще съм много благодарна!"
Днес съм още по-отчаяна, измивайки мата от кичурите, остава бяло русо, което брутално контрастира с дълбокия тъмен корен, постигнат с боя щедро нанесена не само в корена, но и на тила, и на други места според виждането на колористта, за да постигне дълбочина и не знам какво още, освен огромното разочарование на клиента.
В момента съм всичко друго, но не и руса. Едва ли е добър вариант да нанасям нещо върху тези кичури, отделно тъмната част от косата ми е много повече. С предишната ми фризьорка поне се разбирахме кое е топло и кое студено русо. Заради пустия дълбок корен тръгнах да диря дивото. Е намерих го Cry
Извинявам се за дългия пост, но знам, че само една блондинка може да разбере моето разочарование.

# 493
  • В полите на Пирин планина
Дълбокият корен е постигнат също с боя, така ли? Не е естествен?

# 494
  • Варна
Дълбокият корен е постигнат също с боя, така ли? Не е естествен?

Да, дълбокият корен е боя, не много по различен от естествения ми цвят. По тъмни кичури имам и навсякъде из косата, плюс на тила. Не мога да приложа снимка, сега съм намазана с еластайзера и малко масла. Не я снимах и преди това.

Общи условия

Активация на акаунт