Боя за коса - Blond47 - Клуб на блондинките

• 36 910
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
Дайте идея с какво най-щадящо да си направя руси кичури?

# 691
Здравейте, момичета! Харесала съм си 8.01 на Alfaparf Evolution.

Чудя се дали ще се получи някакво изсветляване с 6% оксидант или ще трябва 9%. Също така, някоя от вас има ли опит с Powerplex? Има ли някакъв смисъл от него?

Не съм сигурна за нивото на косата ми (мисля че е 5). Това е снимка на дневна светлина до прозорец. Естествена е.

Скрит текст:

# 692
Тъмна ми се струва 8 мицата. Като че ли половин тон да успее да изсветли с 6 оксидант.
Много хубава коса, защо ще я боядисваш?

# 693
Тъмна ми се струва 8 мицата. Като че ли половин тон да успее да изсветли с 6 оксидант.
Идеята ми беше да не я боядисвам цялата, да направя нещо като балеаж. Исках просто да имам по-светли кичури, но не съм сигурна дали ще правя нещо все още, колебая се.

# 694
Идеята ми беше да не я боядисвам цялата, да направя нещо като балеаж. Исках просто да имам по-светли кичури, но не съм сигурна дали ще правя нещо все още, колебая се.
Според мен поне боя 9 ка и 9 оксидант.

# 695
Според мен поне боя 9 ка и 9 оксидант.
9-ките са ми много светли, исках доста лека промяна, да се преливат кичурите с естествения ми цвят. Но благодаря, ще знам ако се реша да правя нещо да използвам 6%. Simple Smile

# 696
Здраейте, някой може ли да ми каже какво би станало с боя 8.21 и оксидант с оксидант 6 на изрусена коса до ниво 8 - 9 и отделно кичури тук-там? Понеже в момента съм в топлите нюанси, взех тази боя по препоръчка на продавачката, за да убие малко рижавото. Дали да мажа 🤔

# 697
По принцип никой няма как да знае какво ще стане на твоята коса. Има вероятност да станеш сива, има вероятност да зеленее първия път тук таме (заради кичурите). По принцип би трябвало да хване.
Боя 8 от тоя тип с 6 окдидант няма дори да бутне цвета според мен. Боя 9 с 6 оксидант според мен също. 9 оксидант сваля до два тона, в смелите мечти до три. В комбинация с 8 мица боя според мен ще свали едно ниво. С 9 ка боя обикновено до 2 нива. Мнението е мое, основано на опита ми с боите.
Бях правила приятелка с тъмно руса коса нещо като омбре-балеаж. Взехме 12 ка боя с 12 оксидант. Стоя 50 мин. Косата й изсветля с 2 тона. Стана приятна 9 ка там където намазахме.

# 698
Амии боята беше 1102 и 1108 ли... Пепелно и платина май,не съм сигурна,а не намирам каталог,но казвам ви,тая боя е много яка, имам чувството,че дори ми е по-светло от Лорвен,на дневна светлина      

# 699
Здравейте, от около 6 месеца съм във вашите редици на блондинка. В началото се доверявах на професионалисти, но след няколко неуспешни опита се отказах и сега се боядисвам сама(с помоща на мъжът ми😀). Боядисвам само корени и с остатъка от боята обливам косата. Половината ми коса е обезцветена, та не е напълно равномерен цвета, но и така ми харесва.  Боядисвала съм се с олиосета, а последния път се с Колестон МЕ+, 9.1(9% оксидант+плекс) и много ми хареса как се получи , но следващия път ще взема ОWay, дано имам успех и с нея
Christina-89777 страхотна коса и цвят

# 700
  • Пловдив
Амии боята беше 1102 и 1108 ли... Пепелно и платина май,не съм сигурна,а не намирам каталог,но казвам ви,тая боя е много яка, имам чувството,че дори ми е по-светло от Лорвен,на дневна светлина      
Кристина, супер се е получило и то само с боя 😳 като знам и моя корен какъв е, същия рижав и упорит като твоя, съм изумена от резултата. Мислих да пробвам Лорвен, че ми писна всеки месец супра и после боя. Косата с поддръжка е ок, но скалпа ми яко изгаря. Сега искам с тази, но дали може да се купи от някъде или само по фризьорските салони я има, имаш ли идея?

# 701
Наистина мисля,че тази изсветлява повече, защото с Лорвен сложихме и допълнително изсветляващата добавка 00,пък Лисап си беше само боя. За съжаление в нета не намирам достатъчно инфо за нея,но пък във фейсбук имат официална страница и може да питам там евентуално къде се продава

# 702
  • София
На мен пък ми предстои повод и затова реших да си боядисам корените макар да нямах нужда защото от регулярният мат ми се изсветляват сами както бях написала по-рано.
Проблемът е че нивото на светлост което имах не беше достатъчно и ми се искаше да "вдигна" малко тона.
Имах подруъка доста бои Oway и едно прахче изрусител на Лакме и си казах да заложа на прахчето за да вдигне повече тонове.
Е каква грешка.... SobSobSobSobSob
Ползвах 9% оксидант нанесох в корените само.
Много бързо дръпна, т препоръчителните 40 минути стоях сигурно 20.
Отмих и разбира се - ярко жълто, разлика в дължини и корени понеже прекалено много дръпнаха корените а на дължините не сложих разбира се.
И мат не хваща.
Пълен ужас.
Приключвам завинаги с всякакви прахчета.
Резултата е плачебен, много си изтощих косата предполагам и много коса падна при миенето

# 703
от регулярният мат ми се изсветляват сами
от разредената смес по рецептата от форума ли ? На мен ми се струва, че когато я ползвам м/у боядисвания изсветлява съвсем леко ( не бялата коса ) но в резултат цвета не се получава такъв какъвто когато боядисвам корен - стои топъл и после много бързо започва да ръждавее
каква грешка.... SobSobSobSobSob
Ползвах 9% оксидант нанесох в корените само.
Може би заради 9ката. Забелязах, че фризьорката ми ползваше 3ка на една клиентка.

# 704
  • София
Да, от разредената смес по рецепта на форума.
Аз понеже нямам бяла коса при мен се получава добре но също бързо се отмива и почва да ръждавее.
Не знам вече, отчаях се.
Май на следващото ще купувам лакме силно изветляваща с коректор, но се чудя син или зелен.
Преди с лакме и тонер престиж ми се получаваше така

Ta май да почна пак с тях.
Сега цвета ми беше така

И след прахчето стана ад

Общи условия

Активация на акаунт