Боя за коса - Blond47 - Клуб на блондинките

• 37 495
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
Ами аз имам и кичури,да.. да не си правя излишни експерименти значи

# 196
  • В полите на Пирин планина
В корените ми изглежда пясъчно златисто и е много хубаво.
Матът от дължините ще се измие и ще стане по-натурален цвят.

# 197
На крис бежаво русо ще подхожда според мен. Иначе красиво момиче, с красива коса.

# 198
Благодаря ти Hug

# 199
Та питаха във фейса, че се сетих. Направи си маска с витамин С. Да ти избели косата.

# 200
  • BG-DE
Да, пробвай да почистиш дължините с вит.С или аспирин но не и bleach bath, което си е добрия стар "американски шампоан" 😊 с леко по-топъл нюанс ще се получи чудесно преливане корен-дължини, но дори и така да остане пак не е драматично, много хубава коса 😍

# 201
Благодаря, момичета. Малко се въздържам от вит С, защото правих маската,когато бутах тъмното от омбрето и усетих изсушаване,по-скоро или ще вкарам още кичури там, където има нужда,в по-оранжевите участъци или с изсветляващо олио,то поне не изтощава. Сега си гледам корените на дневна светлина и ми харесва степента на изсветляване, наистина ако отенъците по дължината ги нямаше,щеше да е много хубаво Grinning

# 202
С-то изсушава, но не гори косъма. 1-2 маслени маски след това и нищо и няма на косата.

# 203
  • София
Благодаря, момичета. Малко се въздържам от вит С, защото правих маската,когато бутах тъмното от омбрето и усетих изсушаване,по-скоро или ще вкарам още кичури там, където има нужда,в по-оранжевите участъци или с изсветляващо олио,то поне не изтощава. Сега си гледам корените на дневна светлина и ми харесва степента на изсветляване, наистина ако отенъците по дължината ги нямаше,щеше да е много хубаво Grinning

Аз си бях купила изсветляващо олио и пишеше че може да се нанася само върху естествена коса. Ти срещала ли си олио което да може да се нанася върху боядисана, че ми предстои море и ако има такова и аз ще си взема 😝 иначе на мен ми харесват дължините но корена не мн

# 204
Няма нужда да я пипа. Просто да я остави да падне матирането.

# 205
Ами това,което аз ползвах съм писала много пъти тук,на Монтибело е и единствено то ми помогна да бутна тъмното,наслоено от омбрето (ниво 4-5 някъде),без цялостно обезцветяване. Не изтощава въобще,но действието му е тон,тон и половина. А коренът наистина не  е от най-яките,но на повече не  мога да се надявам Joy

# 206
"Американски шампоан".... Винаги съм се изумявала от терминологията, която се вихри в темата... Иначе по темата, НЕ си съсипвай косата с глупави експерименти с витамини и аспирини!

# 207
  • BG-DE
Терминологията не е само от темата 😝

# 208
Единственото правилно наименование в Америка, от където явно идва "американския шампоан", го е написала Lizia - bleach bath. Hands V

# 209
  • BG-DE
ОК, ще изполвм този термин то това си е чисто българска терминология 😅 ама не говорещите английски да му мислят 😂

Общи условия

Активация на акаунт