Боя за коса - Blond47 - Клуб на блондинките

• 36 976
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
  • В полите на Пирин планина
Аз затова само "дудна" за тониращите на Лакме! Simple Smile
Страхотни са, даже имам усещането, че откакто ги ползвам, косата ми подобри състоянието си. Аз съм на ниво 8-ца и ползвам и лилавия на Лакме - придава много красив ягодов отенък.

# 571
  • София
Не знам вие кои точно тониращи на Лакме ползвате, но аз имам ето този :

и въобще не съм доволна. Нищо не тонира на моята коса ( боядисвам се с № 11 и 12% окисл. )  и даже много
я изсушава.
Остана ми около половин шише и се чудя какво да го правя..

# 572
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз имам този и не съм впечатлена. Изсушава и при мен. Боядисвам се ниво 8, но краищата са ми руси защото преди се правех много светло русо.

# 573
На мен изобщо не ми изсушава и косата ми става много хубава от него. Освен това ми матира косата. Явно ми съвпада с очакванията. Simple Smile

# 574
  • София
Момичета, имам въпрос към ползващите  Permesse, боята отмива ли се на първото измиване? Вчера се боядисах с 10.7 ( използвам същия номер на безамонячна Олиосета), но някои кичури ми станаха доста сини, сега се чудя дали да я чакам да падне или да се боядисвам отново.

И аз съм се насочила за следващото боядисване да е с Permesse, защото четох коментари, че била доста трайна.
Но изчакай 1-2 измивания поне, по дължините би трябвало да изсветлее.

# 575
Някой има ли отзиви за това нещо? Simple Smile

# 576
  • София
Блондор като блондор Simple Smile
Преди години съм се изсветлявала с него, анти жълт ефект, разбира се няма. Иначе изсветлява добре.

# 577
Не знам вие кои точно тониращи на Лакме ползвате, но аз имам ето този :
Скрит текст:
и въобще не съм доволна. Нищо не тонира на моята коса ( боядисвам се с № 11 и 12% окисл. )  и даже много
я изсушава.
Остана ми около половин шише и се чудя какво да го правя..
Вчера говорих с една фризьорка точно за silver шампоаните.Тя каза,че са предназначени само за бели(зрели) коси,за да премахнат пожълтяването.На изрусени и на кичури коси давали единствено ефект изсушаване,нищо друго

# 578
  • София
И аз съм забелязала, че има ефект само на отделни кичури, където косата ми е станала възможно най-светла и близко до бяла, а реално тези участъци имат нужда от най-малко тониране. Но върху наистина жълто или не дай боже, оранжево, няма кой знае какъв ефект. Синята маска на Матрикс иначе не ми изсушава, тежко хидратираща и силно пигментирана е, особено ако се държи по-дълго време.

# 579
Блондор като блондор Simple Smile
Преди години съм се изсветлявала с него, анти жълт ефект, разбира се няма. Иначе изсветлява добре.
Значи казваш, че няма да стане бяло този анти жълт ефект? 😀 това ми беше питането, че ме хвана страх малко, пък то...

# 580
  • София
Едва ли. На Wella от професионалните знам, че имаше такъв блондор, против жълто, който препоръчваха да се смесва с обикновения Blondor за по-добър ефект.

# 581
Страшна глупост направих , тонирах с боя вчера изрусените ми корени, и под корени разбирайте,че намазах 6-7см коса със смес 9.22 8.12 7.1,,,и резултата -силно  лилавещи пепеливи корени и руси дължини...а стоях само 12мин с боята преди да я измия.
Очаквам вашето включване с някой съвет 🙏🏼😂 По-нелепо не съм изглеждала!

# 582
Някой дълбоко почистващ шампоан (или такъв против пърхут) свалят прясна боя.
Също маслена маска с нагряване.

# 583
Момичета, имам две питания:

1. Имате ли представа колко % е оксидантът в garnier color sensation 910?
2. Мнения за боята REF? (една от малкото, които все още не съм пробвала) 😁

# 584
Днес комбинация от Лорвен и за първи път коренът нямаше абсолютно никаква нужда от матиране,пребори се боята с пустия му червен пигмент. На живо цветът е много чист и красив,на снимки улових каквото успях  

Общи условия

Активация на акаунт