Боя за коса - Blond47 - Клуб на блондинките

• 37 406
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
  • В полите на Пирин планина
Ето ме с Platinum  8.72:

# 76
  • София
Чудя се дали въобще ще има ефект от тонера че е доста тъмна в корена

# 77
  • BG-DE
Melisande, тонирай я сега, а следващия път сложи повече коректор, а BTW този бустер сигурна ли си, че не се слага само в суперизсветляващите серии, които са 1:2, може той да е поизсушил косата, не е от оксиданта🤔

# 78
  • София
Нямам идея, така и не намерих добро описание кога се слага. Мн ме е яд

# 79
  • Lost in a fairytale ...
На мен ми се струва, че са те подвели или си паднала на някой некомпетентен служител. Какво искаше да получиш като цвят?

# 80
Да,само към супер изсветляващите се слага 00       сега ще кача снимки с 111         

# 81
  • София
Аз не ползвах 00 а от самите супер изсветляващи. Може би е трябвало да смеся тях с 0.0.
Много ме е яд.
Сега ако след 2 седмици боядисам дали ще е мн пагубно? Sad

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 16:24 от Мélisande

# 82
Серията 90 на Oway се нарича суперизсветляваща и се смесва само с оксидант 12 %. За още по добър резултат, т.е. по добър лифт се смесва 1 част от избрана боя от 90та серия и 1 част 0.0 с 12 % оксидант в съотношение 1:2. Освен това след приключване на времето, което е към 50 минути, косата се измива с техния шампоан Oway Hbalance shampoo,  който е с ниско ph за затваряне на кутикулите.

# 83
  • BG-DE
Всяка супер изсветляваща боя може да се смеси и с 9% но не знам дали е подходящо да се смесват супер изсветляващи и обикновени бои, на накои марки пишеше да не се прави тук не знам как е, а  предния път с кой номер се боядиса?

# 84
  • София
Миналия път смесих бустер 90.1 и цвят 10.1 с равни части оксидант 9 и 12. Значи от арлен да ме подвели... 😔

# 85
Цвета ти и на тези снимки е уникален! Щв събера и аз смелост да се боядисам, че ми писна вече. Joy

Боя имам само в краищата, но ме е страх да не прецака резултата

# 86
  • BG-DE
Защо не опиташ следващия път само със супер изсветляваща +9%(или12%) и малко коректор? След 2 седмици спокойно може да направиш само корена.

# 87
90 серия на Oway не е препоръчително да се смесва с други цветове от Hcolor на Oway, а  само с 0.0, защото дефакто това е лифтинг серията им, която е малко по мека от изветляващия им продукт - Hbleach. 90та серия е създадена с повече активна съставка (заместител на амоняка) и затова работи с 12 % оксидант. Обикновено след като се изсветлите с нея, се прави тониране с боя от Hcolor,  взависимост от това какъв оттенък или резултат се търси.

# 88
  • София
90 серия на Oway не е препоръчително да се смесва с други цветове от Hcolor на Oway, а  само с 0.0, защото дефакто това е лифтинг серията им, която е малко по мека от изветляващия им продукт - Hbleach. 90та серия е създадена с повече активна съставка (заместител на амоняка) и затова работи с 12 % оксидант. Обикновено след като се изсветлите с нея, се прави тониране с боя от Hcolor,  взависимост от това какъв оттенък или резултат се търси.

Мерси много за помоща. А имаш ли идея колко коректор да добавя?
Имам този интензивно пепелния

# 89
Кат, помисли си още, косата ти е много блестяща и хубава,но каквото и да решиш,прави го при добър професионалист, който да запази косата Hug

Общи условия

Активация на акаунт