Боя за коса - Blond47 - Клуб на блондинките

• 37 497
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
Много е досадно да влезеш в темата да четеш за боя и обмяна на опит, и през две страници да има спорове за глупости.

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 15:51 от Анонимен

# 211
  • В полите на Пирин планина
Farmacy queen
Леле! Това беше много грозно!
Ако не си вземете думите назад ще информирам модератор за лични квалификации в темата!

# 212
  • София
Аз не знам как е най-правилно да се преведе bleach bath на български. Може би "изпиране с блондор и шампоан".

# 213
Срещала съм го из ценоразписите буквално преведено - блондорна баня или декапаж (май от руски идва - там на римувъра викат "кислотна смивка", а на bleach bath - декапиране).

# 214
Bleach в Англия казват на супрата bathе баня разбира се.

# 215
Здравейте,пробвах с Вела Илумина и за един ден бях с чудесен розоворус цвят,който обаче не беше еднакъв.Фризьорката ми предлага да направим първо обезцветяване,което леко ме притеснява.Имам много бяла коса и не знам при израстване на корена как ще изглежда?

# 216
Вчера си правих мат с маската на Лакме за руса коса и с кокосово масло:

https://postimg.cc/64L4jCBq

Ето това ми е цветът, който най-много харесвам за себе си.

# 217
  • Пловдив
Здравейте отново. Ето моя разултат за корен, обезцветяване+боя на едно измиване. Резултатът ми харесва, за следващия път съм поръчала на Вела Колестон 12/81, дано успея да докарам този цвят само с нея. Коренът ми е доста тъмен, рижавеещ без обезцветяване.

# 218
Чудно е,браво! И на мен ми е много любопитно с Вела какво ще се получи. Всъщност тя ли се води най-силна за изсветляване на тъмен корен? Искам и Пермес да видя,5 тона я дават уж,че изсветлява

# 219
  • Пловдив
Тук момичетата казват, че е доста добра,
 Дали е най-добрата не знам, пък и нали знаеш, на всеки косъма е различен и зависи как ще се отрази.  Ще я пробвам и дано стане, че ми писна с това изсветляване. Тази Пермес не съм я чувала 😉✌

# 220
В Златна рибка я продават. За мен е много добра боя.
Последния път си поръчах пак от там Platinum - хубава боя, прави косата някак много плътна, пише, че има хиалуронова киселина в нея, нямам идея това как помага... Simple Smile Имам още една такава боя, че беше на промоция, като я вземах. Но иначе Permesse изсветлява по-добре.

# 221
  • Пловдив
Аз поръчах от Естето, намалени са. 2 бр бои + 1 л оскидант 12%. Ако не се получи с Вела, ще пробвам и Пермес, щом е по-силна.

# 222
  • Lost in a fairytale ...
Кое е "Естето"?

# 223
  • Пловдив
Някакъв сайт, беше най-евтина 😁😁😁
https://m.esteto.bg/cos

# 224
  • София
За упорит червен пигмент в косъма коя боя според вас е по-добра: Вела, Пермес или Кюн?

Фризьорката, при която сега отидох ме маза с Кюн 1511 и 1517 с 12%, тук някой ми преоръча 1517 и 1519

Общи условия

Активация на акаунт