Боя за коса - Blond47 - Клуб на блондинките

• 36 952
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Уникално. Какъв е номера на боята?

# 586
Heart ExlHeart ExlHeart ExlКристина как я подържаш тази коса в такова добро състояние ?

# 587
Ето тези смесихме, понеже ги бях накупила и без друго Grinning  но се чудя дали не може да отпадне някоя, примерно 1021,а резултатът да е същият... Момичета,имам един въпрос,след три седмици,точно когато ще съм за боя, евентуално може и да сме на почивка. Не ми се мъкнат толкова бои,чудя се как обаче без везна, понеже и нямам,да си отмеря боята и оксиданта.. имам една нова Алфапарф 1121,освен нея да взема,поне ще е по-лесно отмерването.  А за състоянието на косата, то не е перфектно, просто след сешоар изглежда Heart Eyes  правя си маслени маски,с най-различни масла,но напоследък ме премързява и мажа с някакви готови неща..нощни терапии,терапии след измиване (ампули разни),имам на Наши,Лореал prolonger,Селектив,нищо специално общо взето.

# 588
  • Варна
Christina, оксиданта още отсега си го отмери и пресипи в пластмасово шишенце, за боите не знам. А знам за мен 30 мл боя, това е половината тубичка и ми е лесно.

# 589
  • Варна
Кристина разкошен цвят ❤️. Лорвен е разграфена добре на тубата. С нея никофа не съм имала зор при смесване. Виж с Oway ми е голяма мъка. На везна не става защото мл. Не са грамове и редовно смесвам едно към кесим 😀. Слава богу боята е благодат и не съм имала издънки.

# 590
Кристина, с 40вол оксидант ли стана този разкош?

# 591
  • Варна
На Кристина винаги ѝ става разкош, да знаете Hug

# 592
Кристина, много хубав резултат. Радвам се, че си доволна. И преди съм ти казвала, и пак ще се повторя - махай 1021. По - доволна ще си. Също бих сменила 1081 с 1018, защото имаш 12.81 и няма смисъл да ти се повтаря /81.

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 15:40 от Анонимен

# 593
  • Пловдив
А тази 00.00 какъв цвят се явява.
Сега ме запалихте с тази боя. Къде да я търся?

# 594
  • София
Christina-89777 : Ти си завършен колорист Simple Smile
Поздравления за хубавия цвят !

# 595
Много ви благодаря, момичета Heart  хахаха, изключително далече съм от колорист,просто пробвам какви ли не схеми и чета много,за да се справя с този пуст корен. Винаги с 40 % съм аз. Wdv, благодаря,просто не ми се хвърля и гледам да изразходвам наличностите Grinning като свършат,ще взема 1281 и 1018 и ще видим какво ще стане. И 00 де, много съм доволна от нея и тази на Алфапарф тяхната osp, миналият път,когато се боядисвах с нея. Пак много добре стана коренът дори и преди розовия мат тогава. Понеже нито аз, нито фр тук познава боята (Лорвен) не посмя да ми сложи коректор,но искам да пробвам следващия път. Син около 1 см за пепелно или капка червен за розово?

# 596
С червеното внимавай! Не влизай в косъма (коректор). Стой по повърхността с тониране и обливки.

# 597
Аз съвсем забравих,че си поръчах два пигмента на Алфапарф, пепелен и розов,ще пробвам с тях Blush

# 598
Здравейте, в магазина от където купих блондора ми казаха да взема 12 оксидант. Сега се чудя 6 ли да взема или 12? Да не стане така с 6 да не изсветли?
И една снимка от мен, реших да съм малко розово руса. Всъщност цвета изглежда малко по светъл.

# 599
Блондора с 12окс - ще стане оранжево бедствие. Според мен 6% е най-добре.
Коя е този розово златна боя:)

Общи условия

Активация на акаунт